08-08-2016, 14:49
Niebiesko_oka mężczyzna o którego pytasz umie się przypodobać kobiecie. Potrafi wprowadzić w relację miłą atmosferę. Masz do niego pewną słabość a on może to wykorzystać. Zastanów się dlaczego mu w pewnym stopniu nie ufasz.. Twoja intuicja trafnie podpowiada Ci, że więcej Was dzieli jak łączy. On ma tendencję do snucia nierealnych planów, składania obietnic bez pokrycia, podążania za kaprysami. Jesteście z kompletnie różnych światów. Różnice jakie Was dzielą mogą być na pierwszy rzut oka bardzo pociągające. Niestety odmienny światopogląd, religia' tylko dzielą, nie łączą. W tej chwili on nie szuka stabilnej relacji, pragnie czegoś na chwilę, chce odmiany. Pobędzie jakiś czas w związku i wyjdzie z niego, bo nie traktuje Waszej znajomości poważnie. Jest nieodpowiedzialny, beztroski i ma bogatą przeszłość. Wasza odnowiona relacja była by pełna sporów, niedomówień, braku kompromisu. Na końcu zaczęło by się szukanie osoby, która zawiniła.
Nie widzę dla Was przyszłości, jako pary. Twoja intuicja dobrze podpowiada by zachować ostrożność i pewien dystans. Decyzja czy wchodzić w ten związek, należy oczywiście do Ciebie. Ja tylko przekazałam to co pokazały mi karty.
Proszę o wstępne uwagi do rozkłaadu. Pozdrawiam serdecznie
Nie widzę dla Was przyszłości, jako pary. Twoja intuicja dobrze podpowiada by zachować ostrożność i pewien dystans. Decyzja czy wchodzić w ten związek, należy oczywiście do Ciebie. Ja tylko przekazałam to co pokazały mi karty.
Proszę o wstępne uwagi do rozkłaadu. Pozdrawiam serdecznie