02-02-2012, 11:13
Witajcie
Na początku drogi z nauką pozytywnego myślenia polecam książkę "Potęga podświadomości" Murphy Joseph. Jest to naprawdę interesująca pozycja, która pozwala poznać korzyści stosowania prawa przyciągania i pozytywnego myślenia. Niektórzy z Was zapewne mieli już okazję ją przeczytać. Ciekawe też są książki Joe Vitale. Zachęcam również Was do pisania pytań, odczuć co Wy sądzicie o tym wszystkim.
Oczywiście zachęcam też do umieszczania Waszych propozycji książek dotyczących podświadomości.
Na początku drogi z nauką pozytywnego myślenia polecam książkę "Potęga podświadomości" Murphy Joseph. Jest to naprawdę interesująca pozycja, która pozwala poznać korzyści stosowania prawa przyciągania i pozytywnego myślenia. Niektórzy z Was zapewne mieli już okazję ją przeczytać. Ciekawe też są książki Joe Vitale. Zachęcam również Was do pisania pytań, odczuć co Wy sądzicie o tym wszystkim.
Oczywiście zachęcam też do umieszczania Waszych propozycji książek dotyczących podświadomości.

wiem kiedy mam
Ktoś mi kiedyś powiedział ale nie wiem czy brać to na serio, że osoby które tak mają są bardzo emocjonalne i słabe przez co są podatne na ataki wampirów energetycznych a taki ponoć potrafi "podłączyć się" nawet na odległość. W sumie jest to jakieś logiczne wytłumaczenie ale czy tak jest??????????????? No i jak się przed takim bronić????????????????
Tu na forum jeden niby pisał ale czy to prawda to nie wiem, w sumie temat jest "na topie", mój były ponoć miał cechy wampira energetycznego i chyba to prawda bo przy nim nie miałam siły na nic, zdrowie mi siadało no i jak wytłumaczyć to, że nieraz czułam go przy sobie a potem dolina na maxa no i w tym samym momencie telefon od niego i samopoczucie jeszcze gorsze???? Dodam że nigdy wcześnij tak nie miałam z nikim