27-05-2016, 03:58
niebiesko_oka napisał(a):Dobrze odpuszczę z wróżbami na uczucia ... masz racje może trochę za bardzo chce zmienić coś poznać kogoś a los ma dla mnie inne plany.
Ale czy jest w takim razie możliwość abyś spytała kart robiła rozkład czy jestem złą osobą, czy to karma a może przeznaczenie. Nigdy nie byłam celowo mściwa ani nie robiłam czegoś celowo sprawiło by komuś ból sobie i innym. Ale jednak coś się dzieje nie umiem tego wyjaśnić a może to zmieniam się nie świadomie na złe.
Pozdrawiam
niebiesko_oka
Niebiesko_oka, a cóż to za pytanie "Czy jestem złą osobą?"...

Można więc płynąć z prądem i biernie przyjmować to co się dzieje w naszym życiu, a można powiedzieć "Nie! To mi się nie podoba, chcę czegoś innego!".

Spytałam więc Tarota w Twoim imieniu "Dlaczego moje życie zmierza w kierunku który mi się nie podoba?"
Oto odpowiedź kart:
Wszystko ma być "już, teraz, natychmiast". Świat Cię pogania, ludzie Cię poganiają... życie pędzi. Nie zostawiasz sobie marginesu na błędy, chcesz pożytecznie spędzić każdy dzień, miesiąc, rok - a to jest właśnie błąd. Pozwól sobie na dokonywanie wyborów, na wahanie, a w końcu i na błądzenie w poszukiwaniu celu. Polub siebie i swoją własną niepewność w niektórych sytuacjach. Nie kreuj się na inną osobę niż ta jaką naprawdę jesteś. Zatrzymaj się, zrób przystanek, nie wszystko musi być "już, teraz" - nie pozwól sobie wmówić że tak ma być, że już teraz musisz być szczęśliwa. Zastanów się nad sobą, wsłuchaj się w swój wewnętrzny głos. Musisz mieć wszystko już teraz? Nie musisz... kto Ci każe? Ktoś mądry powiedział: "szczęście to pogoń za szczęściem" - 100% prawdy.

Pozdrowienia.