Wróżba Joanna -
Mała_mi - 29-06-2016
Witaj

Chciałbym poprosić Cię o rozłożenie kart na moje życie uczuciowe na miesiące lipiec, sierpień i wrzesień. Jak będzie ono wyglądać i czy może pojawi się ktoś?
Dane wysyłam na PW
Wróżba Joanna -
Joana - 29-06-2016
Niebiesko_oka w najbliższych 3 miesiącach bardzo byś chciała spotkać partnera. Jesteś gotowa na związek, wręcz oczekujesz, że wejdziesz w relację. Masz szansę poznać kogoś nowego podczas wyjazdu, podróży. Nie musi to być daleka wyprawa, nawet podczas jazdy autobusem czy tramwajem można zawrzeć nową znajomość. Obecnie powinnaś skupić się na sobie, na swoim wnętrzu. Ten czas gdy jesteś sama, wykorzystać na przeanalizowanie czego tak naprawdę oczekujesz od związku. Powinnaś wychodzić do ludzi, poznawać nowe osoby. Unikaj jednak spoglądania na każdego nowo poznanego mężczyznę jak na potencjalnego partnera. W ten sposób przyciągniesz nieodpowiednie osoby. W najbliższych miesiącach masz szansę kogoś spotkać, nie będzie to jednak nic trwałego. Nagłe zauroczenie, chwile uniesienia.Coś się nagle zacznie a jeszcze szybciej skończy. Unikałabym zaangażowania się w tę relację, bo ta osoba może okazać się niegodna Twojego zaufania.
Proszę o wstępne uwagi do rozkładu. Pozdrawiam serdecznie
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 29-06-2016
Witaj

Dziękuje za tak szybko rozkład, zaskoczyłaś mnie tym. Prosisz o wstępne uwagi tak więc już ci je podaje:
1) Tak chciałabym chciała spotkać kogoś i jestem na go gotowa. Nie chodzi mi dokładnie o coś bardzo poważnego, bo na dany moment nie potrafię zaufać. Bardzie mi chodzi o taki świeży oddech, coś co pozwoli mi oczyścić emocje i zregenerować się. Takie związek przejściowy ...
2) Ostatnio poznaje dość dużą liczę mężczyzn tak więc dziękuje za ostrzeżenie.
3) Bardzo mnie dziwi ze w kartach nie wyszły moje ostanie emocje, bo muszę przyznać, że mimo odcięcia i chęci bycia z kimś myślami jestem z kim innym i emocjonalnie chyba częściowo jeszcze też.
Pozdrawiam
niebiesko_oka
Wróżba Joanna -
Joana - 29-06-2016
Niebiesko_oka sprawdzałam nowych potencjalnych kandydatów. Zastosowałam rozkład odpowiadający na pytanie, czy kogoś poznasz. Karty nie pokazały Twoich ostatnich emocji. Widocznie uznały sprawę za zamkniętą. Dziękuję za uwagi do rozkładu. Pozdrawiam
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 29-06-2016
Joana napisał(a):Niebiesko_oka sprawdzałam nowych potencjalnych kandydatów. Zastosowałam rozkład odpowiadający na pytanie, czy kogoś poznasz. Karty nie pokazały Twoich ostatnich emocji. Widocznie uznały sprawę za zamkniętą. Dziękuję za uwagi do rozkładu. Pozdrawiam 
Dziękuje, wiem o co chodzi
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 07-08-2016
Witaj
Chciałabym Cię poprosić o rozkład na to jak potoczy się relacja między mną a pewnym mężczyzną, z którym niedawno odnowiłam kontakt. Na chwilę obecną mam dość mieszane odczucia co do jego szczerości i zamiarów. Dlatego bardzo proszę o rozkład.
Dane przesyłam na priv.
Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka
Wróżba Joanna -
Joana - 08-08-2016
Niebiesko_oka mężczyzna o którego pytasz umie się przypodobać kobiecie. Potrafi wprowadzić w relację miłą atmosferę. Masz do niego pewną słabość a on może to wykorzystać. Zastanów się dlaczego mu w pewnym stopniu nie ufasz.. Twoja intuicja trafnie podpowiada Ci, że więcej Was dzieli jak łączy. On ma tendencję do snucia nierealnych planów, składania obietnic bez pokrycia, podążania za kaprysami. Jesteście z kompletnie różnych światów. Różnice jakie Was dzielą mogą być na pierwszy rzut oka bardzo pociągające. Niestety odmienny światopogląd, religia' tylko dzielą, nie łączą. W tej chwili on nie szuka stabilnej relacji, pragnie czegoś na chwilę, chce odmiany. Pobędzie jakiś czas w związku i wyjdzie z niego, bo nie traktuje Waszej znajomości poważnie. Jest nieodpowiedzialny, beztroski i ma bogatą przeszłość. Wasza odnowiona relacja była by pełna sporów, niedomówień, braku kompromisu. Na końcu zaczęło by się szukanie osoby, która zawiniła.
Nie widzę dla Was przyszłości, jako pary. Twoja intuicja dobrze podpowiada by zachować ostrożność i pewien dystans. Decyzja czy wchodzić w ten związek, należy oczywiście do Ciebie. Ja tylko przekazałam to co pokazały mi karty.
Proszę o wstępne uwagi do rozkłaadu. Pozdrawiam serdecznie
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 08-08-2016
Witaj bardzo dziękuje ci za szybką odpowiedz

Bardzo dużo się zgadza i bardzo cieszy mnie, ze moja intuicja dobrze działa i w porę daje mi znaki ostrzegawcze. Nasza relacja nigdy nie była bliska zwłaszcza z mojej strony, a raczej zimna i zdystansowana. Nie religia jest dzielącą nas rzeczą, jego podejście do mnie i próby manipulacji wprost adekwatne do jego zawodu (bardzo szybko to wyłapuje bo mój brat ma podobne zagrywki gdy czegoś chce , ten sam zawód). Karty w pozostałym opisie nic się nie pomyliły i tylko utwierdziły mnie w przekonaniu, że jednak warto ufać swojej intuicji że jak po dłuższej chwili nie potrafisz przekonać się do drugiego człowieka to raczej tak już zostanie.
Jeszcze raz dziękuje i ciepło pozdrawiam
Niebiesko_oka
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 10-10-2016
Witaj

Jakiś czas temu odezwała się mnie mój przyjaciel z prośbą o spotkanie, a potem w propozycję abym do niego przyjechała. Jestem bardzo zmieszana i nie wiem jak to odbierać, czy się zgodzić.
Dlatego bardzo proszę spytaj karty : czemu zależy mu tak bardzo na spotkaniu ze mną i jaki to będzie miało wpływ na relacje moje z nim oraz jego i jego chyba obecnej dziewczyny w najbliższej przyszłości.
Dane i krótki opis sytuacji wysyłam w WP
Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka
Wróżba Joanna -
Joana - 10-10-2016
Niebiesko_oka mężczyzna o którego pytasz prowadzi nieczystą grę. Będąc z związku szuka przygód i okazji do zdrady. Pomimo, że tworzy relację, czuje się zupełnie wolny i niezależny od nikogo. On się tylko bawi w dom, natomiast zapewnia osobę z która jest że może na nim polegać i obiecuje związek oraz wspólną przyszłość. Byliście kiedyś razem, na pewno macie wspólne wspomnienia i pewien sentyment do siebie. Propozycja tego mężczyzny jest dla Ciebie zaskoczeniem. Blokuje Cię świadomość, ze on nie jest wolny. Myślę, że on nadal czuje do Ciebie duży sentyment. Nie chce stworzyć relacji, pragnie się zabawić. Przy czym będzie podkreślał, że nie jest gotów wejść z Tobą w związek. Postawi sprawę jasno, będzie Cię próbował przekonać do swoich racji. Jest szansa że ulegniesz, bo sądzisz, że propozycja jaką Ci złożył jest próbą odnowienia relacji. Myślisz, że on chce wszystko zbudować od nowa. Zapewniam Cię, że jest zupełnie inaczej. Decyzja należy do Ciebie, ale nie oczekuj że znowu będziecie razem. On myśli tylko o tym by miło spędzić czas, bez żadnych zobowiązań.
Proszę o wstępne uwagi do rozkładu. Pozdrawiam
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 10-10-2016
Joana napisał(a):Niebiesko_oka mężczyzna o którego pytasz prowadzi nieczystą grę. Będąc z związku szuka przygód i okazji do zdrady. Pomimo, że tworzy relację, czuje się zupełnie wolny i niezależny od nikogo. On się tylko bawi w dom, natomiast zapewnia osobę z która jest że może na nim polegać i obiecuje związek oraz wspólną przyszłość. Byliście kiedyś razem, na pewno macie wspólne wspomnienia i pewien sentyment do siebie. Propozycja tego mężczyzny jest dla Ciebie zaskoczeniem. Blokuje Cię świadomość, ze on nie jest wolny. Myślę, że on nadal czuje do Ciebie duży sentyment. Nie chce stworzyć relacji, pragnie się zabawić. Przy czym będzie podkreślał, że nie jest gotów wejść z Tobą w związek. Postawi sprawę jasno, będzie Cię próbował przekonać do swoich racji. Jest szansa że ulegniesz, bo sądzisz, że propozycja jaką Ci złożył jest próbą odnowienia relacji. Myślisz, że on chce wszystko zbudować od nowa. Zapewniam Cię, że jest zupełnie inaczej. Decyzja należy do Ciebie, ale nie oczekuj że znowu będziecie razem. On myśli tylko o tym by miło spędzić czas, bez żadnych zobowiązań.
Witaj , bardzo dziękuje ci za rozkład. Trochę trudno mi się odnieść na razie do tego co napisałaś. Od jakieś czasu łączy nas dziwna relacja gdy ja rezygnuje i oddalam się od powrotem powraca.
Chciałbym się tylko zapytać na jaki okres stawiałaś wróżbie?
Pozdrawiam
Niebiesko_oka
Wróżba Joanna -
Joana - 10-10-2016
Niebiesko_oka na okres około 2 miesięcy.
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 03-12-2016
Joana napisał(a):Niebiesko_oka mężczyzna o którego pytasz umie się przypodobać kobiecie. Potrafi wprowadzić w relację miłą atmosferę. Masz do niego pewną słabość a on może to wykorzystać. Zastanów się dlaczego mu w pewnym stopniu nie ufasz.. Twoja intuicja trafnie podpowiada Ci, że więcej Was dzieli jak łączy. On ma tendencję do snucia nierealnych planów, składania obietnic bez pokrycia, podążania za kaprysami. Jesteście z kompletnie różnych światów[b]. Różnice jakie Was dzielą mogą być na pierwszy rzut oka bardzo pociągające. Niestety odmienny światopogląd[/b], religia' tylko dzielą, nie łączą. W tej chwili on nie szuka stabilnej relacji, pragnie czegoś na chwilę, chce odmiany. Pobędzie jakiś czas w związku i wyjdzie z niego, bo nie traktuje Waszej znajomości poważnie. Jest nieodpowiedzialny, beztroski i ma bogatą przeszłość. [u]Wasza odnowiona relacja była by pełna sporów, niedomówień, braku kompromisu. Na końcu zaczęło by się szukanie osoby, która zawiniła.
[/u]Nie widzę dla Was przyszłości, jako pary. Twoja intuicja dobrze podpowiada by zachować ostrożność i pewien dystans. Decyzja czy wchodzić w ten związek, należy oczywiście do Ciebie. Ja tylko przekazałam to co pokazały mi karty.
Proszę o wstępne uwagi do rozkłaadu. Pozdrawiam serdecznie 
Witaj wracam z weryfikacją
Jeśli pozwolisz kolorem zaznaczyłam to co się zgadzało
1) Ufam mu do pewnego stopnia choć i to że on pokazuje że mu zależy dąży do kompromisów i stara się , sprawia że daję mu szanse . Choć Nasza relacja zaczęła się w zupełnie innych okolicznościach co powodowało moją niechęć.
2) To nie różnice kulturowe nas dzielą ale sarkazm i cechy charakteru których nabył , wprowadzają bardzo dużo nieporozumień i powodują spieńcie.
3) Zarówno wcześniej i obecnie odnowiona relacja jest oparta na jakby to powiedzieć wojnie kto ma racja, niesyty oboje lubimy bronić własnego zdania i ciężko iść nam na ustępstwa. Co do kompromisu tak zdarza się że po długotrwałych rozmowach do niego dochodzimy. Niestety mimo wszystko brak między nami tej iskry (tego przyciągania) dającego porozumienie, która by wszystko scalała mimo problemów.
Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 11-11-2017
(10-10-2016, 18:41)Joana napisał(a): Niebiesko_okamężczyzna o którego pytasz prowadzi nieczystą grę. Będąc z związku szuka przygód i okazji do zdrady. Pomimo, że tworzy relację, czuje się zupełnie wolny i niezależny od nikogo. On się tylko bawi w dom, natomiast zapewnia osobę z która jest że może na nim polegać i obiecuje związek oraz wspólną przyszłość. Byliście kiedyś razem, na pewno macie wspólne wspomnienia i pewien sentyment do siebie. Propozycja tego mężczyzny jest dla Ciebie zaskoczeniem. Blokuje Cię świadomość, ze on nie jest wolny. Myślę, że on nadal czuje do Ciebie duży sentyment. Nie chce stworzyć relacji, pragnie się zabawić. Przy czym będzie podkreślał, że nie jest gotów wejść z Tobą w związek. Postawi sprawę jasno, będzie Cię próbował przekonać do swoich racji. Jest szansa że ulegniesz, bo sądzisz, że propozycja jaką Ci złożył jest próbą odnowienia relacji. Myślisz, że on chce wszystko zbudować od nowa. Zapewniam Cię, że jest zupełnie inaczej. Decyzja należy do Ciebie, ale nie oczekuj że znowu będziecie razem. On myśli tylko o tym by miło spędzić czas, bez żadnych zobowiązań.
Witaj Joanno

Przepraszam że weryfikuję z takim opóźnieniem ale potrzebowałam czasu aby spojrzeć na wszystko z dystansem, W twojej wróżbie było dużo prawdy zarówno o nieczystej grze którą padłam ofiarą. Zostałam skrzywdzona może nie bezpośrednio przez niego a już obecnie jego byłą dziewczynę, której mściwość doprowadziła do końca ich związku, gdzie on wziął moją stronę. Co do wspólnego początku też miałaś racje choć tu bardziej mój strach przez kolejnym zranieniem dużo namieszał.
Dziękuje ci bardzo za wróżbę w której było dużo racji

pozdrawiam niebiesko_oka
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 15-03-2018
Witaj Joanno z powodu zamknięcia gabinetu liv chciałabym przenieść moją prośbę o wróżbę do ciebie.
Chciałbym poprosić cię o wróżbę jak ułoży się moje życie uczuciowe do końca roku (lub w ciagu roku). Obecnie jestem sama czy samotna (nie wiem). Czy pojawi się ktoś nowy w moim życiu, a może coś powstanie z już obecnych osób które pojawiły się w moim życiu. Wszelkie informacje prześle w PW.
Ślicznie dziękuje i ciepło pozdrawiam
niebiesko_oka
Wróżba Joanna -
Joana - 15-03-2018
Niebiesko_oka wróżba dla Ciebie będzie gotowa jutro do godziny 20
Wróżba Joanna -
Joana - 16-03-2018
Niebiesko_oka tęsknisz za partnerstwem, byciem we dwoje. Chciałabyś móc z kimś dzielić swoje emocje i mieć oparcie w drugim człowieku. Poprzednie relacje przyniosły Ci tylko rozczarowania, które w efekcie doprowadziły do ich rozpadu. Boisz się konfliktów, zdrady, nieporozumień. Ty potrafisz pracować nad związkiem, rozmawiać gdy pojawią się problemy. Nie tolerujesz zdrady, braku lojalności partnera, ale czasami dla świętego spokoju przez dłuższy czas ignorujesz problem. Unikasz otwartego wejścia w konflikt. Tłumisz swoje ja, potrzeby i prawdziwe oblicze, bo nie wiesz jak to odbierze druga strona. Trudno Ci zbudować relację, choć bardzo tego pragniesz. Karty sugerują byś lepiej zrozumiała samą siebie, czego tak naprawdę chcesz i dopiero wtedy otworzyła się na innych. Na razie jesteś sama, nie masz wokół siebie osoby z którym możesz budować przyszłość. By los się odmienił i postawił na Twojej drodze kogoś odpowiedniego, musisz wyciągnąć wnioski z poprzednich doświadczeń. W tym roku zakończysz całkowicie znajomość z M. Ta przewlekająca się i nie dająca zadowolenia relacja, tylko hamuje Twój rozwój i wejście nowych energii z zewnątrz. By móc tworzyć i budować nowe rozdziały w swoim życiu, powinnaś zamknąć stare karty. Stan zawieszenia, niedopowiedzeń, trzymania czegoś na siłę nie jest korzystny. Nie chodzi tutaj o gwałtowne zakończenie znajomości, ale odcięcie się emocjonalne od tej osoby by móc rozpocząć coś nowego. Zastanów się też teraz co oznacza dla Ciebie wymarzona druga połówka, jakie powinna mieć cechy, kim być. Nie ma ideałów, oczekiwanie na kogoś z samymi pozytywami mija się z celem. Czasem trzeba przyjąć kogoś kto ma swój bagaż doświadczeń. Ten rok niesie dla Ciebie dużo szans, na poukładanie przestrzeni wokół siebie. Zaczniesz być zadowolona z siebie, swojej sytuacji. Otworzysz się na ludzi, zaczniesz bywać w towarzystwie. Miłe spotkania, imprezy, wyjazdy. Postaraj się wykorzystać tą energię dla poprawy własnego samopoczucia. Jeśli trafi się osoba która Cię zainteresuje, to dobrze, ale nic nie stanie się, gdy nie spotkasz nikogo takiego. W tym roku nie widzę powrotów, raczej definitywne zakończenie dawnych znajomości. Będziesz bardziej zadowolona z życia towarzyskiego i odżyjesz. Jestem pewna że poznasz nowe osoby, nawiążesz obiecujące przyjaźnie. Karty nie pokazują jednak byś w tym okresie weszła w związek. Gdybyś z pewnych powodów spróbowała w szybkim tempie z kimś się związać, ta znajomość zakończyłaby się bardzo szybko.
Życzę Ci dużo szczęścia
Proszę o wstępne uwagi do rozkładu. Pozdrawiam serdecznie
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 18-03-2018
Witaj
Twój opis dotyczący mojej osoby ... hmm wszystko jak najbardziej trafne. Nawet lekko zszokowało mnie to. Co do M. jestem trochę lekko zdziwiona myślałam ze się pomyliłaś i to miało dotyczyć S. Pomimo że ostatnio moje relacje M. są mieszane liczyłam, że może coś z tego może wyjść, ale życie jest przewrotne tak wiec zobaczymy co mi przyniesie. Nie wiem czemu nie wspomniałaś o drugim panu, ale to może i lepiej. Widocznie nie odegra dużej roli w tym roku.
Twoją wróżbę i rady przemyśle, są bardzo trafne i już teraz dały mi sporo do namysłu. Jest pozytywna choć liczyłam, że może w końcu znajdę to szczęście u boku drugiej osoby.
Bardzie dziękuje za wróżbę i wrócę z weryfikacją za jakiś czas.
Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka
Wróżba Joanna -
Joana - 18-03-2018
Niebiesko_oka nie jestem stuprocentowo pewna czy chodzi o pana M. Myślę że obie relacje zmierzają w tym roku ku końcowi. Ponieważ pisałaś że S to sprawa zakończona, zinterpretowałam odejście w kartach, jako zakończenie znajomości z M. Na pewno ten rok będzie przebiegał pod znakiem porządkowania Twojego życia uczuciowego. W jak najbardziej pozytywnym sensie, bo odnajdziesz drogę do szczęścia
Wróżba Joanna -
Mała_mi - 29-07-2019
Witaj Joanno
Po dość długiej nieobecności wracam do ciebie z weryfikacja.
Mimo mojego zaskoczenia wróżba karty się nie myliły. Kontakt z jednym z panów Bardzo szybko się skończył co było dość zaskakujące, gdyż relacja rozwijała się dobrze. Co do drugiego sam zabiegał o kontakt i również zakończyło się ale tym razem na dobre
Bardzo dziękuje Ci i twoim kartom za wróżbę.
Pozdrawiam
Niebiesko_oka