10-10-2016, 20:31
Joana napisał(a):Niebiesko_oka mężczyzna o którego pytasz prowadzi nieczystą grę. Będąc z związku szuka przygód i okazji do zdrady. Pomimo, że tworzy relację, czuje się zupełnie wolny i niezależny od nikogo. On się tylko bawi w dom, natomiast zapewnia osobę z która jest że może na nim polegać i obiecuje związek oraz wspólną przyszłość. Byliście kiedyś razem, na pewno macie wspólne wspomnienia i pewien sentyment do siebie. Propozycja tego mężczyzny jest dla Ciebie zaskoczeniem. Blokuje Cię świadomość, ze on nie jest wolny. Myślę, że on nadal czuje do Ciebie duży sentyment. Nie chce stworzyć relacji, pragnie się zabawić. Przy czym będzie podkreślał, że nie jest gotów wejść z Tobą w związek. Postawi sprawę jasno, będzie Cię próbował przekonać do swoich racji. Jest szansa że ulegniesz, bo sądzisz, że propozycja jaką Ci złożył jest próbą odnowienia relacji. Myślisz, że on chce wszystko zbudować od nowa. Zapewniam Cię, że jest zupełnie inaczej. Decyzja należy do Ciebie, ale nie oczekuj że znowu będziecie razem. On myśli tylko o tym by miło spędzić czas, bez żadnych zobowiązań.Witaj , bardzo dziękuje ci za rozkład. Trochę trudno mi się odnieść na razie do tego co napisałaś. Od jakieś czasu łączy nas dziwna relacja gdy ja rezygnuje i oddalam się od powrotem powraca.
Proszę o wstępne uwagi do rozkładu. Pozdrawiam
Chciałbym się tylko zapytać na jaki okres stawiałaś wróżbie?
Pozdrawiam
Niebiesko_oka