11-11-2022, 23:59
RAIDO- wybór ścieżki.
Pojawienie się w kosmosie nie oznacza jeszcze odnalezienia swojego przeznaczenia i uświadomienia sobie swojego miejsca na tym świecie.
Ważne jest, aby wybrać swoją ścieżkę spośród wielu opcji.
To, co to będzie, określi wszystkie poprzednie etapy.
To poszukiwanie celu, określenie programu życiowego.
Runa ścieżki, ruch.
Otwiera drogę - zarówno na zewnątrz, jak i do wewnątrz.
RAIDO pomaga osobie uświadomić sobie, kim jest, aby mógł iść własną drogą.
Co więcej, dla energii RAIDO ścieżka jest pierwotna, a samoświadomość drugorzędna.
RAIDO aktywuje być może najważniejszą i najsilniejszą emocję w człowieku - pożądanie!
Człowiek chce się gdzieś przenieść, chce się czegoś nauczyć, rozwijać, działać, tylko nie stać w miejscu.
Można powiedzieć, że RAIDO jest runą życia.
W końcu tylko to, co martwe, jest nieruchome.
Wszystkie żywe istoty nieustannie się zmieniają i przekształcają.
Widmo energii Runy odpowiada jej celowi: jest aktywną, płynącą, mobilną, lekką, ale celową, ponaglającą, obezwładniającą, czasem niezwykle potężną siłą ...
Pozytywnie, ta Runa może wiele dać osobie: otwieranie dróg, nowe perspektywy, zrozumienie,
Jeśli medytując nad RAIDO, możesz urzeczywistnić swoją ścieżkę, to kiedy zaczynasz z nią wyczarować, ważne jest, aby zrozumieć, dokąd chcesz iść.
W zależności od pragnienia osoby tworzony jest korytarz, po którym się porusza.
Energia Runy jest bardzo silna, więc ustalenie kierunku po drodze nie zadziała.
Ta Runa jest skuteczna, gdy musisz dostać się w jakieś miejsce.
Energetycznie wygląda to naprawdę jak korytarz, od którego odbija się wszystko, co uniemożliwia pójście we właściwym kierunku (wydarzenia, ludzie, możliwości).
W przepływie tej Runy możesz skoncentrować się na punkcie B i biec w jego stronę.
Od razu przychodzi na myśl obraz czołgu, który pędzi naprzód, zmiatając wszystko na swojej drodze.
Nie dba o to, co jest pod nim, za nim, wokół niego - jest w zbroi i zna swój cel.
Dlatego konieczne jest wzięcie pod uwagę siły tej Runy, ponieważ niespecjalnie „pomiędzy” ona jest zdolna do zniszczenia.
Kiedy Raido działa, człowiek przestaje myśleć i zaczyna poruszać się intuicyjnie.
I to również pokazuje moc Runy, ponieważ emocje są znacznie silniejsze niż umysł, dają silniejszy przekaz.
Ta runa nie raz pomogła mi określić moją ścieżkę.
Miałem w życiu wiele dróg: Krasnodar, Samara, Togliatti, Moskwa (jeśli mówimy o stałych miejscach zamieszkania).
A poza tym - niekończące się podróże po kraju.
Przez trzy lata nieustannie prosiłem ją o pomoc w określeniu mojej drogi w zakresie przejścia od teraźniejszości do przyszłości.
Wtedy to było główne pytanie mojego życia, które mnie prześladowało.
RAIDO może również chronić przed wypadkami, napadami i rabunkami na drodze.
Wystarczy go aktywować przed wyjazdem i zamknąć po dotarciu do celu.
Zawsze go włączałem, kiedy podróżowałem po Rosji samochodem i nie przydarzył mi się żaden problem, zawsze wszystko było bezpieczne i łatwe.
Przy okazji gasi też konflikty między podróżującymi razem osobami.
Zgadzam się, znacznie przyjemniej jest jeździć w przyjaznej atmosferze niż kłócić się i słuchać czyjegoś narzekania.
Ale Runa RAIDO sprzyja nie tylko ruchom fizycznym.
Często używałem go w medytacji, aby odbyć przez niego podróż astralną.
Można go porównać do mostu Bifrost z Asgardu, który łączy wszystkie światy.
http://maxima-library.org/knigi/year/b/5...ormat=read
Pojawienie się w kosmosie nie oznacza jeszcze odnalezienia swojego przeznaczenia i uświadomienia sobie swojego miejsca na tym świecie.
Ważne jest, aby wybrać swoją ścieżkę spośród wielu opcji.
To, co to będzie, określi wszystkie poprzednie etapy.
To poszukiwanie celu, określenie programu życiowego.
Runa ścieżki, ruch.
Otwiera drogę - zarówno na zewnątrz, jak i do wewnątrz.
RAIDO pomaga osobie uświadomić sobie, kim jest, aby mógł iść własną drogą.
Co więcej, dla energii RAIDO ścieżka jest pierwotna, a samoświadomość drugorzędna.
RAIDO aktywuje być może najważniejszą i najsilniejszą emocję w człowieku - pożądanie!
Człowiek chce się gdzieś przenieść, chce się czegoś nauczyć, rozwijać, działać, tylko nie stać w miejscu.
Można powiedzieć, że RAIDO jest runą życia.
W końcu tylko to, co martwe, jest nieruchome.
Wszystkie żywe istoty nieustannie się zmieniają i przekształcają.
Widmo energii Runy odpowiada jej celowi: jest aktywną, płynącą, mobilną, lekką, ale celową, ponaglającą, obezwładniającą, czasem niezwykle potężną siłą ...
Pozytywnie, ta Runa może wiele dać osobie: otwieranie dróg, nowe perspektywy, zrozumienie,
Jeśli medytując nad RAIDO, możesz urzeczywistnić swoją ścieżkę, to kiedy zaczynasz z nią wyczarować, ważne jest, aby zrozumieć, dokąd chcesz iść.
W zależności od pragnienia osoby tworzony jest korytarz, po którym się porusza.
Energia Runy jest bardzo silna, więc ustalenie kierunku po drodze nie zadziała.
Ta Runa jest skuteczna, gdy musisz dostać się w jakieś miejsce.
Energetycznie wygląda to naprawdę jak korytarz, od którego odbija się wszystko, co uniemożliwia pójście we właściwym kierunku (wydarzenia, ludzie, możliwości).
W przepływie tej Runy możesz skoncentrować się na punkcie B i biec w jego stronę.
Od razu przychodzi na myśl obraz czołgu, który pędzi naprzód, zmiatając wszystko na swojej drodze.
Nie dba o to, co jest pod nim, za nim, wokół niego - jest w zbroi i zna swój cel.
Dlatego konieczne jest wzięcie pod uwagę siły tej Runy, ponieważ niespecjalnie „pomiędzy” ona jest zdolna do zniszczenia.
Kiedy Raido działa, człowiek przestaje myśleć i zaczyna poruszać się intuicyjnie.
I to również pokazuje moc Runy, ponieważ emocje są znacznie silniejsze niż umysł, dają silniejszy przekaz.
Ta runa nie raz pomogła mi określić moją ścieżkę.
Miałem w życiu wiele dróg: Krasnodar, Samara, Togliatti, Moskwa (jeśli mówimy o stałych miejscach zamieszkania).
A poza tym - niekończące się podróże po kraju.
Przez trzy lata nieustannie prosiłem ją o pomoc w określeniu mojej drogi w zakresie przejścia od teraźniejszości do przyszłości.
Wtedy to było główne pytanie mojego życia, które mnie prześladowało.
RAIDO może również chronić przed wypadkami, napadami i rabunkami na drodze.
Wystarczy go aktywować przed wyjazdem i zamknąć po dotarciu do celu.
Zawsze go włączałem, kiedy podróżowałem po Rosji samochodem i nie przydarzył mi się żaden problem, zawsze wszystko było bezpieczne i łatwe.
Przy okazji gasi też konflikty między podróżującymi razem osobami.
Zgadzam się, znacznie przyjemniej jest jeździć w przyjaznej atmosferze niż kłócić się i słuchać czyjegoś narzekania.
Ale Runa RAIDO sprzyja nie tylko ruchom fizycznym.
Często używałem go w medytacji, aby odbyć przez niego podróż astralną.
Można go porównać do mostu Bifrost z Asgardu, który łączy wszystkie światy.
http://maxima-library.org/knigi/year/b/5...ormat=read