20-09-2016, 19:17
Jednorożec LeCaro napisał(a):niebiesko_oka napisał(a):Witaj Le caro
Chciałabym poprosić cię o wróżbę/rozkład dotyczącą pewnej osoby z którą pracujemy razem z koleżanką. Obie mamy dziwne odczucia, i coś w jej zachowaniu się nam nie podoba. Dlatego proszę abyś zapytała swoich kart o:
1. Jaki stosunek ma do mnie dana osoba?
2. Czego ja i moja koleżanka możemy się po tej osobie spodziewać i jakie relacje będą między nami panować.
niebiesko_oka, to co się rzuca w oczy w tym rozkładzie, to to że E. to kobieta-zagadka, w zasadzie nikt nic o niej nie wie. Jest osobą która się bardzo silnie izoluje, strzeże swojej prywatności - dosłownie w kartach wygląda to tak, że ona nie chce poufałości, nie zamierza zacieśniać stosunków i od Was też tego nie oczekuje. Prawdopodobnie ma jakieś swoje własne problemy i być może stąd też ten brak otwartości. Widać tu takie krótkie, nazwałabym to "wypady" w Waszą stronę - to znaczy ona się odgradza, ale zza tego ogrodzenia - tu ukłuje, tam użądli. Wygląda na osobę o bardzo ciętym języku, postępującą czasami w sposób dla innych niezrozumiały i nieracjonalny, być może nie do końca uczciwy. Niezwykle ważne są dla niej sprawy materialne. Poza tym pokazała się tu karta oszustwa przy karcie Sprawiedliwości. Takie połączenie może oznaczać nawet działanie na pograniczu prawa, a w "najlepszym" razie po prostu nieuczciwe, nieładne zachowanie które wyjdzie na jaw.
Jak się rozwiną Wasze relacje?
Karty radzą by po prostu "robić swoje": skupić się na pracy, odnosić się w stosunku do E. w sposób uprzejmy, miły, starać się stworzyć warunki do harmonijnej współpracy - jeśli nie z nią, to "obok" niej, i mniej brać sobie do serca to co ona robi lub mówi... Bo karty pokazują że podchodzisz do jej działań niezwykle emocjonalnie, i być może też nawzajem z Twoją koleżanką się "nakręcacie" często rozmawiając o Waszych relacjach z E.. Na pewno nie oczekiwałabym tutaj stopniowego polepszenia czy ocieplenia stosunków... nie sądzę by to było możliwe. Uważam że nie będzie żadnego wyjaśnienia się spraw - w sensie zmiany postępowania tej osoby względem Was, zbliżenia się czy wyprostowania Waszych relacji. Raczej wydarzy się tu coś dosyć nagłego, niespodziewanego, co radykalnie zmieni obecną sytuację, nie wykluczam nawet możliwości że któraś z Waszej trójki zmieni stanowisko pracy albo zostanie zwolniona.
Pozdrawiam serdecznie.
Witaj LeCaro
Dużo racji pokazały karty o E. zwłaszcza jej irracjonalne zachowanie, jednej chwili dzieli się osobistymi szczegółami z życia chwile potem traktuje ostentacyjnie lub jak to nazwałaś wbijała szpile, a czasem nawet próbowała poróżnić mnie i moja koleżankę. Co do twoich ostatnich słów, ze któraś z nas zostanie zwolniona to sprawdziły się szybciej niż można było się tego spodziewać, a tą osobą byłam ja z dnia na dzień w niejasnych okolicznościach, bez podanie powodu.
Choć nie jestem osoba która źle życzy nikomu to mam nadzieję , że jej machlojki, nieczyste zagrania, oszustwa i krętactwa szybko wyjdą na jaw.
Jeszcze dziękuje za rozkład szkoda, że z takim zakończeniem. Jeśli mogę to za jakiś czas odezwę się do ciebie z prośbą o podpytanie kart jakie perspektywy mam na znalezienie nowej pracy.
Pozdrawiam cię ciepło
Niebiesko_oka