Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Przyszłość relacji - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Darmowe wróżby na Forum (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Wątek: Przyszłość relacji (/showthread.php?tid=16258)

Przyszłość relacji - gRamofan - 24-06-2025

Dzień dobry!

Mam tylko jedno pytanie: jak potoczy się w ciagu najbliższych 2 miesięcy moja relacja z Moniką, którą poznałem w tym roku 12.04?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

RE: Przyszłość relacji - Hazar - 25-06-2025

Witaj GRamofan

Pytanie: jak potoczy się w ciągu najbliższych 2 miesięcy moja relacja z Moniką, którą poznałem w tym roku 12.04?

Paź Mieczy - Chłodno, będą zdawkowe rozmowy jakby wymiana logiczna ale chłodna, krótka i ucinająca. Mało też będzie chęci by te wyrywkowe zdania rozwinąć w jakiś ciąg emocjonalny czy działań. Sceptycyzm się pokazuje i tak jakby był wrodzony, ale dodatkowo pielęgnowany prze negowanie cnót. ( Wiara, Nadzieja, Miłość) 

Dołożenie - XII Wisielec - Rozwoju nie będzie, zawiesi się, pokazuje się tylko lustrowanie i też nawykowe, dodatkowo powrót w świecie wirtualnym do płatności, będących próbą kompensacji "krzyża" który ci doskwiera. 
Za mało woli by nawiązać relację z Człowiekiem.

Za grubą masz mentalną zbroję, myśli utkały ci kryzę która trzyma cię za krtań, musisz uwierzyć w Człowieka.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Przyszłość relacji - gRamofan - 25-06-2025

Dołożenie - XII Wisielec - Rozwoju nie będzie, zawiesi się, pokazuje się tylko lustrowanie i też nawykowe, dodatkowo powrót w świecie wirtualnym do płatności, będących próbą kompensacji "krzyża" który ci doskwiera. 
Za mało woli by nawiązać relację z Człowiekiem.

Dziękuję za wróżbę. Czy możesz nieco rozwinąć powyższą część? Przybliż, proszę, co rozumiesz przez "nawykowe lustrowanie" oraz "powrót w świecie wirtualnym do płatności, będących próbą kompensacji krzyża".

Z góry dzięki!

RE: Przyszłość relacji - Hazar - 25-06-2025

Przy prognozowaniu nie posługuje się rozumem, jakoby to dziwnie nie zabrzmiało.

Chodzi o obraz który zobaczyłam. Poszukaj talie na na której pracuje i spójrz na kartę Wisielca.  

1 "nawykowe lustrowanie" 
zobaczyłam Lustro pojawiło się z lewej strony z twoim odbiciem czyli nieświadome, cały czas masz w przestrzeni odbicia, wszystko czego doświadczasz tym poziomie, później w twoim umyśle nieskończenie się odbija, jak pingpong, utrwalone bodźce wychodzą przy każdy nowym doświadczeniu szukając punktów symetrii. Pokazał się w nim też twój mocno wygięty krzyż czyli kość krzyżowa.

2.  "powrót w świecie wirtualnym do płatności, będących próbą kompensacji krzyża"
Wisielec nie dotyka ziemi, jest w sieci ( tudzież internetowej) Mocne wygięcie kości krzyżowej potęguje ciężar trzymanych monet w ręce. Puszczenie ich w przestrzeń powoduje zmniejszenie kompresji na kręgach znajdujących się w tej części.

Czyli to jest to, co zobaczyłam odpowiadając dla Ciebie, obraz zapisałam w kilku zdaniach słownictwem nawiązującym do wyobrażenia. 
ot i cała filozofia. 

najważniejsze 
prognoza jest dla ciebie, to ty masz w niej wiedzieć odpowiedz, ja widzę obraz na karcie który się utworzył na podstawie TWOJEGO PYTANIA.

RE: Przyszłość relacji - gRamofan - 25-06-2025

Jeszcze raz dziękuję! To naprawdę bardzo ciekawe, co napisałaś!
Mimo kiepskich prognoz, będę walczył o tę relację, bo choć - dokładnie tak, jak napisałaś - jestem urodzonym sceptykiem, to z drugiej strony mocno wierzącym w Człowieka (a właściwie w Ludzi) i Miłość. Sfera rozumowa i emocjonalna są we mnie równie silne. Myślę, że z wiekiem (mam już swoje lata) raczej się uzupełniają, niż ścierają ze sobą, czy ograniczają nawzajem. 
To co opisałaś, świetnie oddaje to, co już się wydarzyło. To wszystko przeżyłem. W ciągu ostatnich 2 tygodni. Doszło do wymiany zdań, której charakter został przez Ciebie zadziwiajaco trafnie ujęty. Myślę, że w tym konkretnym przypadku ta moja naturalna wiara w człowieka nieco przygasła. No i zabrakło mi cierpliwości. Tyle, że to nie "rozumu kryza" ograniczyła mnie w rozwoju tej relacji, a emocje. Te niepotrzebne...

Nawiasem mówiąc - jeszcze przedwczoraj miałem poważny problem z utrzymujacym się przez tydzień bólem odcinka lędźwiowego kręgosłupa, wykupiłem online usługę u chiropraktyka, która postawiła mnie na nogi Uśmiech.

Twoją wróżbę potraktuję, jako inspirację. Impuls do zmiany sposobu myślenia i do działania. Nie wiem, jaki będzie skutek, ale - paradoksalnie - umocniła się we mnie nadzieja na odwrócenie biegu wydarzeń.

Bardzo mi pomogłaś! Wielkie dzięki! Pozdrawiam!