08-12-2013, 00:26
Tak patrzę na kartę 3 mieczy z Druid . Mam nadzieje, ze to ją jeszcze omawiamy i myślę tak sobie, że przesianie tej karty może być jeszcze takie. Bolesna przeszłość ma ogromny wpływ na teraźniejszość.
Libusza fajnie to napisałaś
.
Cierpienie zbliża nas do mądrości i zbawienia. hehehe No tak czego więcej trzeba.
Aisha ja też jak Ty uważam , ze Diabeł może pokazywać nam toksyczny związek. Super interpretacja.
Zebona tak to obrazowo przedstawiłaś, ze wszystko zrozumiałam. Co prawda nie zobaczyłam tam sowy tylko puchacza, ale to chyba to samo hehehe.
Dzięki wszystkim za wpisy.
Byla to dla mnie fajna zabawa, a i pogłębienie wiedzy również.

Libusza fajnie to napisałaś
.
Libusza napisał(a):Pamiętajmy że 3 Mieczy to nie tylko zranione uczucia. To także oczyszczenie atmosfery oraz terenu po jakimś konflikcie. I na tej ilustracji można się dopatrzyć złozenia broni i pojednania. Np. jakieś klany skończyły waśń a ich wojownicy złożyli broń pod czczonym dębemMożna rzec jest to mądrość opanowania, jak ta karta uczy.
Cierpienie zbliża nas do mądrości i zbawienia. hehehe No tak czego więcej trzeba.

Aisha ja też jak Ty uważam , ze Diabeł może pokazywać nam toksyczny związek. Super interpretacja.
Zebona tak to obrazowo przedstawiłaś, ze wszystko zrozumiałam. Co prawda nie zobaczyłam tam sowy tylko puchacza, ale to chyba to samo hehehe.
Dzięki wszystkim za wpisy.