Zodiakalne pary

Niesamowite jak czasami dostajemy znaki i sygnały Uśmiech Napisałam ten post z czystej ciekawości, nigdy nie kierowałam się znakiem zodiaku w wyborze partnera. Natknęłam się na ten wątek i pomyślałam "ciekawe jakie znaki najlepiej do mnie pasują według horoskopu".
A jednak odpowiedziałaś mi w taki sposób, który bardzo odnosi się do mojej obecnej sytuacji mimo że zupełnie o tym nie wspomniałam.
Zaczęłam spotykać się z pewnym mężczyzną, bardzo dobrze spędza mi się z nim czas, bardzo mi się podoba. Jednak dowiedziałam się kilku niefajnych rzeczy na jego temat,o tym jak traktuje kobiety. Postanowiłam jednak dać temu szansę i samej lepiej go poznać i to ocenić. Mimo deklaracji z jego strony zainteresowania mną w zachowaniu wyłapuję takie rzecz, które potwierdzają moje przypuszczenia, że zwyczajnie "mnie urabia" że tak nieładnie to określę Uśmiech Oczywiście mam świadomość tego, że może być tak, iż wyłapuję te sygnały które potwierdzają moje przekonania i obawy z nim związane i na nich się skupiam. Jednak to w jaki sposób mi odpisałaś, poruszając te kwestie o których najwięcej teraz myślę w odniesieniu do tej relacji to chyba jakiś znak Oczko
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości