Liczba postów: 637
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
A czy trzeba znać się na kartach klasycznych, aby się zabrać za Lenormand? Bo widziałam, że są na nich odnośniki. One mają tylko pomagać czy mają większy wpływ na interpretację?
Liczba postów: 2.306
Liczba wątków: 23
Reputacja:
135
Ja osobiscie, nigdy z tych odnosnikow nie korzystalam. Naprawde duzo, duzo mozna z nich wyczytac bez nich. Przy stawianiu wielkiej tablicy po domach, po lustrzankach, polaczeniach....
Spotkalam sie z wrozkami, ktore uzywaja oznaczen kart klasycznych do okreslania czasu.
Liczba postów: 738
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Izyda to chyba telepatia, bo wczoraj zaczęłam dodawać post ale zrobiłam sie taka śpiaca ze dałam sobie spokój...Ja już chyba dojrzałam i je sobie kupie...w mojej księgarni karty z przesyłką kosztować będą tylko 20zł (to są te najbardziej znane Piątnika)...dlatego nie ma co gdybać, żadna kasa a może się w nich zakochasz....jak chcesz to podeśle Ci linka.
Z tego co czytałam pare dziewczyn zajmuje się tymi kartami na forum, może coś podpowiedzą, podzielą się doświadczeniem szkoda nie skorzystać.
Pozdrawiam
Liczba postów: 2.306
Liczba wątków: 23
Reputacja:
135
Ja z checia pomoge, zwlaszcza polecam zaintereswoanie sie ukladem "Wielka Tablica" z uzyciem wszystkich kart. Nie ma ukladu, ktory bylby lepszy do pytan ogolnych, wrozby na 3 miesiace np.
Bardzo fajny jest tez uklad z sygnifikatorem z 5 kart z ksiazki Sylvie Steinbach.