Boski Tarot u Hazar

Witaj Maryś

Pytanie: czy mogłabyś położyć mi karty na ten rok? Praca
XX Sąd Ostateczny - W pracy jakieś ostateczne rozliczenie, wszystkie haki czy brudy z tobą związane zostaną wyciągnięte na światło dzienne. Przygotuj się na konfrontacje z "Pierwszym Sprawiedliwym" macie lub pojawi się uzdrowiciel tego miejsca i w pierwszej kolejności zacznie usuwać to co "stare i zużyte". Prawdopodobnie będą czystki w 2026.

miłość itp. 
II Kapłanka - Możesz dostać list. Jakaś kobita ci przyniesie. Będzie zawierał opis "połowy", ale która jest poza twoim zasięgiem. Z resztą powinnaś się wytrzymać i mieć oczy szeroko otwarte.

Jestem ciekawa czy ten rok będzie lepszy?

6 Buław - Dużo lepszy, poczujesz się wyzwolona i nareszcie w siodle. Tak jakby ten rok był rokiem panowania nad instynktem.

Czy będą jakieś zmiany?
Król Buław - Raczej nie, ten rok będzie statyczny, ale zwieńczeniem tego co zdobyłaś we wcześniejszym okresie. Nadszedł czas by korzystać z obfitości którą udało się zdobyć silną wolą i determinacją.

Ostrzeżenia, rady? 
Moc VIII - Uważaj na to co komu mówisz. Wybieraj powierników roztropnie i ostrożnie, a uważaj szczególnie na takich którzy nie mają z Tobą więzi. Mogą tą wiedze wykorzystać. Szczególnie że otaczają cię sami drapieżnicy.

Tak to u ciebie się prezentuje. 

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Kochana będą czystki w pracy czy to znaczy że zostanę zwolniona lub sama odejdę? 

I drugie pytanie co oznacza list i opis 'połowy' ? 

Mam nadzieję że to będzie lepszy rok. Dziękuję ☺️
Odpowiedz

Co do pracy, wszystko jest możliwe, na celowniku pokazało się kilka osób. 
Co do listu dowiesz się jak go dostaniesz, na razie czekaj cierpliwie.

Ja ten rok dla ciebie widzę w jasnych i lśniących barwach, ale dlatego że dostrzega nawet najmniejsze pozytywy. 
Spróbuj patrzeć z dystansem i obiektywnie, również zobaczysz, że twój świat też jest piękny.

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj Hazar. Niedawno co mi wrozylas a dziś przychodzę by napisać że miałaś rację. Ten sąd ostateczny w pracy to po prostu czystki. Moje miejsce pracy się zamyka. Dostałyśmy wszystkie wypowiedzenia... 
Jestem załamana. 
Mam kredyt.. 
Kochana proszę o wróżbę czy znajdę pracę w najbliższym czasie (do 3miesiecy lub pozniej) ? Z czym będzie związana 
Może jakaś rada od kart? Mam załamke
Odpowiedz

Witaj Maryś

Pytania: czy znajdę pracę w najbliższym czasie (do 3miesiecy lub pozniej) ? Z czym będzie związana 
9 Monet - Myślę że tak, pokazuje się jakbyś coś prezentowała, albo sprzątała, bo w dłoni trzymasz pierzasta miotełkę. Może to być praca dorywcza, bo nie pokazujesz zmęczenia, więc możliwe że nie w pełnym wymiarze pracy. Szukaj aktywnie jako sprzedawca, albo osoba dbająca o czystość. W tych branżach powinnaś załapać się najszybciej.

Może jakaś rada od kart?
As Monet - Uwierz w szczęście, ono jest w twojej przestrzeni. Pomoże ci wyprostować te załamane plecy. Jeśli dostrzeżesz jego najmniejsze przejawy każdy dzień będzie piękny.

Nie martw się niepotrzebnie, szukaj aktywnie roboty i nie kręć nosem, a zobaczysz że się znajdzie.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję. Nie wykluczam żadnej pracy. Nawet i dorywczo. Muszę pracować. Dam znać, dziękuję ❤️
Odpowiedz

(21-11-2025, 02:42)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Pytania: Możesz sprawdzić czy poprawi sie w mojej pracy i dostane to wsparcie. 
Paź Monet - Wsparcie powinnaś dostać, niewielkie ale takie że główkę podniesiesz do góry. 
Ciesz się każdym przejawem dobrej woli, bo pokazuję się że świeżakom nie idzie się na rękę.

Złożyłam swoja aplikacje o prace do domu opieki, mam tam znajoma ze starej pracy która jest jednym z managerow, czy dadzą mi prace tam?
Paź Buław - Coś zaproponują, ale to mogą być obiecanki, lub co najwyżej staż. Aczkolwiek jeśli do tego dojdzie to przyjmuj co dają, zabłyśniesz. 
Jeśli cię zapamiętają to być może przełoży się to z dorywczej na stałą. 
Bądź dobrej myśliOczko
Wszystkiego dobrego Hazar
Witaj Hazar, 
Mogę zweryfikować, to prawda zgadza sie ciezko jest swiezaka na moim oddziale, tylko ja jestem swiezakiem, przyszła dziewczyna po studiach jak ja i  szybko odeszła. Reszta to osoby z innych oddziałów które przychodzą na chwile bo muszą. Otrzymałam pomoc, wsparcie, pomogli mi głowę podniosłam. Jednak decyzje podjęłam ze odchodzę w kwietniu, nawet miałam rozmowę z managerka na ten temat, i zgadza sie z moja decyzja. Mam 2 miesiace wypowiedzenia.

Dziś wkacu ruszyło z ta praca w domu opieki, duzo jest obiecanek, duzo mowia, obiecuja, troche to juz meczoce, bo chcialabym konkrety. Wstępny kontrakt dali mi w grudniu. Dziś miałam powitanie i taka wstepna induction. Troche dziwnie bylo bo tylko ja sie pojawilam. Jest tez takie zamieszanie z komunikacja, duzo musze sie prosic. Biorę co dają, chociaż nie wiem czy podołam i jak to dalej będzie. Chociaż dobrze placa, nawet sie okazało ze więcej niż widelki placowe mowia. Chcę spróbować. Mowia ze moze dadza mi kontrakt na zastępstwo za inna pielęgniarkę od kwietnia bo idzie na macierzyński, jestem ciekawa co to bedzie, i jak mi sie tam bedzie pracowac. Pomaga mi stara znajoma bo jest tam na wyższym stanowisku, znamy sie z domu opieki gdzie kiedyś pracowałam jako opiekunka. Ten dom opieki wydaje sie idealny, no ale sama musze sie przekonać jak bedzie w środku gdy tam zaczne pracowac. Plusem jest to ze jest blisko od mojego domu, pieszo przez park moge isc i pomyśleć po drodze. 

Myślisz ze ten dom opieki bedzie miejscem gdzie zostanę na dłużej? Chciałabym znalezc swoje miejsce, a nie skakać z pracy do pracy jak z kwiatka na kwiatek. Jeśli to nie problem Hazar, to prosze o wskazówkę, rade. 

Dziękuję Blue 😊
Odpowiedz

Witaj Blue

Pytanie:Myślisz ze ten dom opieki bedzie miejscem gdzie zostanę na dłużej? prosze o wskazówkę, rade.

2 Monety - Myślę że tak. Pokazujesz się wyjątkowo dobrze wyposażona, by ta praca była lekka i przyjemna dla ciebie. Największym motorem będzie dla ciebie gaża. To ona będzie priorytetem dla którego dasz z siebie wszystko.
Nie musisz sie bać, nawet jak się potkniesz, to zabezpiecza cię pancerz jak zbroja.  
Pracuj i spełniaj się zawodowo.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję Hazar, 
Wszystkiego dobrego, 
Blue  Uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości