Liczba postów: 31
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Cześć
Ostatnio aplikowałem na stanowisko o poziom wyżej w strukturze organizacyjnej. Sam nie jestem pewien czy w ogóle chcę się go podjąć, ale chcę wyjść ze strefy komfortu i może trochę doświadczenia zdobyć.
Pytanie: jak mi pójdzie?
Liczba postów: 1.912
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.306
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Michal
Pytanie: Pytanie: jak mi pójdzie?
Wyskoczyły 5 Mieczy, 10 kielichów - Tak średnio. W zasadzie z jednej przyczyny. Na obu kartach widzę pożar za Tobą.
Jeśli zespół dobrze ci się przygląda awansu nie dostaniesz, bo zamiast "gasić ogień", szukasz wrogów i bijesz na oślep ciosami, albo zwyczajnie masz to w dupie. Przysypiasz i grzejesz się w jego cieple. O ile na niskim stanowisku można na to przymknąć oko, na wyższym możesz destabilizować proces.
A na to mądrzy managerowie nie mogą sobie pozwolić.
Cała nadzieja w tym że Oni też mają to w nosie, albo zdołasz się jeszcze jakoś lepiej zaprezentować.
Powodzenia.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Ciekawe, bo to cała organizacja się sypie... wściekam się, bo nic nie działa tak jak powinno, ale cały czas staram się trzymać pion i robię co się da, żeby jakoś pchać tematy. Ostatnio w sumie cały czas gasimy pożary. Więc to by się zgadzało...