Hejka

Jak mozna skonczyc szkole przy depresji?ha dobre pytanie,powiem Ci,bo nie dam satysfakcji temu bydlakowi,ze skoro mogl mi prac i przewrocic mozg tyle lat,to nie bedzie juz tego dalej robil,bo ja ten mozg mam i to dla siebie!!!To byl pierwszy krok wiary w siebie,spelnienie marzenia,i pokazania ze nie mam zadnego pana nad soba.Tez sobie wyrzucalam jak ja go moglam kochac i ufac tyle lat niczego nie widzac.Wlasnie teraz po tym nawrocie,duzo zrozumialam,ze jestem wolnym czlowiekiem mam wolna wole, sama i bez pana i wladcy umiem sobie radzic,i to ze jezeli nie przestane myslec o tym co mnie boli,co mnie niszczy,to zawsze bede miala takie same np zwiazki jakim bylo moje malzenstwo.Przestalam przynajmniej staram sie nie myslec o tym,co mnie boli bo tak naprawde to on mnie nie teraz nie rani, tylko ja sama sobie to robie,jego nie ma to czemu ja mam o nim wogole myslec???Gagulko czemu sama mam sie katowac myslami o tym co mnie zranilo do bolu??Po co mam zaprzatac swoja glowe rzeczami ktore nie sa tego warte??To dlatego ja mam taka wiare,optymizm,bo sie zmusilam do tego,zeby nad saba popracowac,TYLKO nad soba,Powoli wraca dawna Bogusia,ktora jest czlowiekiem,kobieta i nie da sie juz soba wycierac butow.A poczucie humoru mam ogromne i tez wraca i smiech ktorym zarazalam wszystkich.Mozesz mi wierzyc,moje zycie sie zmienia na lepsze,cokolwiek stacilam lub strace,odzyskam i to w lepszym stanie,bede miala nowe lepsze zycie,bo ja tak chce,wierze w to,i pracuje nad tym.Jezeli chcesz moge Cie tym moim optymizmem zarazic he he do uslug

To dlatego dopiero teraz odwazylam sie tu napisac,bo przedtem nie bylam jeszcze gotowa,bo juz odzyskuje kontrole nad soba.