21-02-2017, 20:21
Jednorożcu, dziękuję i przepraszam
Masz stuprocentową rację i zgadzam się w stu procentach co do mojego rozproszenia tutaj. (Chociaż nie wiem czy nie bardziej cieszę się z tego co napisałaś o wyszukiwaniu tematów bo teraz już w końcu wiem jak to wygląda i jak szukać a to mam nadzieję, połowa sukcesu
)
Jeśli zaś chodzi o często czy za często, hmmm, powiem szczerze że brak mi królików doświadczalnych
i to chyba moja największa bolączka obecnie
Bo o ile karta dnia czy zwyczajne wyciąganie kart dla zastanawianie się co znaczą i na co wskazują to fajna sprawa, to jednak nie zastąpi to konkretnych pytań i relacji między kartami. Tak więc ze swojej strony zdarza mi się wyszukiwać pytania innych osób co do interpretacji kart, analizować je po swojemu i dopiero później zaglądać co inni piszą o tych rozkładach.
Luks, nie przesadzajmy, że będę się kart pytać co mam zjeść na śniadanie bo to już faktycznie przesada. Nie będę przecież z każdą bzdurą biegła po karty
(chociaż fakt faktem, że najlepiej sprawdzalność swoich odczytów kart można sprawdzać na bzdurach hue hue hue)

Jeśli zaś chodzi o często czy za często, hmmm, powiem szczerze że brak mi królików doświadczalnych

Luks, nie przesadzajmy, że będę się kart pytać co mam zjeść na śniadanie bo to już faktycznie przesada. Nie będę przecież z każdą bzdurą biegła po karty