01-08-2026, 07:05
Witaj Blue
Pytanie: Czy doswiadcze tej miłości o jakiej wspomniala Selena w moim portrecie
II Kapłanka - Tak miłości doświadczysz, ale u mnie Ona się jawi trochę ukryta i opatrzona umową. Możliwe, że milczenia, bo kapłanka usta sznuruje siłą. Napięła obręcz mięśniową wokół ust i trzyma. Dodatkowa na wory pod oczami i zgoliła brwi. Tak, że ta miłość może być przyczyną późniejszej " żałoby", ale wiedząc to trzeba potraktować jak doświadczenie. Jak proces potrzebny w zrozumieniu istoty miłości i który to był jej odcień.
Ta konkretna o którą zapytałaś, to raczej lekcja się pokazała, a nie sielanka na łonie natury
Nie ma co tak jej strasznie wyczekiwać, bo może ci dać nieźle popalić. Zdarzy się, to dobrze, czegoś się nauczysz, ale raczej ją traktuj jak wizytę u dentysty. Dziurawe wyobrażenia o miłości leczy się w bólu i czasami bez znieczulenia.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: Czy doswiadcze tej miłości o jakiej wspomniala Selena w moim portrecie
II Kapłanka - Tak miłości doświadczysz, ale u mnie Ona się jawi trochę ukryta i opatrzona umową. Możliwe, że milczenia, bo kapłanka usta sznuruje siłą. Napięła obręcz mięśniową wokół ust i trzyma. Dodatkowa na wory pod oczami i zgoliła brwi. Tak, że ta miłość może być przyczyną późniejszej " żałoby", ale wiedząc to trzeba potraktować jak doświadczenie. Jak proces potrzebny w zrozumieniu istoty miłości i który to był jej odcień.
Ta konkretna o którą zapytałaś, to raczej lekcja się pokazała, a nie sielanka na łonie natury
Nie ma co tak jej strasznie wyczekiwać, bo może ci dać nieźle popalić. Zdarzy się, to dobrze, czegoś się nauczysz, ale raczej ją traktuj jak wizytę u dentysty. Dziurawe wyobrażenia o miłości leczy się w bólu i czasami bez znieczulenia.Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."