Przyszłość relacji

Przy prognozowaniu nie posługuje się rozumem, jakoby to dziwnie nie zabrzmiało.

Chodzi o obraz który zobaczyłam. Poszukaj talie na na której pracuje i spójrz na kartę Wisielca.  

1 "nawykowe lustrowanie" 
zobaczyłam Lustro pojawiło się z lewej strony z twoim odbiciem czyli nieświadome, cały czas masz w przestrzeni odbicia, wszystko czego doświadczasz tym poziomie, później w twoim umyśle nieskończenie się odbija, jak pingpong, utrwalone bodźce wychodzą przy każdy nowym doświadczeniu szukając punktów symetrii. Pokazał się w nim też twój mocno wygięty krzyż czyli kość krzyżowa.

2.  "powrót w świecie wirtualnym do płatności, będących próbą kompensacji krzyża"
Wisielec nie dotyka ziemi, jest w sieci ( tudzież internetowej) Mocne wygięcie kości krzyżowej potęguje ciężar trzymanych monet w ręce. Puszczenie ich w przestrzeń powoduje zmniejszenie kompresji na kręgach znajdujących się w tej części.

Czyli to jest to, co zobaczyłam odpowiadając dla Ciebie, obraz zapisałam w kilku zdaniach słownictwem nawiązującym do wyobrażenia. 
ot i cała filozofia. 

najważniejsze 
prognoza jest dla ciebie, to ty masz w niej wiedzieć odpowiedz, ja widzę obraz na karcie który się utworzył na podstawie TWOJEGO PYTANIA.

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Przyszłość relacji - przez gRamofan - 24-06-2025, 18:05
RE: Przyszłość relacji - przez Hazar - 25-06-2025, 16:49
RE: Przyszłość relacji - przez gRamofan - 25-06-2025, 18:45
RE: Przyszłość relacji - przez Hazar - 25-06-2025, 19:11
RE: Przyszłość relacji - przez gRamofan - 25-06-2025, 21:02

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości