27-08-2012, 20:58 

Magda21 - prześlij mi prosze swoje dane na PW. Dziękuję.

Peciak napisał(a):Magda21 - prześlij mi prosze swoje dane na PW. Dziękuję.
	DashaDasia napisał(a):Moje pytanie: Jakie jest prawdziwe oblicze moich relacji z tymi ludzmi i jakie znaczenie w nich ma moj partner?Zapytałam jakie jest nastawienie Iris do Ciebie (Koniczyna+Książka+Gwiazdy) i dlaczego Wasze relacje sie popsuły (Serce+Krzyż+ Dom). W podsumach obydwu układów pojawia się Twój obecny partner. Tak jakoś mi się widzi, że Iris mogła odkryć jakąś tajemnicę, nieszczerość (w domyśle Twoją) i to rzutuje na sposób w jaki teraz postrzega Wasz (Twój i swojego ojca) związek; może jej się wydawać, że jej ojciec przestał być z Tobą szczęśliwy. Pokazuje się jej uczucie, jej serce - czy ona myśli że stoisz na drodze jej miłości (do ojca albo jakiegoś innego mężczyzny)?

Magda21 napisał(a):Witaj!Wychodzi mi na to, że na razie pozostaje to jedynie w Twoich marzeniach i że sama sobie przeszkadzasz w stworzeniu dłuższych szczęśliwych związków poprzez blokadę/nieumiejętność bycia w relacji, która trwa dłużej, w relacji opartej na przyjaźni i wierności. Po swoich kartach (Pani+Góra+Pies) mogę powiedzieć jedynie tyle. Popracuj nad tym, pomyśl, przeanalizuj swoje dotychczasowe związki i cierpliwie daj sobie trochę czasuto i ja poproszę, czy w najblizszych miesiącach zakocham się z wzajemnością?
Pozdrawiam!

Adela napisał(a):Droga Peciak
Podoba mi sie Twoj avatar![]()
Moje pytanie (jak znajdziesz czas) : Czy bede miec klientow na wrozby w nowym miejscu zamieszkania? W sensie czy to dobry pomysl, zeby dac ogloszenie ?

Magda21 napisał(a):niestety muszę powiedzieć, że masz racje. i jeśli nie byłby to dla Ciebie problem, to mogłabyś jeszcze sprawdzić czy do konca roku zmieni się cos miedzy mna a osoba o ktorej mysle? Dziekuje za poświęcony czasJest taka szansa (tym razem wyciągnęłam dobre karty Serce+Bukiet+List), ale nadal musisz zmienić swoje nastawienie, postrzeganie relacji partnerskich. Pojawia się również zaufanie do partnera - zarówno Ty musisz ufać, jak i wzbudzać zaufanie drugiej osoby.

ale wyglada interesujaca. 

tez sie ucze lenormandow sa one tu gdzie mieszkam ,w krajach niemieckojezycznych baardzo popularne, zauwazylam,  ze troszke inaczej je interpretujesz niz ja to znam, ale to bardzo dobrze  
  bo trzeba rozwinac swoj indywidualny sposob pracy z kartami. Dziekuje ci bardzo za wrozbe  
  i bede weryfikowac na biezaca jak cos sie zadzieje u mnie...  

Peciak napisał(a):sprzedaż samochochodu Boo222
Dlaczego klient zwleka z zapłatą:
2 koniczyna + 24 Serce + 36 Krzyż = 26 Księga
Tak mi to wygląda na jakieś jego rozczarowanie, może żałuje szybkiego zakupu, może chciałby jeszcze coś w papierach posprawdzać, może zakupu dokonywał z myślą o domu, o bliskiej osobie i coś się popsuło w jego relacjach.
Ale na pytanie "kiedy? jaka jest szansa że pieniądze będą do końca przyszłego tygodnia" wyszły 34 Ryby i 2 Koniczyna; na pytanie "jak Boo222 będzie się czuła po otrzymaniu pieniędzy?" wyszła karta 13 Dziecko, na wszelki wypadek dociągnęłam 33 Klucz i 9 Bukiet, więc po tych kartach powinnaś się spodziewać pieniędzy nawet w ciągu tygodnia i będziesz zadowolona z otrzymanej kwoty.
Jeżeli ktoś chciałby coś dodać lub odjąć, to zapraszam do wspólnej interpretacji i uwag wszelakich![]()
 troszeczke mniej ale i tak jestem zadowolona ze mam juz to z glowy i nie stracilam 
)) pozdrawiam i bardzo polecam dla wszystkich forumowiczow 

Pozdrawiam
	boo222 napisał(a):Witaj Peciak![]()
Chcialam zapytac czy moglabys mi wyrzucic karty na pytanko czy pan X spedza ten weekend jak mowil tylko z rodzina (rodzice i siostra z chlopakiem) czy jest z nim jeszcze jakas dziewczyna?? Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc![]()
![]()
Aha dane wysle na pwPozdrawiam
 ale mam jeszcze mnostwo innych wiec jak tylko sie pojawisz to napisze 
 Pozdrawiam serdecznie