Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Wróżba 2016 LeCaro - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Darmowe wróżby na Forum (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Wątek: Wróżba 2016 LeCaro (/showthread.php?tid=16320)

Strony: 1 2

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 07-02-2016

Witaj Uśmiech
Choć początkowo miałam poprosić cię o wróżę dotyczącą uczuć, zdecydowałam się jednak na wróżbę dotyczącą sytuacji zawodowej, która mnie trapi tak samo mocno i jest w tym monecie dla mnie ważniejsza.
Czy w najbliższym czasie (nawet do końca roku) uda mi się znaleźć pracę tu lub za granicą? Czy wyjazd za granicę będzie dobrym rozwiązaniem?

Agnieszka 03.08.1987

Ślicznie ci dziękuje Uśmiech
niebiesko_oka

Wróżba 2016 LeCaro - LeCaro - 15-02-2016

niebiesko_oka napisał(a):Czy w najbliższym czasie (nawet do końca roku) uda mi się znaleźć pracę tu lub za granicą? Czy wyjazd za granicę będzie dobrym rozwiązaniem? Agnieszka 03.08.1987 [niebiesko_oka

Niebiesko_oka, karty mi pokazały, że jak najbardziej masz szansę na znalezienie pracy do końca tego roku (na taki okres stawiałam karty).
Patrząc w te karty powiedziałabym, że prawdopodobnie będzie to jakieś samodzielne stanowisko, a nawet możliwa byłaby praca na swój rachunek (coś własnego). I teraz czy wyjazd z kraju byłby dobrym rozwiązaniem... cóż, zależy czego oczekujesz.Uśmiech Karty mi pokazują, że ani tu, ani za granicą nie możesz liczyć na większe zarobki - praca w Polsce dawałaby Ci zarobki zmienne, raz lepsze raz gorsze, natomiast za granicą może bardziej stałe ale również na umiarkowanym poziomie, ponadto wydaje mi się że znalezienie pracy za granicą mogłoby Ci zabrać więcej czasu. Ale nie wiem czy dla Ciebie nie jest ważniejsze by praca dawała Ci satysfakcję, przynajmniej tak to wygląda w kartach.Uśmiech
Praca, którą widać w kartach byłaby poza miejscem Twojego zamieszkania (dojazdy), najbardziej prawdopodobne że znajdziesz ją w okresie lipiec/sierpień/wrzesień. Okazja może wyskoczyć zupełnie niespodziewanie, albo że tak powiem, nie z tej strony z której się spodziewałaś. Uśmiech

Życzę Ci więc znalezienia tej pracy, niebiesko_oka. Uśmiech

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 15-02-2016

Jednorożec LeCaro napisał(a):
niebiesko_oka napisał(a):Czy w najbliższym czasie (nawet do końca roku) uda mi się znaleźć pracę tu lub za granicą? Czy wyjazd za granicę będzie dobrym rozwiązaniem? Agnieszka 03.08.1987 [niebiesko_oka
    Niebiesko_oka, karty mi pokazały, że jak najbardziej masz szansę na znalezienie pracy do końca tego roku (na taki okres stawiałam karty).
Patrząc w te karty powiedziałabym, że prawdopodobnie będzie to jakieś samodzielne stanowisko, a nawet możliwa byłaby praca na swój rachunek (coś własnego). I teraz czy wyjazd z kraju byłby dobrym rozwiązaniem... cóż, zależy czego oczekujesz.Uśmiech Karty mi pokazują, że ani tu, ani za granicą nie możesz liczyć na większe zarobki - praca w Polsce dawałaby Ci zarobki zmienne, raz lepsze raz gorsze, natomiast za granicą może bardziej stałe ale również na umiarkowanym poziomie, ponadto wydaje mi się że znalezienie pracy za granicą mogłoby Ci zabrać więcej czasu. Ale nie wiem czy dla Ciebie nie jest ważniejsze by praca dawała Ci satysfakcję, przynajmniej tak to wygląda w kartach.Uśmiech
Praca, którą widać w kartach byłaby poza miejscem Twojego zamieszkania (dojazdy), najbardziej prawdopodobne że znajdziesz ją w okresie lipiec/sierpień/wrzesień. Okazja może wyskoczyć zupełnie niespodziewanie, albo że tak powiem, nie z tej strony z której się spodziewałaś. Uśmiech
Życzę Ci więc znalezienia tej pracy, niebiesko_oka. Uśmiech
        Bardzo ci dziękuje za optymistyczną wróżbę Uśmiech aż podniosła mnie na duchu. Co do pracy z wykształcenia jestem Architektem wnętrz i krajobrazu, ale to właśnie krajobrazem docelowo chciałbym się zajmować. Jeśli chodzi o zarobki to jest mniej ważna sprawa, obecne dla mnie ważne jest zdobycie doświadczenia w zawodzie, bo niestety bardzo ciężko z tym przynajmniej w tej dziedzinie. Praca za granica dałaby mi większe możliwości rozwoju i zdobycie doświadczenia. Wiem ze tam początki nie są łatwe a może nawet trudniejsze ale da to mi możliwość większej samodzielności i odcięcia tak zwanej pępowiny... Wszyscy na siłę chcą znaleźć mi prace tu abym nie wyjeżdżała, a ja po prostu się dusze tu, czuję się jak w więzieniu bez perspektyw.
Liczę że będę mogła szybko wrócić z pomyślną weryfikacją Uśmiech
Jeszcze raz bardzo dziękuje Uśmiech i cieplutko pozdrawiam
niebiesko_oka

Wróżba 2016 LeCaro - LeCaro - 16-02-2016

Tak, podnoszenie kwalifikacji też było widać w tych kartach Oczko... No to powodzenia! Uśmiech Dziękuję za weryfikację.

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 29-02-2016

WitajUśmiech
Lada moment zacznie się marzec, tak więc zwracam się do ciebie z prośbą o wróżbę na ten miesiąc pod względem uczuciowym i finansowym, a także czy uda mi i mojej grupie ukończyć i oddać projekt konkursowy.
Agnieszka 03,08,1987
Dziękuje i pozdrawiam cieplutko
niebiesko_oka
dobrze, oczywiście. Uśmiech Napisz mi tylko jeszcze na kiedy jest wyznaczony ostateczny termin oddania tego projektu?
Ostateczny terminem nadsyłania prac jest 18 marzec.
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?f=83&t=14981&p=321417#p321416">viewtopic.php?f=83&t=14981&p=321417#p321416</a><!-- l -->
wróżba

Wróżba 2016 LeCaro - LeCaro - 08-03-2016

niebiesko_oka napisał(a):WitajUśmiech
Lada moment zacznie się marzec, tak więc zwracam się do ciebie z prośbą o wróżbę na ten miesiąc pod względem uczuciowym i finansowym, a także czy uda mi i mojej grupie ukończyć i oddać projekt konkursowy.
Agnieszka 03,08,1987
  <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?f=83&t=14981&p=320253#p320253">viewtopic.php?f=83&t=14981&p=320253#p320253</a><!-- l -->
Niebiesko_oka, postawiłam dla Ciebie karty na okres najbliższego miesiąca (czyli marzec i początek kwietnia), no i na ten projekt. Uśmiech
Uczucia:
Jakby Ci to powiedzieć... niestety zastój, nic nowego. Bezradny Czasami wydaje Ci się że "może coś z tego będzie", ale niestety ostatnio nie wychodzi, brak w tych kartach - oprócz realnych widoków na uczucie - równowagi emocjonalnej, równowagi w dawaniu i braniu... być może jest tak, że jak Ty coś czujesz, to on nie bardzo - albo na odwrót.Oczko
Jaka jest rada kart na ten miesiąc? Postaw na siebie! Zobacz jak ładnie świeci słoneczko, zaczynają przylatywać ptaki, przyroda wkrótce będzie się budzić do życia - idź w jej ślady! Zadbaj o siebie, kup sobie jakąś ładną sukienkę albo buty, idź do kosmetyczki, fryzjerki, zapisz się na basen albo idź do SPA... po prostu rozkwitnij.Uśmiech
Finanse:
Stabilizacja - ani mniej, ani więcej niż ostatnio. Nie widzę żadnych niebezpieczeństw czy strat, nie widzę też fortuny. Taki dobry poziom, bez niepokojów i bez szaleństw.Oczko
Projekt:
Jest pewien problem. Karty mi pokazują że w tym zespole każdy pracuje na własną rękę, za mało jest współpracy pomiędzy Wami, koordynacji i zapału, przez co w kartach to wygląda jakby wszystko Wam się rozłaziło w rękach. Widzę tu też jedną osobę - mężczyznę w średnim wieku, nie wiem czy szefa, czy współpracownika - który coś tu mąci, nie jest szczery... Uważam że jest szansa na oddanie projektu w terminie, ale pod warunkiem, że postawicie wszystko na jedną kartę: współpraca plus całkowite zaangażowanie się całej grupy - i będzie sukces. Uśmiech Ok
Buziaki i powodzenia. Buziak

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 10-03-2016

Agnieszka 03,08,1987
  <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?f=83&t=14981&p=320253#p320253">viewtopic.php?f=83&t=14981&p=320253#p320253</a><!-- l -->
Niebiesko_oka, postawiłam dla Ciebie karty na okres najbliższego miesiąca (czyli marzec i początek kwietnia), no i na ten projekt. Uśmiech
Uczucia:
Jakby Ci to powiedzieć... niestety zastój, nic nowego. Bezradny Czasami wydaje Ci się że "może coś z tego będzie", ale niestety ostatnio nie wychodzi, brak w tych kartach - oprócz realnych widoków na uczucie - równowagi emocjonalnej, równowagi w dawaniu i braniu... być może jest tak, że jak Ty coś czujesz, to on nie bardzo - albo na odwrót.Oczko
Jaka jest rada kart na ten miesiąc? Postaw na siebie! Zobacz jak ładnie świeci słoneczko, zaczynają przylatywać ptaki, przyroda wkrótce będzie się budzić do życia - idź w jej ślady! Zadbaj o siebie, kup sobie jakąś ładną sukienkę albo buty, idź do kosmetyczki, fryzjerki, zapisz się na basen albo idź do SPA... po prostu rozkwitnij.Uśmiech
Finanse:
Stabilizacja - ani mniej, ani więcej niż ostatnio. Nie widzę żadnych niebezpieczeństw czy strat, nie widzę też fortuny. Taki dobry poziom, bez niepokojów i bez szaleństw.Oczko
Projekt:
Jest pewien problem. Karty mi pokazują że w tym zespole każdy pracuje na własną rękę, za mało jest współpracy pomiędzy Wami, koordynacji i zapału, przez co w kartach to wygląda jakby wszystko Wam się rozłaziło w rękach. Widzę tu też jedną osobę - mężczyznę w średnim wieku, nie wiem czy szefa, czy współpracownika - który coś tu mąci, nie jest szczery... Uważam że jest szansa na oddanie projektu w terminie, ale pod warunkiem, że postawicie wszystko na jedną kartę: współpraca plus całkowite zaangażowanie się całej grupy - i będzie sukces. Uśmiech Ok

Witaj Uśmiech
Dziękuje za wróżbę, jest o dziwo bardzo trafna choć zadałam bardzo ogólne pytanie.
Jeżeli chodzi o uczucia, tu sprawa jest bardzo pogmatwana. Mam sprzeczne uczucia, raz wydaje mi się, że jednak coś idzie do przodu, a następnie ź to tylko moje złudzenia iluzja. Osoba, którą wymieniłaś w rozkładzie to jest mój były partner i obecny przyjaciel (tak naprawdę nie wiem jakie są jego uczucia do mnie na tą chwilę). Jeśli chodzi o kartę radę jest bardzo trafna. Idealnie pokazała, że potrzebuje zadbać o siebie, gdyż ostatni okres to była huśtawka emocjonalna i nerwowa.

Finanse: nic dodać nic ująć, choć wiadomo że fajnie jest, gdy się jest na pulsie Rotfl

Konkurs: Karty idealnie pokazały naszego kolegę prowadzącego projekt, a także problemy we współpracy. Ogólnie bardzo dobrze dogadujemy się ze sobą a wcześniejsze projekty które robiliśmy szły prawie bezproblemowo. Dopiero ten projekt konkursowy idzie nam bardzo ciężko. powodem może być to że prawie pół roku razem nie współpracowaliśmy, a do tego dochodzą nasz osobne indywidualne problemy. Na dzisiejszy moment staramy się mniej i bardziej walczyć aby skończyć go na czas. Czy się uda ... dam znać za parę dni. Uśmiech

Pozdrawiam cieplutko
niebiesko_oka

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 19-03-2016

Agnieszka 03,08,1987
Uczucia:
Finanse:
Projekt:
    Witaj Uśmiech
Wracam z weryfikację oddania pracy konkursowej.
Tak więc udało nam się ją oddać w terminie ale mieliśmy sporo kłopotów, brak zorganizowania w zespole odbił się na bardzo formie jak praca dostała się do Krakowa. Mianowicie nasz kolega pojechał tam w nocy aby praca została oddana na godzinę 12, oddał ją mamy nadzieje ze w kompletnej formie. Co prawda nie liczymy na wygraną ale samym sukcesem uważamy samo przystąpienie do konkursu, zmobilizowanie się , ukończenie go (mimo problemów) i oddanie pracy. Uśmiech Początki zawsze są trudne ale teraz mamy motywacje do kolejnych konkursów.
Co do mącenia w pracach ... chodziło o to że nasz kolega jest perfekcjonistą i bardzo skupia się na szczegółach, które ciągle poprawiał zmieniając koncepcję Uśmiech|

Dziękuje ci bardzo i ciepło pozdrawiam
Niebiesko_oka

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 11-04-2016

Agnieszka 03,08,1987
Uczucia:
Finanse:
Projekt:
    Dogi Jednorożcu miesiąc minoł a twoje magiczne karty pokazały samą prawdę Uśmiech
O konkursie już pisałam, a więc czas na kartę radę którą byłą cesarzowa Uśmiech Otóż mój czas poświęcony sobie , zadbaniu o siebie upłyną trochę niekonwencjonalnie. Chodziło w niej chyba o wyciszenie, odseparowanie się, poświęceniu czasu siebie nie na dbanie o urodę ale na przemyślenia poukładanie wszystkiego w głowie i tak tez zrobiłam. Niestety może trochę późno zrozumiałam, że o to właśnie chodziło w radzie dla mnie ale udało się z lekkim poślizgiem Uśmiech hehe chyba u mnie nic nie przebiega bez problemów ...
Tak więc bardzo dziękuje ci bo zadbałam jednocześnie o urodę, psychikę i umysł Uśmiech
Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka

Wróżba 2016 LeCaro - LeCaro - 11-04-2016

Niebiesko_oka, bardzo Ci dziękuję za weryfikację... jeśli chodzi o poświęcenie czasu sobie, dopieszczenie się - każdy z nas uzyska ten efekt na inny sposób... Ty poświęciłaś więcej uwagi swojemu wnętrzu - i bardzo dobrze! Ważne by cieszyć się życiem, czerpać radość z tego że jest się "tu i teraz".  Uśmiech

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 29-04-2016

Witaj jednorożcu Uśmiech
Chciałbym cię ładnie poprosić o 2 wróżby jeśli to możliwe Uśmiech
1) Wróżba na miesiąc maj pod względem uczuć (może cos fajnego lub ktoś nowy się pojawi) i na relacje i pracę z osobami na co dzień  przebywam w tym z 2 osobami z którymi robię projekty (ich dane podam w PW).
2) Jak pójdzie mi rozmowa o prace w firmie we Wrocławiu które odbędzie się 9 maja i jakie maja

Ciepło pozdrawiam
Niebiesko_oka

RE: Wróżba 2016 LeCaro - LeCaro - 30-04-2016

niebiesko_oka napisał(a):Chciałbym cię ładnie poprosić o 2 wróżby jeśli to możliwe 
No pewnie że możliwe. Uśmiech Położę karty w nocy z soboty na niedzielę. Uśmiech...

Wróżba 2016 LeCaro - LeCaro - 02-05-2016

niebiesko_oka napisał(a):Witaj jednorożcu
Chciałbym cię ładnie poprosić o 2 wróżby jeśli to możliwe 
1) Wróżba na miesiąc maj pod względem uczuć (może cos fajnego lub ktoś nowy się pojawi) i na relacje i pracę z osobami na co dzień przebywam w tym z 2 osobami z którymi robię projekty (ich dane podam w PW).
2) Jak pójdzie mi rozmowa o prace w firmie we Wrocławiu które odbędzie się 9 maja i jakie maja

Ciepło pozdrawiam
Niebiesko_oka

No więc tak...
'
1. Uczucia na maj - patrząc w karty widzę to tak: wypatrujesz nowej miłości, snujesz plany... ale tak naprawdę jesteś w tej chwili na etapie "przyzwyczaiłam się do tego że jestem sama. Nie jest mi z tym dobrze, nie podoba mi się to, ale... jest jak jest." I tak to mniej więcej wygląda... Czyli niby wyglądasz tej miłości, wyczekujesz jej, jakieś tam nieśmiałe plany robisz, ale... tak naprawdę ta miłość musiałaby Ci spaść z nieba i mocno Tobą potrząsnąć żebyś się obudziła i ją zauważyła. A sama nie robisz nic... jak było, tak jest. I trudno, i tyle.  Bezradny To jest takie wyczekiwanie bez jakiejkolwiek własnej inicjatywy. Niestety w maju nie widać zmian w Twoim życiu uczuciowym. Może czas samej zadziałać w tym kierunku, wyjść naprzeciw... coś zmienić...  namieszać?... Uśmiech

2. Stosunki ze współpracownikami
Powiedziałabym, że żadna z tych osób nie jest współpracownikiem idealnym. Oczko
N. - Bardziej stały, to znaczy wiesz czego się po nim możesz spodziewać - raz jest lepiej, raz jest gorzej, nie jest to współpracownik idealny, ale nic nie knuje, nic nie mąci - po prostu może być zbyt infantylny, niedojrzały, nie do końca taki na którym można polegać (może na przykład zrzucać część pracy na innych). Nie jest to zły człowiek, być może nawet całkiem miły. Uśmiech
P. - Oj, tu widzę stosunki raczej napięte. jest to osoba która walczy o swoje, dość konfliktowa i bez skrupułów. Nie liczyłabym na harmonijną współpracę. Powiedziałabym że ta osoba w najlepszym razie może Cię  wykorzystać (w pracy), a w najgorszym nawet wplątać Cię w jakąś intrygę, oszukać.

3. Rozmowa o pracę
Widzę tu bardzo dużo nerwów. Ta rozmowa będzie Cię wiele kosztować, będziesz musiała się wykazać siłą, samodzielnością, przebojowością. Powiedziałabym, że efekt rozmowy może być pozytywny - w tym sensie że zaproponują Ci pracę. Patrząc w karty powiedziałabym jednak, że zaproponują Ci niezbyt Ciekawe warunki finansowe. Nie tragiczne, ale bardzo średnie... liczyłaś na więcej. Więc jeżeli zdecydujesz się tam podjąć pracę, to będziesz musiała zaakceptować warunki (zarówno jeśli chodzi o stanowisko, jak i finanse), z których nie będziesz do końca zadowolona. Coś w stylu - może być, ale szału nie ma. Oczko ...

Wszystkiego dobrego, trzymam kciuki.  Ok  Uśmiech

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 02-05-2016

Dziękuje ci bardzo za wróżbę Uśmiech
Jeśli pozwolisz to małą weryfikacje zrobię już teraz Uśmiech

1. Tak jestem teraz na takim etapie ale też z natury nie jestem typowym przebojowym lwem który miesza itp. (a może powinnam zacząć być... )
2. P. - mam z nią o wiele bliższe relacje zniż z N. raczej nie mamy problemów ze współpracą. Jak zawsze są lepsze i gorsze dni ale raczej nigdy nie zauważyłam tych cech o których mówią karty. Ale zobaczymy jak to będzie w maju (wrócę z weryfikacją Rotfl)
3. Tu nic dodać nic u jąć. Na pewno będzie mnie to dużo kosztowało bo jadę na nią na drugi koniec kraju, a z tym  razie czego wiąże się z tym przeprowadzka.

W krótce wrócę z weryfikacja Uśmiech

Pozdrawiam
niebiesko_oka

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 23-05-2016

1. Uczucia na maj - patrząc w karty widzę to tak: wypatrujesz nowej miłości, snujesz plany... ale tak naprawdę jesteś w tej chwili na etapie "przyzwyczaiłam się do tego że jestem sama. Nie jest mi z tym dobrze, nie podoba mi się to, ale... jest jak jest." I tak to mniej więcej wygląda... Czyli niby wyglądasz tej miłości, wyczekujesz jej, jakieś tam nieśmiałe plany robisz, ale... tak naprawdę ta miłość musiałaby Ci spaść z nieba i mocno Tobą potrząsnąć żebyś się obudziła i ją zauważyła. A sama nie robisz nic... jak było, tak jest. I trudno, i tyle.  Bezradny To jest takie wyczekiwanie bez jakiejkolwiek własnej inicjatywy. Niestety w maju nie widać zmian w Twoim życiu uczuciowym. Może czas samej zadziałać w tym kierunku, wyjść naprzeciw... coś zmienić...  namieszać?... Uśmiech

2. Stosunki ze współpracownikami
Powiedziałabym, że żadna z tych osób nie jest współpracownikiem idealnym. Oczko
N. - Bardziej stały, to znaczy wiesz czego się po nim możesz spodziewać - raz jest lepiej, raz jest gorzej, nie jest to współpracownik idealny, ale nic nie knuje, nic nie mąci - po prostu może być zbyt infantylny, niedojrzały, nie do końca taki na którym można polegać (może na przykład zrzucać część pracy na innych). Nie jest to zły człowiek, być może nawet całkiem miły. Uśmiech
P. - Oj, tu widzę stosunki raczej napięte. jest to osoba która walczy o swoje, dość konfliktowa i bez skrupułów. Nie liczyłabym na harmonijną współpracę. Powiedziałabym że ta osoba w najlepszym razie może Cię  wykorzystać (w pracy), a w najgorszym nawet wplątać Cię w jakąś intrygę, oszukać.

3. Rozmowa o pracę
Widzę tu bardzo dużo nerwów. Ta rozmowa będzie Cię wiele kosztować, będziesz musiała się wykazać siłą, samodzielnością, przebojowością. Powiedziałabym, że efekt rozmowy może być pozytywny - w tym sensie że zaproponują Ci pracę. Patrząc w karty powiedziałabym jednak, że zaproponują Ci niezbyt Ciekawe warunki finansowe. Nie tragiczne, ale bardzo średnie... liczyłaś na więcej. Więc jeżeli zdecydujesz się tam podjąć pracę, to będziesz musiała zaakceptować warunki (zarówno jeśli chodzi o stanowisko, jak i finanse), z których nie będziesz do końca zadowolona. Coś w stylu - może być, ale szału nie ma. Oczko ...

Wszystkiego dobrego, trzymam kciuki.  Ok  Uśmiech[/quote]

Wracam z weryfikacją:
1) No dokładnie postanowiłam namieszać, pomyślałam co mi szkodzi. Niestety chyba niezbyt dobrze na tym wyszłam, mimo iż naprawdę poczułam że wszystko jest możliwe choć ja byłam zdystansowana nie chciałam pochopnie się angażować on zacząć się wykazywać, w rezultacie nie wiem jak to się skończy wszystko się pokomplikowało dołączyła się osoba trzecia (lub może ja nią byłam).

2) Współpraca z P. była lekko nerwowa ale przebiegała spokojnie to zapewne wina nawału pracy. Zupełnie inaczej było ze współpraca z N. on i to właśnie współpraca z nim bardzo utrudniona, dwulicowość, bardzo słaba chęć współpracy co odbiło konfliktami.

3) Dostałam zaproszenie na następna rozmowę, ale zrezygnowałam... było z byt dużo podejrzanie niewiadomych rzeczy, ukrywanie niektórych informacji ...

Weryfikacje już przeprowadziłam a teraz chciałbym cię prosić o rozkład/ wróżbę na moje nieszczęsne życie uczuciowe (Jak się potoczy) w ciągu kilku miesięcy z góry ze względu na okres wakacyjny i to było by na  czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik. Jeśli to oczywiście jest możliwe, byłabym bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka

Wróżba 2016 LeCaro - LeCaro - 23-05-2016

Niebiesko_oka, bardzo Ci dziękuję za weryfikację. Uśmiech
Co do spraw uczuciowych - widzę że dostałaś już niedawno dwie wróżby w tej sferze - od Galatei i od Ziba na 6 miesięcy...

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 23-05-2016

Jednorożec LeCaro napisał(a):Niebiesko_oka, bardzo Ci dziękuję za weryfikację. Uśmiech
Co do spraw uczuciowych - widzę że dostałaś już niedawno dwie wróżby w tej sferze - od Galatei i od Ziba na 6 miesięcy...
      Dobrze odpuszczę z wróżbami na uczucia ... masz racje może trochę za bardzo chce zmienić coś poznać kogoś a los ma dla mnie inne plany.
Ale czy jest w takim razie możliwość abyś spytała kart robiła rozkład czy jestem złą osobą, czy to karma a może przeznaczenie. Nigdy nie byłam celowo mściwa ani nie robiłam czegoś celowo sprawiło by komuś ból sobie i innym. Ale jednak coś się dzieje nie umiem tego wyjaśnić a może to zmieniam się nie świadomie na złe.
Pozdrawiam
niebiesko_oka

Wróżba 2016 LeCaro - LeCaro - 27-05-2016

niebiesko_oka napisał(a):Dobrze odpuszczę z wróżbami na uczucia ... masz racje może trochę za bardzo chce zmienić coś poznać kogoś a los ma dla mnie inne plany.
Ale czy jest w takim razie możliwość abyś spytała kart robiła rozkład czy jestem złą osobą, czy to karma a może przeznaczenie. Nigdy nie byłam celowo mściwa ani nie robiłam czegoś celowo sprawiło by komuś ból sobie i innym. Ale jednak coś się dzieje nie umiem tego wyjaśnić a może to zmieniam się nie świadomie na złe.
Pozdrawiam
niebiesko_oka

Niebiesko_oka, a cóż to za pytanie "Czy jestem złą osobą?"...Uśmiech Może właściwsze byłoby zapytanie "Co robię źle?"... Karma... przeznaczenie... muszę Ci powiedzieć, że ja jestem gorącą zwolenniczką teorii, że człowiek może sam kierować swoim życiem i sam może zmienić koleje swojego losu... jeśli ma dość silnej woli.Uśmiech Karma, przeznaczenie, są tym samym co wychowanie przez rodziców... jest nam bardzo trudno pójść inną drogą niż ta, która została nam "przydzielona" poprzez miejsce, rodzinę, charakter... jest bardzo trudno wyjść poza własne ograniczenia, ale... da się, naprawdę się da! Tak
Można więc płynąć z prądem i biernie przyjmować to co się dzieje w naszym życiu, a można powiedzieć "Nie! To mi się nie podoba, chcę czegoś innego!".Uśmiech Nie można się zmieniać NIEŚWIADOMIE. Jeśli kierujesz swoje życie w złą stronę, to dlatego że tego chcesz i że na to pozwalasz... chociażby przez swoją bierność.
Spytałam więc Tarota w Twoim imieniu "Dlaczego moje życie zmierza w kierunku który mi się nie podoba?"
Oto odpowiedź kart:
Wszystko ma być "już, teraz, natychmiast". Świat Cię pogania, ludzie Cię poganiają... życie pędzi. Nie zostawiasz sobie marginesu na błędy, chcesz pożytecznie spędzić każdy dzień, miesiąc, rok - a to jest właśnie błąd. Pozwól sobie na dokonywanie wyborów, na wahanie, a w końcu i na błądzenie w poszukiwaniu celu. Polub siebie i swoją własną niepewność w niektórych sytuacjach. Nie kreuj się na inną osobę niż ta jaką naprawdę jesteś. Zatrzymaj się, zrób przystanek, nie wszystko musi być "już, teraz" - nie pozwól sobie wmówić że tak ma być, że już teraz musisz być szczęśliwa.  Zastanów się nad sobą, wsłuchaj się w swój wewnętrzny głos. Musisz mieć wszystko już teraz? Nie musisz... kto Ci każe? Ktoś mądry powiedział: "szczęście to pogoń za szczęściem" - 100% prawdy.Uśmiech Jeśli zrozumiesz, że jesteś sama Panią swojego życia i że przebywanie ze sobą sam na sam, rozmyślanie, rozważne podejmowanie wyborów... niespieszność w dążeniu do celu jakim jest zadowolenie z życia - te wszystkie rzeczy są pożyteczne i mogą sprawiać przyjemność same w sobie - przestaniesz poganiać samą siebie, przestaniesz być nerwowa, przestaniesz się denerwować na innych i na Świat że Cię pogania... zyskasz spokój... i dojrzysz perspektywę.Uśmiech

Pozdrowienia.Uśmiech

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 01-08-2016

Witaj jednorożcu
Wracam z częściową weryfikacją wróżby dotyczącej pracy, niestety nie mogę jej znaleźć.
Tak wiec dokładnie tak jak przewidziałaś podpisałam umowę na początku lipca. Ale pomimo iż od miesiąca jestem ich pracownikiem to cały ten czas spędziłam w domu (wymarzona praca dla każdego nic nie robić, obijać się a ci jeszcze za to płacą) martwi mnie cały obrót tej sprawy bo pojawia się coraz więcej pytań jak to się dalej potoczy. Na razie będę czekać na rozwój sytuacji Uśmiech

Pojutrze są moje urodziny i chciałabym prosić cię o wróżbę urodzinową.
Dane przesyłam w WP
Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka

Wróżba 2016 LeCaro - LeCaro - 07-08-2016

niebiesko_oka napisał(a):Witaj jednorożcu
Wracam z częściową weryfikacją wróżby dotyczącej pracy, niestety nie mogę jej znaleźć.
Tak wiec dokładnie tak jak przewidziałaś podpisałam umowę na początku lipca. Ale pomimo iż od miesiąca jestem ich pracownikiem to cały ten czas spędziłam w domu (wymarzona praca dla każdego nic nie robić, obijać się a ci jeszcze za to płacą) martwi mnie cały obrót tej sprawy bo pojawia się coraz więcej pytań jak to się dalej potoczy. Na razie będę czekać na rozwój sytuacji Uśmiech

Pojutrze są moje urodziny i chciałabym prosić cię o wróżbę urodzinową.
Dane przesyłam w WP
Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka

Niebiesko_oka - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Kwiatek

A oto wróżba dla Ciebie na ten rok:

1) Co wnoszę z poprzedniego roku (co przechodzi do roku obecnego)...
To nie będzie rok szalonych nowych działań i wyzwań... to będzie rok Zadowolenia.Oczko Podobnie jak w poprzednim roku możesz raczej liczyć na równowagę, na pewne rzeczy nadal będziesz musiała poczekać, z pewnymi rzeczami będziesz się musiała pogodzić. Nic Ci nie spadnie z nieba, ale też nic nie zostanie Ci zabrane...
2) Co wydarzy się w działaniu
Pod tym względem - bardzo dobry rok. Uśmiech To co będziesz chciała załatwić - załatwisz. Nie spoczniesz na laurach i zawalczysz o to czego chcesz.
3) Co się wydarzy w uczuciach..
Widać tu mężczyznę - zrównoważonego, dojrzałego, godnego zaufania. A nóż widelec? Oczko Życzę Ci żeby rzeczywiście pojawił się w Twoim życiu... chociaż moim zdaniem nie będzie to rok specjalnie "uczuciowy" - raczej skupisz się na sprawach "przyziemnych".
4) Co się wydarzy w świadomości, osobowości...
Zaczniesz lżej podchodzić do życia i zrozumiesz że warto żyć chwilą, cieszyć się, bawić - zmartwienia niech się same sobą zajmą, Ty będziesz czerpać satysfakcję z tego co masz. Oczko
5) Co się wydarzy w pracy..
Nie widać tu nic specjalnego... emocjonalny, może nawet humorzasty mężczyzna... szef, a może współpracownik?
6) Co się wydarzy w kwestii finansów...
Pod tym względem - dobry rok. Może premia? Może podwyżka? Lepiej płatna praca? Uśmiech
7) Co odchodzi z mojego życia...
Myślę że ten rok będzie bardziej stabilny od poprzedniego, bez niespodzianek, bez zawirowań - spokojnie...
8) Zadania ukończone w roku poprzednim..
Zakończyłaś coś, odeszłaś od czegoś co było dla Ciebie ciężarem lub źródłem stresu...
9) Gdzie jestem dziś
Nadal nie widzisz jasnego celu, do którego miałabyś zmierzać. Ciągle jesteś jakby na rozstaju dróg... nie potrafisz obiektywnie, z boku spojrzeć na swoje życie i ocenić która droga jest dla Ciebie najlepsza. Cały czas się zastanawiasz... być może nie zauważasz pewnych rzeczy, które "przechodzą Ci koło nosa"... na przykład relacje z ludźmi...
10) Wyzwania i trudności z którymi się zmierzę w nadchodzącym roku...
Będą dotyczyły głównie spraw materialnych, zawodowych... Owszem, może się pojawić nowa praca, jednak ogólnie rzecz biorąc powinnaś wykazać się dużą rozwagą w podejściu do tej dziedziny życia, do spraw materialnych - kieruj się rozsądkiem i doświadczeniem...
11) Dar na ten rok...
Świeże spojrzenie na pewne sprawy - możesz dojrzeć rzeczy z których wcześniej nie zdawałaś sobie sprawy i dostrzec nowe ścieżki wiodące do realizacji Twoich celów i marzeń. Być może uda Ci się dokonać wyboru, który zaowocuje w następnym roku...
12) Z jakim uczuciem pożegnam ten rok
Koniec roku może być dosyć "burzliwy", może się dziać wiele rzeczy na raz, albo możesz mieć ożywione kontakty z ludźmi - w każdym razie nie będzie nudno.Oczko

Wszystkiego dobrego niebiesko_oka, pozdrawiam serdecznie. Uśmiech
LeCaro.

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 07-08-2016

Dziekuje za wrożbe .... Wyglada na dość optymistyczna Oczko tak wiec z niecierpliwoscia bede czekala Uśmiech

Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka

Wróżba 2016 LeCaro - Mała_mi - 08-09-2016

Witaj Le caro Uśmiech
Chciałabym poprosić cię o wróżbę/rozkład dotyczącą pewnej osoby z którą pracujemy razem z koleżanką. Obie mamy dziwne odczucia, i coś w jej zachowaniu się nam nie podoba. Dlatego proszę abyś zapytała swoich kart o:
1. Jaki stosunek ma do mnie dana osoba?
2. Czego ja i moja koleżanka możemy się po tej osobie spodziewać i jakie relacje będą między nami panować.

Dane wysyłam w WP

Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka