Poproszę o wróżbę

Witam  Uśmiech Chciałabym zapytać kart tarota o mój związek z Przemkiem. Znamy się kilka lat a w związku jesteśmy prawie 2 lata. Czy Przemek będzie moim ostatnim partnerem czy to będzie prawdziwa miłość? Daty urodzenia napisałam w wp. Pozdrawiam serdecznie. Monika monisia 35
Odpowiedz

Witaj Monisa

Pytanie: Czy Przemek będzie moim ostatnim partnerem
Król Monet - Prawdopodobnie tak. Jest tak mocno osadzony w materii, że po nim nie pojawi się już nikt inny.

czy to będzie prawdziwa miłość? ( według twojej definicji miłości)
As Kielichów - Według twojej tak, jak najbardziej miłość romantyczna i emocjonalna. Ale trzeba o nią dbać, by jej nie zanieczyścić i by się nie znudzić. Jak przetrwacie wszystkie kryzysy, to starość spędzicie drzemiąc na kanapie przed telewizorem Oczko
Piękna romantyczna miłość.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj Hazar 🙂
Dziękuję bardzo za wróżbę jestem miło zaskoczona będzie super jak między nami będzie cały czas dobrze i harmonia mimo różnicy wieku bo ja jestem starsza ale faktycznie szczerze się kochamy jemu wiek nie przeszkadza zawsze wolał starsze kobiety i mówi mi że bardzo by chciał być moim mężem choć oboje jesteśmy po rozwodach to jednak jest w stanie zaryzykować i ożenić się ponownie a ja się zastanawiam właśnie czy tak powinniśmy zrobić poprostu się pobrać 🤔 😊
Odpowiedz

Moja droga Hazar 🙂
Mam jeszcze takie pytanie do kart tarota bardzo ważne jak dla mnie chcę sprzedać mieszkanie i kupić mniejsze. Dziś byliśmy z Przemkiem obejrzeć upatrzone mieszkanie i fajnie by było jak by ono było moje bo jest takie jak bym chciała na tym samym osiedlu.
Poproszę odpowiedź kart czy uda mi się sprzedać moje mieszkanie w bliskim czasie? Czy to obejrzane mieszkanie może być moje?
Przypomnę datę ur 15.02.1977 r.
Z góry dziękuję za wróżbę 😊 Monia
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości