06-01-2013, 12:44
9 den - kobitka ma parcie na miłość, czeka na nią, ma już wszystko oprócz niej i jest tego świadoma. Licznik tyka, powoli oczekiwanie przechodzi w obsesję, wszystko inne zaczyna schodzić na drugi plan. Kobieta ...tęskniąca za miłością...
9 kieli - mężczyzna , zadowolony z siebie, mam, jak chcesz, to bierz, jak nie , to idź z Bogiem
. Tu nie ma wewnętrznego parcia. On ma swój świat, zaprasza do niego, na pewno nie będzie emocjonalnym bluszczem. Stabilnośc emocjonalna, niezależnie od tego, co się dzieje, dzieje się dobrze.
Postać z 9 den jest subtelna, nastawiona na dawanie, zwiewna, jakby mówiła- zaopiekuj się mną, pokochaj mnie...weź mnie do domu, rzucę wszystko dla Ciebie, tylko mnie kochaj...
Zaś kolo z 9 kieli wygląda, jakby za chwilę przed jego oczyma miał się odbyć casting na damę jego serca. Już on sobie coś wybierze z tego towaru, spoko
M
9 kieli - mężczyzna , zadowolony z siebie, mam, jak chcesz, to bierz, jak nie , to idź z Bogiem

Postać z 9 den jest subtelna, nastawiona na dawanie, zwiewna, jakby mówiła- zaopiekuj się mną, pokochaj mnie...weź mnie do domu, rzucę wszystko dla Ciebie, tylko mnie kochaj...
Zaś kolo z 9 kieli wygląda, jakby za chwilę przed jego oczyma miał się odbyć casting na damę jego serca. Już on sobie coś wybierze z tego towaru, spoko

M