Boski Tarot u Hazar

Dziękuję za wróżbę Hazar  Uśmiech
Odpowiedz

(02-10-2025, 19:38)Hazar napisał(a):  Witaj Rozalka

Pytanie : co u mnie w październiku w uczuciach?
królowa Kielichów - Uczuciowo się ożywisz. Prawdopodobnie ktoś się pojawi w polu twojego widzenia, bo będziesz się próbować pięknie prezentować. Wzrok masz czysty ale i pełny oczekiwania, wiec bez nerwów, bo on w październiku jeszcze sie nie zaznacza w twojej energetyce. Jak będziesz działać ostrożnie i z rozwagą może nie da dyla.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Hazar nikt się nie pojawił. Był to czas refleksji. I chorób.  Wnerw Proszę o sprawdzenie, co u mnie do końca roku w miłości / uczuciach. Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: Proszę o sprawdzenie, co u mnie do końca roku w miłości / uczuciach?
7 Kielichów - Wszystko na planie marzeń, odpłyniesz w złożone i piękne wizje swojego przyszłego życia. 
Czyli prawdopodobnie pojawi się ten kandydat, ale do randek czy spotkań nie dojdzie. 
Aczkolwiek do fantazjowania na temat hipotetycznego życia już tak. 
Wspaniałych marzeń przy ciepłej herbacie z imbirem, która jest o niebo lepsza niż piwo czy inne Oczko

Z nowym rokiem powinno się odblokować z tymi facetami u Ciebie.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dzięki 🌞
Odpowiedz

(03-11-2025, 11:49)Hazar napisał(a):  Zaświeci Oczko 

To że jest trudno świadczy tylko o tym, że zdobywasz nowe doświadczenia. Przekładasz wyuczoną wiedzę na działania które czuje twoje ciało. 
Ono zwyczajnie musi się w tym odnaleźć jak jajko w mące. Inaczej nie powstanie ciasto.
Nie skupiaj się na sobie, nie ma znaczenia, że ty niczego nie zobaczysz, czy nieświadomie pomniejszysz efekty swojej pracy. 
Najważniejsze jest, że inni dostrzegą i doświadczą. 

Do wszystkiego potrzebny jest czas i dopóki tego nie zrozumiesz będziesz niepotrzebnie narzekać i szukać negatywów. 
Zwyczajnie daj sobie czas.

Wszystkiego dobrego 
Hazar
Witaj Hazar, 
Poprosilam o pomoc w pracy odpowiednie osoby bo nie wytrzymalam,  mam nadzieje ze tym sobie nie zaszkodzilam. Jednak widze ze managerka daje mi wiecej zmian niz powinnam miec niz mowi moj kontrakt, musze to sprawdzic bo nie chce byc wykorzystywana czy karana przez to ze prosze o wsparcie tam jako swieza po studiach. Mozesz sprawdzic czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie. Chcialabym dotrwac chociaz do nowego roku. 

Zlozylam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy ktora jest jednym z managerow, czy dadza mi prace tam. Wydaje sie ze to jest dobry dom opieki i zarobki tez niezle....ale tak jakby nie bylo szans dla mnie. 
a jak musze miec jakos nadzieje zeby dalej funcjonowac. 
Dziekuje Blue
Odpowiedz

Witaj Blue

Pytania: Możesz sprawdzić czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie. 
Paź Monet - Wsparcie powinnaś dostać, niewielkie ale takie że główkę podniesiesz do góry. 
Ciesz się każdym przejawem dobrej woli, bo pokazuję się że świeżakom nie idzie się na rękę.

Złożyłam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy która jest jednym z managerow, czy dadzą mi prace tam?
Paź Buław - Coś zaproponują, ale to mogą być obiecanki, lub co najwyżej staż. Aczkolwiek jeśli do tego dojdzie to przyjmuj co dają, zabłyśniesz. 
Jeśli cię zapamiętają to być może przełoży się to z dorywczej na stałą. 
Bądź dobrej myśliOczko
Wszystkiego dobrego Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję Hazar, 
Tak wiem ze jest ciezko z tym wsparciem tam atmosfera jest niefajna. 
Ide na rozmowę w srode do tego domu opieki, a co bedzie zobaczymy. Nadzieja jest. Dziękuję za twoje wsparcie. 
Blue  Uśmiech
Odpowiedz

Cześć Hazar,
Tu jeszcze raz ja. Bardzo potrzebuje psychoterapii. Mialam do tej pory kontakt z 3 terapeutkami I w sumie wszystkie na jakiś sposób są dobre. Ale chciałam teraz podjąć terapię długoterminowa z jedną, bo mam bardzo ciężki czas i potrzebuję dużo ciepła i wsparcia. 

Czy mogłabyś podpowiedzieć czy karty mówią która jest dla mnie najbardziej odpowiednia żeby się wyleczyć. Ja próbowałam podjąć decyzję, ale każda z nich ma coś co mi odpowiada i coś co nie odpowiada i tak się zatrzymałam.

Imma
Elżbieta 
Dorota
Oczywiście jest też opcja szukać dalej. 

Dziękuję
Odpowiedz

Witaj Tajlandia.

Pierwsza karta zdrowia i kwestii o które pytasz

2 Buławy - Nie widzie tego zdrowotnego problemu, coś jest i pokazuje sie to jako "kwestie" i klucz w zasadzie mam, ale nie będę ci grzebać w głowie 
Uśmiech  ważne że ty wiesz.

Pytanie : Czy mogłabyś podpowiedzieć czy karty mówią która jest dla mnie najbardziej odpowiednia żeby się wyleczyć. 

Imma - XII Wisielec - Jest nowatorska, ale raczej droga. Jeśli pójdziesz na terapie długofalową zadba by mieć z ciebie stałe źródło dochodu. Efektów możesz długo nie odczuwać, bo dla niej ważne jest zgłębianie, czyli nie ty do uzdrowienia, tylko do wchodzenia w najgłębsze pokłady psychiki. Trochę za królika możesz robić. Szczególnie, że to pasjonatka babrania się w cieniu i brudach.

Elżbieta -3 buławy - Będzie słuchać jednym uchem, a w głowie snuć plany o następnych podróżach czy kolejkach następnych pacjentów. Twój problem nie będzie priorytetem, bo nawet się nie odwraca. Wiecznie zajęta swoimi sprawami.

Dorota - 3 monety - Profesjonalistka, jak tylko stworzy twój profil weźmie sie za naprawę. I w sumie pokazuje się najlepiej, powolna, rozważna i skupiona. Jeśli mam kogoś rekomendować to Dorota.

Ale pamiętaj, Ja nie widzę co ci dolega. 
Polecajka wykonana tylko na podstawie tego jak pokazały się dziewczyny Oczko

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Oczywiście! Bardzo dziękuję Hazar. Szczerze to mam też podobne odczucia. Dorota wydaje mi się najlepsza, ale nie pracuje w nurcie w którym chciałabym iść. Stąd głównie wątpliwości. 

Czy mogłabym dopytac jeszcze o 2 panie?
Anna
Agnieszka
Odpowiedz

Tajlandia 

Czy mogłabym dopytać jeszcze o 2 panie?

Anna - XX Sąd Ostateczny - Podobnie jak pierwsza Imma, tylko że tej przyświeca mesjański cel. Jeśli coś wyciągnie na wierzch, to tylko po to by pozwolić temu odejść w zapomnienie. Typowy uzdrowiciel z wiarą z własne możliwości. Ale jest skuteczna i szybsza niż Dorota.

Agnieszka - 10 mieczy - Możesz sobie z tą terapią nie poradzić. Ona nie ma metody dobranej do ciebie. Możliwe większe szkody niż pożytek.

Tak to u Mnie wygląda.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz
Sad 

Bardzo dziękuję  Ok Kwiatek
Odpowiedz

(21-11-2025, 02:42)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Pytania: Możesz sprawdzić czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie. 
Paź Monet - Wsparcie powinnaś dostać, niewielkie ale takie że główkę podniesiesz do góry. 
Ciesz się każdym przejawem dobrej woli, bo pokazuję się że świeżakom nie idzie się na rękę.

Złożyłam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy która jest jednym z managerow, czy dadzą mi prace tam?
Paź Buław - Coś zaproponują, ale to mogą być obiecanki, lub co najwyżej staż. Aczkolwiek jeśli do tego dojdzie to przyjmuj co dają, zabłyśniesz. 
Jeśli cię zapamiętają to być może przełoży się to z dorywczej na stałą. 
Bądź dobrej myśliOczko
Wszystkiego dobrego Hazar
Witaj Hazar, 

bylam na rozmowe o prace, ide ponownie w srode na kontynuacje, to ma byc praca dorywcza, mozna powiedziec ze taki staz u mnie to sie nazywa bank, kiedy potrzebuja bedzie praca a kiedy nie to nie, taki kontrakt 0, bardzo chce isc tam bo nie daje juz rady psychicznie w mojej obecnej pracy, mam juz dosc. Chce to rzucic i postawic los na jedna karte. Watpie zeby sie zgodzili mi zmniejszyc liczbe godzin tam, a wiem ze na 2 miejsca pracy nie podolam. 

Hazar czy mozesz zobaczyc: Czy to dobra decyzja odejsc juz teraz przed swietami czy jednak poczekac do 5 stycznia i wtedy odejsc. Lepiej by wygladalo w papierach miec 3 miesiace pracy chociaz ale jest mi psychicznie ciezko tam, kazdy shift doprowadza mnie do lez. 
Czy podolam finansowo zanim wyjde na nogi w nowej pracy? odlozylam pieniadze jestem oszczedna. Wiem ze praca moze byc moze nie byc. Prosze. 
Mam nadzieje ze potem z dorywczej dostane stala prace tam. 

Blue  Smutny
Odpowiedz

Witaj Blue 

Pytania: 
Czy to dobra decyzja odejść już teraz przed świętami?
V Papież - Mocno w to wierzysz, a wiara podobno przenosi góry. Niestety jest ona ślepa, nie widzisz, nie chcesz patrzeć na to co dzieje się wokół ciebie. A powinnaś i wtedy sama zobaczysz czy to dobra decyzja.

Czy jednak poczekać do 5 stycznia i wtedy odejść. 
Strażnik talii - nie widzę.

Czy podołam finansowo zanim wyjdę na nogi w nowej pracy?
10 monet - Bez problemu, masz zgromadzone zasoby w maksymalnej ilości. Nie musisz sie w ogóle martwić finansami.

Blue nie bój się Oczko  otwórz oczy. 
Ja wiem że to co powiem to wyświechtany frazes, że twój zawód to przede wszystkim rezygnacja z siebie na rzecz drugiego człowieka. 
Opieki nad nim w trudnym dla niego czasie. 
Ale spróbuj spojrzeć jego oczami. I swoich współpracowników. Być może ktoś pod kamienną maską na twarzy też ukrywa łzy.
Okres świąteczny jest czasem gdy ludzie mocniej niż zazwyczaj odczuwają ciężar swojego żywota.
Ty również.

Decyzje o odejściu musisz podjąć sama, ale wcześniej musisz otworzyć oczy Oczko

wszystkiego dobrego 
Hazar

Odpowiedz

(06-12-2025, 21:10)Hazar napisał(a):  Witaj Blue 

Pytania: 
Czy to dobra decyzja odejść już teraz przed świętami?
V Papież - Mocno w to wierzysz, a wiara podobno przenosi góry. Niestety jest ona ślepa, nie widzisz, nie chcesz patrzeć na to co dzieje się wokół ciebie. A powinnaś i wtedy sama zobaczysz czy to dobra decyzja.

Czy jednak poczekać do 5 stycznia i wtedy odejść. 
Strażnik talii - nie widzę.

Czy podołam finansowo zanim wyjdę na nogi w nowej pracy?
10 monet - Bez problemu, masz zgromadzone zasoby w maksymalnej ilości. Nie musisz sie w ogóle martwić finansami.

Blue nie bój się Oczko  otwórz oczy. 
Ja wiem że to co powiem to wyświechtany frazes, że twój zawód to przede wszystkim rezygnacja z siebie na rzecz drugiego człowieka. 
Opieki nad nim w trudnym dla niego czasie. 
Ale spróbuj spojrzeć jego oczami. I swoich współpracowników. Być może ktoś pod kamienną maską na twarzy też ukrywa łzy.
Okres świąteczny jest czasem gdy ludzie mocniej niż zazwyczaj odczuwają ciężar swojego żywota.
Ty również.

Decyzje o odejściu musisz podjąć sama, ale wcześniej musisz otworzyć oczy Oczko

wszystkiego dobrego 
Hazar

Dziękuję Hazar, 

Wiem ze nie tylko mi tam ciezko jest, tylko ja nie umiem maskowac emocji, ale nie chce zycia gdzie praca wysysa ze mnie cala energie, i nie mam sily zeby wstac z łóżka na wolnym dniu. Ciezko o wsparcie tam, personel jedni sa wporzadku drudzy maja mnie za wredna, czy bekse, trzeba uwazac co sie mowi bo latwo zeby zlozyli skarge do managerki. Po prostu czuje ze musze odejść, i wiem ze to zrobie. Z nowym rokiem podejme decyzje i spróbuję sił w nowym miejscu o ile to nie obiecanki. Bo nie mogę pracować w 2 miejscach jednocześnie, prędzej czy później mi to tylko zaszkodzi. O siebie też muszę zadbać psychicznie. 

Wszystkiego Dobrego 
Blue
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości