Energia z kosmosu

Deneb Kaitos jest najjaśniejszą gwiazdą konstelacji Wieloryba. Pierwsza z nazw gwiazdy jest częścią jej arabskiego określenia danab qitus al-džanubi, czyli południowa część ogona wieloryba. Druga nazwa oznacza w języku arabskim żabę (difda`).

WegaW książce Carla Sagana "Kontakt" z układu planetarnego tej gwiazdy odebrano sygnał od pozaziemskiej cywilizacji. Na podstawie książki powstał film pod tym samym tytułem w reżyserii Roberta Zemeckisa.

AltairAltaïr, jako syryjski asasyn, posługuje się imieniem w języku arabskim. Współcześnie oznacza ono po prostu ptaka (الطائر al-ṭāʾir). Na arabskojęzycznej Wikipedii artykuł o ptakach zaczyna się właśnie od słowa "altair". Bardzo powszechne, ale nieprawidłowe jest tłumaczenie jego imienia jako "orzeł" (po arabsku النسر al-Nisr). Być może w przeszłości to słowo oznaczało "orła", ponieważ nazwę gwiazdy Altaira również tłumaczono jako "orła"

dwa razy 10 padło w twym "Śnie-nieśnie" hmm XX SĄD oraz X Koło Losu ( Koło fortuny) ... korytarz w którym stałaś to pomost odpowiednik tuby przez którą podróżują energie,dusze. Nawiązałaś Kontakt z ogonem wieloryba odbywając podróż poza-fizyczną, poza ciałem. hmm czyżby aktywowano jakiś Czakram odpowiedzialny za podróże astralne ? na moją intuicję i twoje doświadczenie widać że otworzyły się dzięki wsparciu z góry Drzwi !!! Uśmiech Czekam na dalsze opisy, relacje z podróży .. i zazdroszczę tego doświadczenia jest mocne bardzo mocne Hura Powiedz obrazy które przelatywały tobie na początku były trójwymiarowe zawieszone jakby w powietrzu ??? Pytanie to zadaje ponieważ dawno temu miałem podobne doświadczenie jednak znalazłem się dzięki WJ - Wyższemu Ja rzucony w czasy z poprzedniego życia, okresu średniowiecza.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości