16-12-2025, 17:33
Tajlandia
Pytanie: Czy mogę poprosić o sprawdzenie tych 4 opcji?
1. W, praca online po polsku
VII Rydwan - Rozwinie twój potencjał i zmusi do posuwania się do przodu.
2. E, praca stacjonarnie za granicą w 4 jezykach
8 mieczy - Usadzi na miejscu, z czasem zablokuje całkowicie ruchy.
3. Szukać dalej, najlepiej pracy online
2 monety - Jak najbardziej szukać, a nawet brać dwie roboty na raz.
4. Moja mama, jak w tym wszystkim wpływa, i czy mogłabym z nią coś kiedyś zrobić zawodowego
Król buław - Znacząco, jak najbardziej mogłabyś z nią coś zrobić. Mogłaby cię dobrze pokierować, więc jeśli to robi nie opieraj się zbytnio.
Dobrze pokazuje sie praca online oraz szukanie następnej, bo mogłabyś nawet dwie takie ogarnąć na spokojnie. Co do mamy to powinnaś jej ufać, bo zna się na rzeczy. Wszystkie jej pomysły i propozycje powinny być dla ciebie z korzyścią.
Tak to wygląda.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Pytanie: Czy mogę poprosić o sprawdzenie tych 4 opcji?
1. W, praca online po polsku
VII Rydwan - Rozwinie twój potencjał i zmusi do posuwania się do przodu.
2. E, praca stacjonarnie za granicą w 4 jezykach
8 mieczy - Usadzi na miejscu, z czasem zablokuje całkowicie ruchy.
3. Szukać dalej, najlepiej pracy online
2 monety - Jak najbardziej szukać, a nawet brać dwie roboty na raz.
4. Moja mama, jak w tym wszystkim wpływa, i czy mogłabym z nią coś kiedyś zrobić zawodowego
Król buław - Znacząco, jak najbardziej mogłabyś z nią coś zrobić. Mogłaby cię dobrze pokierować, więc jeśli to robi nie opieraj się zbytnio.
Dobrze pokazuje sie praca online oraz szukanie następnej, bo mogłabyś nawet dwie takie ogarnąć na spokojnie. Co do mamy to powinnaś jej ufać, bo zna się na rzeczy. Wszystkie jej pomysły i propozycje powinny być dla ciebie z korzyścią.
Tak to wygląda.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."