05-09-2026, 19:22
Witaj Szakal165
Pytanie: Chciałabym zapytać czy uda się by rozstrzygnięcie było dla mnie korzystne ? ( w twoim mniemaniu)
XII Wisielec - Nie widać nawet rozwodu, a co dopiero rozwiązania które byłyby dla ciebie korzystne.
Pokazało się za to twoje odbicie w lustrze, ten alkohol to może być pokłosie twojego stanu.
Mogło stać się tak, że razem z tobą zachorowała twoja rodzina. Jemu też wywróciło cały świat do góry nogami. Jest cały powyginany, gimnastykuje się jak może, a pieniądze i tak przelatują mu przez palce. Ciężar utrzymania rodziny trochę go przerasta.
Zapomniałaś w chorobie, że prócz ciebie są jeszcze dzieci i ich Ojciec.
I Oni też bardzo się boją.
O Ciebie i tego że mogą zostać sami.
Więcej nic nie widać.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: Chciałabym zapytać czy uda się by rozstrzygnięcie było dla mnie korzystne ? ( w twoim mniemaniu)
XII Wisielec - Nie widać nawet rozwodu, a co dopiero rozwiązania które byłyby dla ciebie korzystne.
Pokazało się za to twoje odbicie w lustrze, ten alkohol to może być pokłosie twojego stanu.
Mogło stać się tak, że razem z tobą zachorowała twoja rodzina. Jemu też wywróciło cały świat do góry nogami. Jest cały powyginany, gimnastykuje się jak może, a pieniądze i tak przelatują mu przez palce. Ciężar utrzymania rodziny trochę go przerasta.
Zapomniałaś w chorobie, że prócz ciebie są jeszcze dzieci i ich Ojciec.
I Oni też bardzo się boją.
O Ciebie i tego że mogą zostać sami.
Więcej nic nie widać.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."