20-09-2026, 12:07
(05-09-2026, 16:29)EmPi napisał(a): Witaj Hazar,
Baaardzo długo mnie tu nie było. Wróciłam z niewielką nadzieją, że Cię tu zastanę ale jesteśbardzo się cieszę bo Twoje rady były zawsze trafne.
Próbuję się wyplątać z toksycznej relacji, ciężko idzie; na pewno nie pomaga fakt, że w jednej chwili wydaje mi się, że uczucia już zupełnie wygasły a w innej pojawia się światełko nadziei i one jakoś na nowo wracają. Rozum mówi - odpuść, zawalcz o siebie. Serce jeszcze nie dopuszcza do siebie, że tak będzie lepiej. No i wiadomo - pojawia się strach co będzie dalej.
Czy uda mi się zerwać ten łańcuch? Czy sytuacja się rozwiąże pozytywnie dla mnie? Co powinnam zrobić żeby nie zatracić siebie w tym wszystkim?
I co będzie dalej, tak powiedzmy do końca roku?
Czekam z nadzieją na Twoją wróżbę i rady
EmPi
(05-09-2026, 18:40)Hazar napisał(a): Witaj EmPi
Rama czasowa do końca roku
Pytania: Czy uda mi się zerwać ten łańcuch?
Strażnik Talii w pierwszej karcie rozkładu - Odmowa prognozy.
Zapraszam za 2 tygodnie spróbuje podejść jeszcze raz
Czy sytuacja się rozwiąże pozytywnie dla mnie?
Co powinnam zrobić żeby nie zatracić siebie w tym wszystkim?
I co będzie dalej, tak powiedzmy do końca roku?
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Witaj ponownie, Hazar,
Przez ostatnie dwa tygodnie zmieniło się trochę - nie mieszkamy już razem ale nadal są rzeczy które nas łączą więc jakiś kontakt będzie niezbędny dopóki to się nie pozamyka. Jednak wątpliwości pozostały i pytania, które Ci zadałam ostatnio są nadal aktualne. Wciąż wewnątrz walczą we mnie dwie różne wersje - co powinnam, czego bym chciała, co będzie dla mnie lepsze...
Spróbujesz, proszę, raz jeszcze spytać kart? Może tym razem coś powiedzą...
Dziękuję bardzo,
EmPi

bardzo się cieszę bo Twoje rady były zawsze trafne.