14-11-2025, 20:35
Dziękuję za wróżbę Hazar
(02-10-2025, 19:38)Hazar napisał(a): Witaj Rozalka
Pytanie : co u mnie w październiku w uczuciach?
królowa Kielichów - Uczuciowo się ożywisz. Prawdopodobnie ktoś się pojawi w polu twojego widzenia, bo będziesz się próbować pięknie prezentować. Wzrok masz czysty ale i pełny oczekiwania, wiec bez nerwów, bo on w październiku jeszcze sie nie zaznacza w twojej energetyce. Jak będziesz działać ostrożnie i z rozwagą może nie da dyla.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Proszę o sprawdzenie, co u mnie do końca roku w miłości / uczuciach. Pozdrawiam

(03-11-2025, 11:49)Hazar napisał(a): ZaświeciWitaj Hazar,![]()
To że jest trudno świadczy tylko o tym, że zdobywasz nowe doświadczenia. Przekładasz wyuczoną wiedzę na działania które czuje twoje ciało.
Ono zwyczajnie musi się w tym odnaleźć jak jajko w mące. Inaczej nie powstanie ciasto.
Nie skupiaj się na sobie, nie ma znaczenia, że ty niczego nie zobaczysz, czy nieświadomie pomniejszysz efekty swojej pracy.
Najważniejsze jest, że inni dostrzegą i doświadczą.
Do wszystkiego potrzebny jest czas i dopóki tego nie zrozumiesz będziesz niepotrzebnie narzekać i szukać negatywów.
Zwyczajnie daj sobie czas.
Wszystkiego dobrego
Hazar

ważne że ty wiesz.
(21-11-2025, 02:42)Hazar napisał(a): Witaj BlueWitaj Hazar,
Pytania: Możesz sprawdzić czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie.
Paź Monet - Wsparcie powinnaś dostać, niewielkie ale takie że główkę podniesiesz do góry.
Ciesz się każdym przejawem dobrej woli, bo pokazuję się że świeżakom nie idzie się na rękę.
Złożyłam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy która jest jednym z managerow, czy dadzą mi prace tam?
Paź Buław - Coś zaproponują, ale to mogą być obiecanki, lub co najwyżej staż. Aczkolwiek jeśli do tego dojdzie to przyjmuj co dają, zabłyśniesz.
Jeśli cię zapamiętają to być może przełoży się to z dorywczej na stałą.
Bądź dobrej myśli
Wszystkiego dobrego Hazar
otwórz oczy. 
(06-12-2025, 21:10)Hazar napisał(a): Witaj Blue
Pytania:
Czy to dobra decyzja odejść już teraz przed świętami?
V Papież - Mocno w to wierzysz, a wiara podobno przenosi góry. Niestety jest ona ślepa, nie widzisz, nie chcesz patrzeć na to co dzieje się wokół ciebie. A powinnaś i wtedy sama zobaczysz czy to dobra decyzja.
Czy jednak poczekać do 5 stycznia i wtedy odejść.
Strażnik talii - nie widzę.
Czy podołam finansowo zanim wyjdę na nogi w nowej pracy?
10 monet - Bez problemu, masz zgromadzone zasoby w maksymalnej ilości. Nie musisz sie w ogóle martwić finansami.
Blue nie bój sięotwórz oczy.
Ja wiem że to co powiem to wyświechtany frazes, że twój zawód to przede wszystkim rezygnacja z siebie na rzecz drugiego człowieka.
Opieki nad nim w trudnym dla niego czasie.
Ale spróbuj spojrzeć jego oczami. I swoich współpracowników. Być może ktoś pod kamienną maską na twarzy też ukrywa łzy.
Okres świąteczny jest czasem gdy ludzie mocniej niż zazwyczaj odczuwają ciężar swojego żywota.
Ty również.
Decyzje o odejściu musisz podjąć sama, ale wcześniej musisz otworzyć oczy
wszystkiego dobrego
Hazar