07-08-2016, 05:30
niebiesko_oka napisał(a):Witaj jednorożcu
Wracam z częściową weryfikacją wróżby dotyczącej pracy, niestety nie mogę jej znaleźć.
Tak wiec dokładnie tak jak przewidziałaś podpisałam umowę na początku lipca. Ale pomimo iż od miesiąca jestem ich pracownikiem to cały ten czas spędziłam w domu (wymarzona praca dla każdego nic nie robić, obijać się a ci jeszcze za to płacą) martwi mnie cały obrót tej sprawy bo pojawia się coraz więcej pytań jak to się dalej potoczy. Na razie będę czekać na rozwój sytuacji
Pojutrze są moje urodziny i chciałabym prosić cię o wróżbę urodzinową.
Dane przesyłam w WP
Pozdrawiam ciepło
Niebiesko_oka
Niebiesko_oka - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

A oto wróżba dla Ciebie na ten rok:
1) Co wnoszę z poprzedniego roku (co przechodzi do roku obecnego)...
To nie będzie rok szalonych nowych działań i wyzwań... to będzie rok Zadowolenia.

2) Co wydarzy się w działaniu
Pod tym względem - bardzo dobry rok.

3) Co się wydarzy w uczuciach..
Widać tu mężczyznę - zrównoważonego, dojrzałego, godnego zaufania. A nóż widelec?

4) Co się wydarzy w świadomości, osobowości...
Zaczniesz lżej podchodzić do życia i zrozumiesz że warto żyć chwilą, cieszyć się, bawić - zmartwienia niech się same sobą zajmą, Ty będziesz czerpać satysfakcję z tego co masz.

5) Co się wydarzy w pracy..
Nie widać tu nic specjalnego... emocjonalny, może nawet humorzasty mężczyzna... szef, a może współpracownik?
6) Co się wydarzy w kwestii finansów...
Pod tym względem - dobry rok. Może premia? Może podwyżka? Lepiej płatna praca?

7) Co odchodzi z mojego życia...
Myślę że ten rok będzie bardziej stabilny od poprzedniego, bez niespodzianek, bez zawirowań - spokojnie...
8) Zadania ukończone w roku poprzednim..
Zakończyłaś coś, odeszłaś od czegoś co było dla Ciebie ciężarem lub źródłem stresu...
9) Gdzie jestem dziś
Nadal nie widzisz jasnego celu, do którego miałabyś zmierzać. Ciągle jesteś jakby na rozstaju dróg... nie potrafisz obiektywnie, z boku spojrzeć na swoje życie i ocenić która droga jest dla Ciebie najlepsza. Cały czas się zastanawiasz... być może nie zauważasz pewnych rzeczy, które "przechodzą Ci koło nosa"... na przykład relacje z ludźmi...
10) Wyzwania i trudności z którymi się zmierzę w nadchodzącym roku...
Będą dotyczyły głównie spraw materialnych, zawodowych... Owszem, może się pojawić nowa praca, jednak ogólnie rzecz biorąc powinnaś wykazać się dużą rozwagą w podejściu do tej dziedziny życia, do spraw materialnych - kieruj się rozsądkiem i doświadczeniem...
11) Dar na ten rok...
Świeże spojrzenie na pewne sprawy - możesz dojrzeć rzeczy z których wcześniej nie zdawałaś sobie sprawy i dostrzec nowe ścieżki wiodące do realizacji Twoich celów i marzeń. Być może uda Ci się dokonać wyboru, który zaowocuje w następnym roku...
12) Z jakim uczuciem pożegnam ten rok
Koniec roku może być dosyć "burzliwy", może się dziać wiele rzeczy na raz, albo możesz mieć ożywione kontakty z ludźmi - w każdym razie nie będzie nudno.

Wszystkiego dobrego niebiesko_oka, pozdrawiam serdecznie.

LeCaro.