3 Mieczy - Druid Craft

Kochani nie mam tej tali,ale patrzac na ta karte,ktora jest tak inaczej przedstawiona niz w innych taliach-jestem pod jej wrazeniem.
Dla mnie ten cien/jasnosc na tle drzewa to albo doslownie miesien sercowy z dziurami na aorty albo sylwetka 2-ch bialych
sow w strone ktorych" kamienne serce" kieruje owe trzy miecze.To ze miecze zwrocone sa w gore,w strone nieba,powietrza,
ktorego sa symbolem oznacza dla mnie doslownie - bol,cierpienie przejdzie z czasem ale jezeli dopuscisz rozum do sprawy
to moze udac sie zapobiec bolowi,cierpieniu(Sowa-madrosc,wiedza-biala-niewinnosc,nieswiadomosc).
To,drzewo takie duze,wspaniale zakorzenione(obrazujace stabilnosc),rozlozyste wskazuje na to,ze mozemy przezyc i zyc dalej
a rany sie zabliznia,zarosna bo mamy na tyle sokow zyciowych.
O jejku- nie wiem czy cos z tego ktos zrozumie...pisalam tylko co widzalam oczami wyobrazni.
Musze przyznac,ze w pierwszym momecie wydawalo mi sie ,ze widze Budde siedzacego pod drzewem gdzie dostapil oswiecenia.
Czyzby to byla wskazowka na to,ze bol najszybciej zaleczysz miloscia,przebaczeniem?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości