Ćwiczenie - Odpowiedź z jednej karty

Iwona Agata Oklaski Oklaski Oklaski 

Prawdę mówiąc to do kolczyków....ale wymieniłaś cały asortyment biżuterii ,którą lubię. Oczko 
Proszę zadaj pytanie. Buźki
Odpowiedz

A czy te kolczyki są wiszące? @ Puchary to 12 a więc Wisielec.

Moje pytanie

Gdzie byłam wczoraj wieczorem między 18 00 a 19 00?
Odpowiedz

Hej Uśmiech
Mam 6 monet - kojarzy mi się dentysta albo bank...tak czy inaczej jakaś usługa za którą się płaci i się czeka Uśmiech
Odpowiedz

Rycerz kielichów: nad wodą, na spacerze, w miejscu z duszą, może jakieś artystyczne.
Odpowiedz

Tarot uznaję Twoją odpowiedź. Byłam u lekarza, ortopedy i faktycznie czekałam. Zadajesz.
Odpowiedz

Super Uśmiech no 6 monet to dla mnie zawsze jakiś specjalista w swojej dziedzinie no i wymiana...płacimy za usługę Uśmiech no tak myślałam, że bardziej coś w stronę lekarza lub dentysty, ale podałam też bank bo tak jest w opisach i książkach i widuje regularnie od początku wojny ogromne kolejki w bankach...ale też ciężko o specjalistę w banku i szczególnie żeby działały o tej godzinie xd

Ok to moje pytanie łatwe. Co dostałam od dziewczyn w pracy w tym roku na urodziny ?
Odpowiedz

Rycerz mieczy - Może chodzi o coś związanego ze sportem, z bieganiem, z jazdą na rowerze...
Odpowiedz

Co dostałaś? 5 buław

Coś związanego ze sportem, energicznego, ruchliwego jednocześnie, ognistego... Hmm to może być coś w stylu pochodni, a zatem może świecznik, naczynie jakieś typu podgrzewacz, dzbanek z podgrzewaczem lub coś w tym stylu, może zestaw z pałeczkami jakiś np. do sushi?
Odpowiedz

Hej niestety nic z tych rzeczy ? zapraszam do próbowania dalej.
Odpowiedz

Co dostałaś na urodziny ?

Mnie się pokazała karta 4 Buław.
Hm...powiedziałabym ze to coś z domem związane coś konkretne stabilne z jakąś harmonią i porządkiem zwiazane.
Czy to może być np.jakaś książka kucharska,stojak na kwiatka,koc.... Myśli ewentualnie jakieś szklaneczki kubeczki,zastawa do kawy...
Odpowiedz

7 monet
Może kolczyki okrągłe, bransoletkę - po prostu biżuterię. Albo coś z wiklinowy,  a może łapacza snów?? Kwiatek
Odpowiedz

Aggata brawo ❤️!
Tak dokładnie , kolczyki srebrne okrągłe.

Zadajesz. ??
Odpowiedz

Moje pytanie:
Co jest jedną z moich pasji (oprócz Tarota oczywiście)?

Zapraszam Kwiatek
Odpowiedz

Aggata,

Dla Ciebie mam Kapłan V - widać, że to taki Twój wrodzony talent, ta pasja jest z Tobą od wielu lat, masz ogromną wiedzę i doświadczenie już taki master level Uśmiech Myślę, że jest to związane z tworzeniem materialnych rzeczy i dawaniem ich w prezencie przyjaciołom i rodzinie. Myślę, że może tu chodzić o np. tworzenie własnej biżuterii, szycie, malowanie... na gotowanie to trochę dziwna karta by była Uśmiech
Odpowiedz

Dziękuję bardzo Tarot Buziak 
Gotowanie na pewno nie. Dobra karta jeśli chodzi o jedno z moich hobby.
Odpowiedz

Ok czyżby pisanie czegoś, wiersze ? Uśmiech
Odpowiedz

Witaj Aggata !
u mnie pojawiła sie karta  Maga na twoje pytanie.

hm...obstawiłabym 3 pasje;
1 -jako ,ze na karcie wyciagnietej mam kwiaty to obstawiłabym własnie tematykę kwiatów,ziół,ogródka,ogrodu.

2-jako ,ze karta Mag odpowiada za czakrę gardła obstawiłabym tutaj twój  śpiew ,moze spiewasz w chórze np.
3-jako ,ze na karcie Maga jest stół i jego atrybuty ,obstawiłabym ,ze najprościej rzecz mówiac pomagasz ludziom jako doradca,działasz w wolontariacie,udzielasz sie gdzieś pomagając innym np.chorym.
Odpowiedz

Ok czyżby pisanie czegoś, wiersze ? [Obrazek: usmiech.gif]
Oj nie

Mag-pomaganie - też, ale to NIE jest TO.

Jeszcze próbujcie Kwiatek zapraszam
Odpowiedz

(06-04-2022, 18:33)Aggata napisał(a):  Moje pytanie:
Co jest jedną z moich pasji (oprócz Tarota oczywiście)?
Zapraszam Kwiatek

Wylosowałam kartę Rycerza Denarów i pomyslalam o 3 rzeczach w nawiązaniu do tej karty:
1. może jesteś wolontariuszką i pomagasz innym w wolnym czasie
2. Uwielbiasz konie (Rycerz Denarów dosiada pięknego rumaka)
3. Interesujesz się historią (postacie na mojej karcie są mocno oldschoolowe)
Odpowiedz

Hmmm Aggata mówisz, że Kapłan to dobra karta... no to może jakaś medytacja, joga? Oczko
Odpowiedz

Może już odpowiem na zadane przeze mnie pytanie.
Otóż każda osoba odpowiadająca miała po trosze racji, ale taką największą moją pasją są motocykle a zwłaszcza ścigacze.
Kapłan-u mnie niewątpliwie związana z nauczaniem, prowadzeniem ludzi.
Mag-śpiew też jak i doradzanie.
Rycerz denarów-historią też się interesuje.

Tarot55557 byłaś pierwsza więc zadaj kolejne pytanie.
Dziękuję Tarot55557, Dagmarze.S oraz Black_pearl Kwiatek Kwiatek
Odpowiedz

O wow super pasja ? ale w ogóle bym nie wpadła.

Mam srebrna bransoletkę od chłopaka ( dostałam na urodziny) ma magiczne znaczenie, symbol ( ten symbol jest również w kartach tarota). Co przedstawia zawieszka mojej bransoletki?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości