Znaki zodiaku - komentarze po seksie

Zib napisał(a):To dlatego mówią, że najlepszy partner dla Byka to Koziorożec!

Zib...Czy Natka to koziorozec? Rotfl
Odpowiedz

Czy chcesz wyprać prześcieradło, czy tak tylko teoretycznie sprawdzasz?
Odpowiedz

a co, pobrudziles ? Rotfl
Odpowiedz

Tak, spadł mi kawałek pizzy i teraz okruchy gniotą w tyłek i plama z pomidorowego sosu Oczko
Odpowiedz

Ech, zeby bylo kogo rozwiazac Oczko

Karty to podpowiedz, nie wyrocznia.
Odpowiedz

Byk z Wodnikiem chyba sie komus pomylil Uśmiech

Znam bardzo dobrze Byka, który mógłby bez przerwy, aż do znudzenia i jak było tak to teraz tak a jak nie, to do góry nogami Oczko

A ja Panna, faktycznie, z tym przescieradłem... hmmm Uśmiech
Odpowiedz

ryby wymiatają bo oczywiscie coś w tym jest, są tak zakręcone w chmurach/wodzie/ze... imię nie ma znaczenia

co do materializmu byka i koziorożca-myślę ze cenią wygody, piekno zycia; ja jako byk oznajmiam, że nie istnieją takie pieniądze dzięki którym byłabym szczęśliwsza; kasa i jedzenie wazne ale ...seks ważniejszy; i kasa jest po to by ją z przyjemnoscią wydawac-nie tylko na siebie...

spotkałam w życiu dwóch strzelców-których interesownosc powaliła wszystko co żywe- materializm byków i koziorożców razem wziętych

no i pamietaj- nie graj w szachy z gołębiem
Odpowiedz

a i jeszcze zgodzę się z Aurorą-zdecydowanie komuś Byk z Wodnikiem się pomylił Uśmiech

Odpowiedz

Byk , Bykowi nie równy tak jak Bliźniak Bliźniakowi. Ja jestem Bliźniak i wcale pilota nie szukam Zawstydzony Język Rotfl
Osobiście Wodnika nie znam Rotfl , ale moja koleżanka ma takowego męża i rzeczywiści jest tak jak napisane. Rotfl
Odpowiedz

No Morfi też mówił , że prawda i że nie ma co się śmiać z tego. Plotki
Odpowiedz

Co jest prawdą z tym Bykiem , czy Wodnikiem , bo już się pogubiłam ? Rotfl Rotfl Mniam
Odpowiedz

no z Wodnikiem ... tak przynajmniej Morfi pisał ...

ja tam nie wiem czy to prawda ... i czy dublują już bez ubrań ... z takimi to nigdy nic nie wiadomo Myśli
Odpowiedz

Jeżu kolczasty to on sobie ta krypto reklamę robił Szok Wodnik i 9 numerologiczna Mniam Rotfl Rotfl Zawstydzony
Odpowiedz

Kasha40 napisał(a):no z Wodnikiem ... tak przynajmniej Morfi pisał ...

ja tam nie wiem czy to prawda ... i czy dublują już bez ubrań ... z takimi to nigdy nic nie wiadomo Myśli

baaaaardzo dawno temu jeden taki Wodnik nie ujawniał inwencji twórczej, a może jego wodnikowa inwencja była przygnieciona bykową inwencją? Rotfl ; talentu wrodzonego nie zauważyłam ...

Ryby-delikatne, czułe, jakby nieśmiałe, taki ukryty duży potencjał Rotfl

Odpowiedz

mi się zdarza szukać Pilota tego Śmigłowca Oczko
Odpowiedz

No faktycznie coś w tym jest, jako panna mogę powiedzieć że do brudnego łóżka z nikim nie wejdę Rotfl Rotfl a i po nie lubie jak mi sie uda do prześcieradła kleją Rotfl Rotfl
Odpowiedz

Strzelec bardzo trafnie.... Buźki
Odpowiedz

E tam, jeszcze się taki nie narodzi, co by mi dogodził, więc czekam na tego demona seksu, a że już jedną nogą stoję no pomoście na rzece Styks, a Charon już macha do mnie z daleka, to pewnie w następnym wcieleniu zaszaleję Rotfl Rotfl Rotfl
Odpowiedz

Marika ale żeś przyfandzoliła Lol :handgestures-thumbup:
Odpowiedz

Heh, a ja pomieszana- raczek, ale blisko mi do skorpiona tu Wyśmiewacz
Odpowiedz

Bardzo mi się to podobało Oczko
Baranica Zawstydzony

Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech.
Odpowiedz

Marika+ napisał(a):E tam, jeszcze się taki nie narodzi, co by mi dogodził, więc czekam na tego demona seksu, a że już jedną nogą stoję no pomoście na rzece Styks, a Charon już macha do mnie z daleka, to pewnie w następnym wcieleniu zaszaleję Rotfl Rotfl Rotfl

Mariczka ... ku pocieszeniu serc ... polecam książkę W.Whartona Spóźnieni kochankowie
ten co macha niech uważa, żeby mu ramię nie zdrętwiało
a Ty w czasie brykania na tym pomoście trzymaj się mocno barierki ...
wybierz takie miejsce gdzie się nie chyboce i deski nie popróchniałe! Ok

Rotfl Rotfl Rotfl
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości