08-01-2011, 04:09
rozi napisał(a):Jesli chodzi o opisy kart, to prosze nie umieszczać tam innych znaczeń i opisów niż tradycyjnych talii. I nie chodzi o to, że nie lubię Oshołoma :evil: chodzi o to, żeby opisy pasowały do grafiki na początku każdej karty (wreszcie skończyłem wszystkie karty TarotaZagadka napisał(a):Gosiu, dobitnie przedstawiłaś istotę problemu i naświetliłaś sens tego wątku
Mam nadzieję, że w dziale opisów kart będzie możliwość dołączania opisów poszczególnych arkanów również według wizji Osho.
Prosiłam wcześniej o to Ziba (przy 9 Buław), ale wstrzymał się chyba z pewnych znanych mu względów
Taaaaaaaa !![]()
Wszyscy, znamy te względy !!!
Patrz odp. Żbika
Drogi nasz Pustelniku, ulubiony, kochany SZEFUŃCIU (wybacz wazelinę :roll: ), dajże Zagadce i Żbikowi wrzucić Osho i Crowleya
PLIiiiiS !!!
PS
Tarot Thota Crowleya, to na moją własna samozwańczą prośbę :oops:

Na forum jest miejsce na każde karty

rozi zadeklarowała, że opracuje karty Crowleya (za którymi też nie przepadam), ale pomoge przy grafice i co bedzie trzeba.
Pamiętajcie że forum jest nasze i nikt za poglądy i przekonania nie będzie prześladowany.
Ja lubię dyskusje z pazurem :twisted: więc krytyki kart Osho niech nikt nie odbiera osobiście.