02-05-2016, 05:30
niebiesko_oka napisał(a):Witaj jednorożcu
Chciałbym cię ładnie poprosić o 2 wróżby jeśli to możliwe
1) Wróżba na miesiąc maj pod względem uczuć (może cos fajnego lub ktoś nowy się pojawi) i na relacje i pracę z osobami na co dzień przebywam w tym z 2 osobami z którymi robię projekty (ich dane podam w PW).
2) Jak pójdzie mi rozmowa o prace w firmie we Wrocławiu które odbędzie się 9 maja i jakie maja
Ciepło pozdrawiam
Niebiesko_oka
No więc tak...
'
1. Uczucia na maj - patrząc w karty widzę to tak: wypatrujesz nowej miłości, snujesz plany... ale tak naprawdę jesteś w tej chwili na etapie "przyzwyczaiłam się do tego że jestem sama. Nie jest mi z tym dobrze, nie podoba mi się to, ale... jest jak jest." I tak to mniej więcej wygląda... Czyli niby wyglądasz tej miłości, wyczekujesz jej, jakieś tam nieśmiałe plany robisz, ale... tak naprawdę ta miłość musiałaby Ci spaść z nieba i mocno Tobą potrząsnąć żebyś się obudziła i ją zauważyła. A sama nie robisz nic... jak było, tak jest. I trudno, i tyle.

2. Stosunki ze współpracownikami
Powiedziałabym, że żadna z tych osób nie jest współpracownikiem idealnym.

N. - Bardziej stały, to znaczy wiesz czego się po nim możesz spodziewać - raz jest lepiej, raz jest gorzej, nie jest to współpracownik idealny, ale nic nie knuje, nic nie mąci - po prostu może być zbyt infantylny, niedojrzały, nie do końca taki na którym można polegać (może na przykład zrzucać część pracy na innych). Nie jest to zły człowiek, być może nawet całkiem miły.

P. - Oj, tu widzę stosunki raczej napięte. jest to osoba która walczy o swoje, dość konfliktowa i bez skrupułów. Nie liczyłabym na harmonijną współpracę. Powiedziałabym że ta osoba w najlepszym razie może Cię wykorzystać (w pracy), a w najgorszym nawet wplątać Cię w jakąś intrygę, oszukać.
3. Rozmowa o pracę
Widzę tu bardzo dużo nerwów. Ta rozmowa będzie Cię wiele kosztować, będziesz musiała się wykazać siłą, samodzielnością, przebojowością. Powiedziałabym, że efekt rozmowy może być pozytywny - w tym sensie że zaproponują Ci pracę. Patrząc w karty powiedziałabym jednak, że zaproponują Ci niezbyt Ciekawe warunki finansowe. Nie tragiczne, ale bardzo średnie... liczyłaś na więcej. Więc jeżeli zdecydujesz się tam podjąć pracę, to będziesz musiała zaakceptować warunki (zarówno jeśli chodzi o stanowisko, jak i finanse), z których nie będziesz do końca zadowolona. Coś w stylu - może być, ale szału nie ma.

Wszystkiego dobrego, trzymam kciuki.