06-12-2025, 21:10
Witaj Blue
Pytania:
Czy to dobra decyzja odejść już teraz przed świętami?
V Papież - Mocno w to wierzysz, a wiara podobno przenosi góry. Niestety jest ona ślepa, nie widzisz, nie chcesz patrzeć na to co dzieje się wokół ciebie. A powinnaś i wtedy sama zobaczysz czy to dobra decyzja.
Czy jednak poczekać do 5 stycznia i wtedy odejść.
Strażnik talii - nie widzę.
Czy podołam finansowo zanim wyjdę na nogi w nowej pracy?
10 monet - Bez problemu, masz zgromadzone zasoby w maksymalnej ilości. Nie musisz sie w ogóle martwić finansami.
Blue nie bój się
otwórz oczy.
Ja wiem że to co powiem to wyświechtany frazes, że twój zawód to przede wszystkim rezygnacja z siebie na rzecz drugiego człowieka.
Opieki nad nim w trudnym dla niego czasie.
Ale spróbuj spojrzeć jego oczami. I swoich współpracowników. Być może ktoś pod kamienną maską na twarzy też ukrywa łzy.
Okres świąteczny jest czasem gdy ludzie mocniej niż zazwyczaj odczuwają ciężar swojego żywota.
Ty również.
Decyzje o odejściu musisz podjąć sama, ale wcześniej musisz otworzyć oczy
wszystkiego dobrego
Hazar
Pytania:
Czy to dobra decyzja odejść już teraz przed świętami?
V Papież - Mocno w to wierzysz, a wiara podobno przenosi góry. Niestety jest ona ślepa, nie widzisz, nie chcesz patrzeć na to co dzieje się wokół ciebie. A powinnaś i wtedy sama zobaczysz czy to dobra decyzja.
Czy jednak poczekać do 5 stycznia i wtedy odejść.
Strażnik talii - nie widzę.
Czy podołam finansowo zanim wyjdę na nogi w nowej pracy?
10 monet - Bez problemu, masz zgromadzone zasoby w maksymalnej ilości. Nie musisz sie w ogóle martwić finansami.
Blue nie bój się
otwórz oczy. Ja wiem że to co powiem to wyświechtany frazes, że twój zawód to przede wszystkim rezygnacja z siebie na rzecz drugiego człowieka.
Opieki nad nim w trudnym dla niego czasie.
Ale spróbuj spojrzeć jego oczami. I swoich współpracowników. Być może ktoś pod kamienną maską na twarzy też ukrywa łzy.
Okres świąteczny jest czasem gdy ludzie mocniej niż zazwyczaj odczuwają ciężar swojego żywota.
Ty również.
Decyzje o odejściu musisz podjąć sama, ale wcześniej musisz otworzyć oczy

wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."