Liczba postów: 121
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Znak Zodiaku: Rak ♋
Witam
Ze względu na alkohol męża będę chciala się rozwieść w przyszlosci gdy będę juz stała na nogach finansowo. Nie wiem czy w ciągu roku czy dwoch ale chce żyć normalnie.
Nie chcę by dzieci mialy zycie z alkoholem w tle.
Wiem ze trzeba skorzystać z pomocy prawnika co jest dosx kosztowne nie sama porada ale myslalam o tym by opłacić go po prostu za całość sprawy...
Mianowicie chodzi o to ze nie chce by dostał opieke nad dziećmi sam gdyz on pije mając pod opieką dzieci i to jest nieodpowiedzialne. Nie chce by sad dał mu jakas opieke bez nadzoru itp. Jego rodzina jest za nim i jestem pewna ze beda go bronić w sądzie. No a chodzi o to by to udowodnić co proste nie jest gdy sie te rzeczy dzieją w domu i wielkiej przemocy nie ma ale jest to picie.
Chciałabym zapytać czy uda się by rozstrzygnięcie bylo dla mnie korzystne ? Moze jakies rady się pojawią dla mnie.
Dane wysylam
Liczba postów: 1.945
Reputacja:
8.306
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Szakal165
Pytanie: Chciałabym zapytać czy uda się by rozstrzygnięcie było dla mnie korzystne ? ( w twoim mniemaniu)
XII Wisielec - Nie widać nawet rozwodu, a co dopiero rozwiązania które byłyby dla ciebie korzystne.
Pokazało się za to twoje odbicie w lustrze, ten alkohol to może być pokłosie twojego stanu.
Mogło stać się tak, że razem z tobą zachorowała twoja rodzina. Jemu też wywróciło cały świat do góry nogami. Jest cały powyginany, gimnastykuje się jak może, a pieniądze i tak przelatują mu przez palce. Ciężar utrzymania rodziny trochę go przerasta.
Zapomniałaś w chorobie, że prócz ciebie są jeszcze dzieci i ich Ojciec.
I Oni też bardzo się boją.
O Ciebie i tego że mogą zostać sami.
Więcej nic nie widać.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
05-09-2026, 20:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2026, 20:26 przez
EmPi.)
Dziękuję za próbę, Hazar.
Odezwę się za dwa tygodnie
Pozdrawiam serdecznie
EmPi
Reputacja:
8.306
Witaj Blue
Pytania na nowy rok numerologiczny: jakie niespodzianki do mnie idą?
10 kielichów - Zbliża się relacja pełna ciepła i zrozumienia. Może cię zaskoczyć osoba przy której poczujesz spokój, chociaż w życiu byś się tego po niej nie spodziewała. Taka wyjątkowa niespodzianka.
*na co uważać?
4 monety - Na skąpca, ktoś będzie przed tobą ukrywał pewne sprawy związane z finansami. Staraj się nie ufać zbytnio temu co słyszysz, bo może to być kierowane fałszywą troską, by oszczędzić ci zmartwień, a finalnie przyczyni się do straty. Pilnuj swoich interesów.
* aplikowałam o obywatelstwo, czy do końca tego roku otrzymam już odpowiedz czy muszę czekać aż 6 miesiecy?
7 kielichów - Do końca roku mało prawdopodobne ze się wyrobią.
Urząd pokazał się zawalony wnioskami, wyjątkowo. Na wszystko możliwe aplikacje.
*jak w pracy, pielęgniarka która zastępuje wraca w lutym z macierzyńskiego? Czy będzie stały kontrakt?
As monet - Jest szansa na stały kontrakt, ale trzeba to monitorować. Pilnuj, by brak jakiejś informacji nie pozbawił cię możliwości go otrzymania.
*czy w tym roku mam szanse na kupno domu, czy odczekać kolejny rok?
II Kapłanka - Jest szansa na jego kupno już w tym roku. Pokazuje się przygotowana umowa.
mam konto oszczędnościowe właśnie w tym celu, Czy kupie go sama czy z kimś (mam na mysli partnera)
8 Mieczy - Sama
* czy pojawi sie partner w tym roku, do relacji?
4 Miecze - Ktoś się pojawi, ale relacji z tego nie będzie. Na randki i na chwile jak najbardziej, ale do zwykłego codziennego życia raczej nie, bo to Człowiek rollercoaster. Obniżenia nastroju będą się przeplatać z apatią i agresją. Od święta inteligenty, pragmatyczny Facet, ale na co dzień może być zbyt trudny.
Tak to wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
8.306
Witaj Parwati
Pytanie: Zaproponował spotkanie. Czy byłabym z niego zadowolona?
6 Monet - Tak i to bardzo, bo pokazuje się wpływ na materię i takie "doinwestowanie". Czyli to by miało realny wpływ na ciebie, zasiliłoby by jak dobra suplementacja. Dodatkowo poczujesz się dowartościowana, a to dobre uczucie. Podnosi nasze "akcje na giełdzie".
Czy jeśli teraz odmówię, będzie jeszcze jakaś kolejna możliwość?
III Cesarzowa - Prawdopodobnie tak, Bardzo pięknie się pokazałaś. Wartą wielu spotkań.
Jeśli tylko się nadąży. Jeśli zaś nie będzie okazji, zostaniesz w pamięci jako zjawiskowa Kobieta z klasą.
W każdym razie cały czas jest pod wrażeniem.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Liczba postów: 298
Liczba wątków: 19
Reputacja:
155
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
Cześć Hazar, czy w ciągu 3 miesięcy u mnie w robocie będzie kontrola? Chodzi o legalność. Pozdrawiam
Reputacja:
8.306
Witaj Rozalka
Pytanie: czy w ciągu 3 miesięcy u mnie w robocie będzie kontrola?
4 kielichy - Nie, albo do tej kontroli czegoś brakuje, zgłoszenie nie jest pełne, albo zwyczajnie będą się tylko przyglądać.
Gra nie warta świeczki.
Urzędnik pokazał się, że siedzi i patrzy. Za mało by podnosić się ze stołka i wszczynać procedurę.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
8.306
Witaj Blue
Pytanie: Czy moge dopytać czy to bedzie zupełnie nowa osoba poznana, czy ktoś kogo znam? Kobieta czy mężczyzna.
Król Monet - Mężczyzna i prawdopodobnie go znasz. Starszy, dobrze sytuowany w swoim mniemaniu, z klasą. Opiekuńczy.
Głęboko osadzone oczy i włosy zawijają się na karku jak mojemu Ojcu

Prawdopodobnie będzie miał włosy podatne, delikatne loki.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
8.306
Witaj Hipnooza
Pytania:
Czy dać tej znajomości jednak szansę.
2 Buławy -To trudna decyzja, bo tak naprawdę nawet ja nie widzę potencjalnych skutków. Są dwie możliwości, ale nie wiadomo nawet jakie. Nie ma nawet sugestii, skrzynie są zamknięte na głucho.
i co z tego spotkania może wyniknąć?
XIX Słońce - Zasłona, nie widzę wyniku, tylko moment jak do spotkania dochodzi, bo postać wyciąga rękę i macha. I to wszystko.
Hipnooza nie przejdą te pytania. Rozwałkowałaś temat jak naleśnik i porobiły się dziura. Nie zobaczy całości obrazu jak rozrywany.
Tak to wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
8.306
Witaj EmPi
Pytania:Czy uda mi się zerwać ten łańcuch?
XXI Świat - Tak bez problemu, pokazało się że ta relacja już definitywnie się kończy.
Czy sytuacja się rozwiąże pozytywnie dla mnie?
XIII Śmierć - Tak, ale w takim sensie ostatecznym, odejdzie "to" wreszcie i przestaniesz się karmić płonną Nadzieję. Finalnie mega pozytywnie, chociaż bardzo boleśnie.
Co powinnam zrobić żeby nie zatracić siebie w tym wszystkim?
XVI Wieża - Nie dać się złamać, choćby miał ci "połamać nogi".
Nabierz wielki haust powietrza i trzymaj jak "wciśnie ci głowę po wodę". To już końcówka, za niedługo będziesz wolna.
EmPi, jeszcze trochę trzeba wytrzymać, ale już ładnie wszystko puszcza. Każdy nowy dzień przybliża cię do Spokoju.
Za niedługo będziesz wolna.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Dziękuję Ci, Hazar,
Brzmi bardzo pozytywnie i optymistycznie. Mam nadzieję, że tak się stanie jak napisałaś i zza chmur w końcu wyjdzie słońce.
Dam znać!
Pozdrawiam serdecznie,
EmPi