24-04-2026, 16:55
Witaj GRamofon
Pytanie: Uzyskałem informację, że jedna z kobiet z mojej przeszłości interesuje się mną. Sprawdza moje konta społecznościowe itp. Czy jest to prawda?
XVI Wieża - Sprawdza, ale nie wyobrażaj sobie że to jakieś miłosne uniesienia.
Ona przeszukuje sieć, szuka czegoś co zawali lub zdemaskuje twój wizerunek i już ma co najmniej jedno trafienie.
Energetycznie przestrzeliła ci kolano.
A jeśli tak, to czego dotyczy to zainteresowanie?
XX Sąd Ostateczny - Zwyczajnie Ciebie, Objawiłeś się jak "Anioł w Boże Ciało" a razem z Tobą jakieś stare sprawy i niewypowiedziane kwestie, bo pokazał się "skowyt nocnych mar", które ciągną się za Tobą jak smród.
Po prostu próbuje cię zmusić do zdjęcia maski. I ty musisz to zrobić, bo to koniec drogi, dalej już nie ma nic. Zresztą, tak jest bezpieczniej, bo im dłużej się opierasz tym mocniej uszkadzają się twoje struktury.
Musisz ostatecznie poddać się jej Opinii.
Jesteś na celowniku
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie: Uzyskałem informację, że jedna z kobiet z mojej przeszłości interesuje się mną. Sprawdza moje konta społecznościowe itp. Czy jest to prawda?
XVI Wieża - Sprawdza, ale nie wyobrażaj sobie że to jakieś miłosne uniesienia.
Ona przeszukuje sieć, szuka czegoś co zawali lub zdemaskuje twój wizerunek i już ma co najmniej jedno trafienie.
Energetycznie przestrzeliła ci kolano.
A jeśli tak, to czego dotyczy to zainteresowanie?
XX Sąd Ostateczny - Zwyczajnie Ciebie, Objawiłeś się jak "Anioł w Boże Ciało" a razem z Tobą jakieś stare sprawy i niewypowiedziane kwestie, bo pokazał się "skowyt nocnych mar", które ciągną się za Tobą jak smród.
Po prostu próbuje cię zmusić do zdjęcia maski. I ty musisz to zrobić, bo to koniec drogi, dalej już nie ma nic. Zresztą, tak jest bezpieczniej, bo im dłużej się opierasz tym mocniej uszkadzają się twoje struktury.
Musisz ostatecznie poddać się jej Opinii.
Jesteś na celowniku

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."