19-12-2012, 21:03
SUNA No ok tylko napisz mi jeszcze co widzisz dla mnie na najbliższą przyszłośc?
Kalena napisał(a):SUNA No ok tylko napisz mi jeszcze co widzisz dla mnie na najbliższą przyszłośc?

solfern napisał(a):Kalena napisał(a):Witam
skoro ten dział to nauka wiec znów mam pytanie i liczę na waszą pomoc. Rozłożyłam karty w rozkładzie 3x8 i najbardziej interesuje mnie ostatni rząd dotyczący mojej przyszłości. Pytanie do kart: Co mnie czeka w najbliższej przyszłości?
Witaj,
dla mnie ostatni rząd faktycznie mówi o romansie, i z początku wszystko pójdzie dobrze, powiedziałbym, że nawet doskonale, ale ten romans wiele zniszczy w twoim życiu, będziesz rozbita pomiędzy nowym partnerem a mężem (do którego i tak cały czas coś czujesz). I faktycznie pojawią się przeszkody w zamiarach i w rozwijaniu tej znajomości (możliwe że finansowe,)
Obok Twojego męża pojawia się karta szansy, szansy na nową przyszłość z nim, nad nim karta D karo, czyli symbol nadziei na lepsze, znak, że złe przemija. Wydaje mi się, że uda Wam się przezwyciężyć kryzys, dacie sobie jeszcze jedną szansę, między wami 10 kier, jedna z najpiękniejszych kart. Wszystko powinno się dobrze ułożyć, ponieważ w twoim otoczeniu pojawiły się 3 kiery.
Powodzenia i odezwij się kiedyś z weryfikacją

i wbrew pozorom powiedzą wiele i dla mnie sprawdzalność kart klasycznych jest o wiele większa niż tarota. Ja używam jedynie 24 kart.
dziwnie jest faktycznie, stawiac karty i krac w karty

to juz jest zboczenie
marysiaa napisał(a):jaki uklad zastosowac na ilosc dzieci? chcialabym sprawdzic czy bedzie wiecej niz jedno, dawnooo nie wrozylam z kart klasycznych i wiedza mi uleciała pomoze ktos??
). Co prawda, próbowałam już paru układów tak "na partyzanta", ale ani nie byłam odpowiednio przygotowana, ani karty nie były odpowiednie (były wcześniej używane do gry). Po zakupie nowej talii próbowałam się z nią zaprzyjaźnić, oczyściłam nad płomieniem świecy, ale nie chciałam z niej jeszcze wróżyć. Jednak coś mnie tknęło i podczas pierwszego próbnego tasowania, zapytałam co chciałyby mi powiedzieć. W tym momencie z talii wypadła dama trefl (co wskazywałoby na to, że pojawi się jakaś przyjazna i lojalna przyjaciółka, tak???). Później z przetasowanych kart wybrałam 3 karty- był to walet trefl (zmiany na lepsze, stabilna przyszłość?), później 7 kier (szczęśliwe przeznaczenie, szansa na wielkie uczucie, ale z możliwością rozczarowania?) i na końcu 9 pik odwrócona (smutek, frustracja, niepowodzenie?). Teraz zastanawiam się, czy można jakoś ten układ kart zinterpretować całościowo, a nie tylko jako odrębne karty (chyba mi się to udało, jeśli nie, to proszę, poprawcie).