20-07-2026, 20:47
Witaj Hipnooza
Pytania: czy jest szansa że będziemy jeszcze kiedyś tworzyć związek
XVIII Księżyc- Jak już to na odległość i w nocy w formie podglądactwa, czyli raczej ktoś odpłynie w fantazje o naturze związkowej tej relacji. Komuś będzie wyjątkowo zależało na tym, by to ukryć, by nikt się nie dowiedział. I dopóki takie będzie, to będzie pociągające, jak zapala się "światła w klubie" straci kształty, urok i cały seksapil.
jakie teraz są jego uczucia względem mnie
IV Cesarz - Nadrzędne, pokazuje że mu się należysz, z resztą wszystko inne też.
czy o mnie myśli
Królowa Mieczy - Tak intensywnie, ale chłodno i strategicznie. Rozkłada cię na czynnik pierwsze, ale jak równianie matematyczne, a nie kobietę.
czy może z kimś się spotyka ?
IX Pustelnik - Nie, nie zaprząta sobie takimi rzeczami głowy, zresztą ma tylko głowę. Nie ma serca, ani genitaliów, więc te sfery są dla niego nieistotne.
Poszukuje gnozy. Reszta to jak dodatek.
Hipnooza, wieje chłodem. Można poromansować, ale chyba po to by być studium przypadku.
Takie jakieś analizy u tego człowieka się pokazują.
Intelektualnie Partner wyśmienity, ale do czułości Ty się nie dostaniesz ,za wysokie mury.
Na przyszłość nie pokazuję się żaden związek.
Zawsze możesz zaproponować szachy i go ograć
zawsze coś
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytania: czy jest szansa że będziemy jeszcze kiedyś tworzyć związek
XVIII Księżyc- Jak już to na odległość i w nocy w formie podglądactwa, czyli raczej ktoś odpłynie w fantazje o naturze związkowej tej relacji. Komuś będzie wyjątkowo zależało na tym, by to ukryć, by nikt się nie dowiedział. I dopóki takie będzie, to będzie pociągające, jak zapala się "światła w klubie" straci kształty, urok i cały seksapil.
jakie teraz są jego uczucia względem mnie
IV Cesarz - Nadrzędne, pokazuje że mu się należysz, z resztą wszystko inne też.
czy o mnie myśli
Królowa Mieczy - Tak intensywnie, ale chłodno i strategicznie. Rozkłada cię na czynnik pierwsze, ale jak równianie matematyczne, a nie kobietę.
czy może z kimś się spotyka ?
IX Pustelnik - Nie, nie zaprząta sobie takimi rzeczami głowy, zresztą ma tylko głowę. Nie ma serca, ani genitaliów, więc te sfery są dla niego nieistotne.
Poszukuje gnozy. Reszta to jak dodatek.
Hipnooza, wieje chłodem. Można poromansować, ale chyba po to by być studium przypadku.
Takie jakieś analizy u tego człowieka się pokazują.
Intelektualnie Partner wyśmienity, ale do czułości Ty się nie dostaniesz ,za wysokie mury.
Na przyszłość nie pokazuję się żaden związek.
Zawsze możesz zaproponować szachy i go ograć
zawsze cośWszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."