28-11-2014, 11:07
slowik14 napisał(a):Jeszcze raz serdecznie dziękuje w imieniu mamy za przekaz Reiki..mama zasnęła podczas przekazu ,rano wstała wypoczęta a teraz złapało ja osłabienieBardzo się cieszę
pozdrawiam
slowik14 napisał(a):Jeszcze raz serdecznie dziękuje w imieniu mamy za przekaz Reiki..mama zasnęła podczas przekazu ,rano wstała wypoczęta a teraz złapało ja osłabienieBardzo się cieszę
pozdrawiam
Filifionka napisał(a):Dziękuję za przeczytanie mojej prośbyFilifionka - termin ustalony
Chciałabym się umówić na przekaz Reiki. Z góry wielkie dzięki!
Cytryna napisał(a):Loreley, a czy istniała by możliwość poproszenia cie o przekaz dla mojej mamy? Oczywiście za jej zgoda...
dragonfly napisał(a):WitamWysłałam propozycje terminu na PW
Czy mogłabym zapiscca się na zabieg ustawiania czakr i zabieg Reiki?
Pozdrawiam
Loreley napisał(a):OczywiścieCytryna napisał(a):Loreley, a czy istniała by możliwość poproszenia cie o przekaz dla mojej mamy? Oczywiście za jej zgoda...
Tak, tylko mama musi wiedzieć co i jak, tzn. znać regulamin mojego gabinetu
dragonfly napisał(a):WitamDragonfly - potwierdzam dzisiejszy termin, o 23.30
Czy mogłabym zapiscca się na zabieg ustawiania czakr i zabieg Reiki?
Pozdrawiam
Loreley napisał(a):Cytryna - niestety dopiero po ŚwiętachNo inaczej, to nawet się nie spodziewałam Dziękuję
Loreley napisał(a):Wróciłam po świąteczno-noworocznej przerwie, możemy się umawiać. Cytryna zdaje się pierwszaSuper! Udałoby się w tym tygodniu Loreley?
Cytryna napisał(a):Tak, może być dzisiaj, środa lub czwartek o 23.30. Albo w przyszłym tygodniuLoreley napisał(a):Wróciłam po świąteczno-noworocznej przerwie, możemy się umawiać. Cytryna zdaje się pierwszaSuper! Udałoby się w tym tygodniu Loreley?