09-01-2026, 17:25
Witaj Anulka
Pytania: mam myśl by stacjonarnie zamknąć sklep i przenieść go tylko w internet ale z trochę innym asortymentem niż dotychczasowy. Chciałabym spróbować sprzedawać różności.
6 Buław - To jest bardzo dobry pomysł.
2. Czy mój pomysł przyniesie mi zyski czy straty?
4 kielichy - Na początku niczego nie przyniesie, ale pomimo tego że bilans będzie na zero, pojawią się dosyć dobre widoki na przyszłość. Tylko trzeba się na tym dobrze skupić. Zająć się sprzedażą, nie bujaniem w obłokach.
3. A może całkowicie zamknąć?
0 Głupiec - Raczej otworzyć. I Ta myśl która pojawia się w pierwszym pytaniu powinna być strzałem w dziesiątkę. Te "Różności" one bardzo ładnie wchłoną się w rynek, a przy dobrym prowadzeniu możesz być sprzedażowym liderem w swoim sektorze.
Dobrze się przygotuj, uzbrój w cierpliwość i do działania.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytania: mam myśl by stacjonarnie zamknąć sklep i przenieść go tylko w internet ale z trochę innym asortymentem niż dotychczasowy. Chciałabym spróbować sprzedawać różności.
6 Buław - To jest bardzo dobry pomysł.
2. Czy mój pomysł przyniesie mi zyski czy straty?
4 kielichy - Na początku niczego nie przyniesie, ale pomimo tego że bilans będzie na zero, pojawią się dosyć dobre widoki na przyszłość. Tylko trzeba się na tym dobrze skupić. Zająć się sprzedażą, nie bujaniem w obłokach.
3. A może całkowicie zamknąć?
0 Głupiec - Raczej otworzyć. I Ta myśl która pojawia się w pierwszym pytaniu powinna być strzałem w dziesiątkę. Te "Różności" one bardzo ładnie wchłoną się w rynek, a przy dobrym prowadzeniu możesz być sprzedażowym liderem w swoim sektorze.
Dobrze się przygotuj, uzbrój w cierpliwość i do działania.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."