Liczba postów: 1.819
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.231
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Blue
Pytania:
Czy to dobra decyzja odejść już teraz przed świętami?
V Papież - Mocno w to wierzysz, a wiara podobno przenosi góry. Niestety jest ona ślepa, nie widzisz, nie chcesz patrzeć na to co dzieje się wokół ciebie. A powinnaś i wtedy sama zobaczysz czy to dobra decyzja.
Czy jednak poczekać do 5 stycznia i wtedy odejść.
Strażnik talii - nie widzę.
Czy podołam finansowo zanim wyjdę na nogi w nowej pracy?
10 monet - Bez problemu, masz zgromadzone zasoby w maksymalnej ilości. Nie musisz sie w ogóle martwić finansami.
Blue nie bój się

otwórz oczy.
Ja wiem że to co powiem to wyświechtany frazes, że twój zawód to przede wszystkim rezygnacja z siebie na rzecz drugiego człowieka.
Opieki nad nim w trudnym dla niego czasie.
Ale spróbuj spojrzeć jego oczami. I swoich współpracowników. Być może ktoś pod kamienną maską na twarzy też ukrywa łzy.
Okres świąteczny jest czasem gdy ludzie mocniej niż zazwyczaj odczuwają ciężar swojego żywota.
Ty również.
Decyzje o odejściu musisz podjąć sama, ale wcześniej musisz otworzyć oczy
wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
8.231
Witam Tajlandia
Pytanie: Czy mogłabyś podpowiedzieć mi zawodowo co widzisz dla mnie że jest najlepszym wyborem?
Królowa Mieczy - Trzymaj się Kobiety która roztoczyła nad tobą wachlarz. Ona w będzie oparciem i podporą ścieżce twojej kariery. Podświetliła się sieć, więc praca on-line zdecydowanie najlepsza, co do dalszych poodszukiwań bądź czujna. Coś może nagle się pojawić i praca zdalna okażę się wyjątkowo wygodna.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
8.231
Tak pytaj
Tylko skup się na pytaniu i zadaj tak by było konkretne. Przy pytaniu otwartym będziesz mieć otwarte pytanie.
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Czy mogę poprosić o sprawdzenie tych 4 opcji?
1. W, praca online po polsku
2. E, praca stacjonarnie za granicą w 4 jezykach
3. Szukać dalej, najlepiej pracy online
4. Moja mama, jak w tym wszystkim wpływa, i czy mogłabym z nią coś kiedyś zrobić zawodowego
Dziękuję
Reputacja:
8.231
Tajlandia
Pytanie: Czy mogę poprosić o sprawdzenie tych 4 opcji?
1. W, praca online po polsku
VII Rydwan - Rozwinie twój potencjał i zmusi do posuwania się do przodu.
2. E, praca stacjonarnie za granicą w 4 jezykach
8 mieczy - Usadzi na miejscu, z czasem zablokuje całkowicie ruchy.
3. Szukać dalej, najlepiej pracy online
2 monety - Jak najbardziej szukać, a nawet brać dwie roboty na raz.
4. Moja mama, jak w tym wszystkim wpływa, i czy mogłabym z nią coś kiedyś zrobić zawodowego
Król buław - Znacząco, jak najbardziej mogłabyś z nią coś zrobić. Mogłaby cię dobrze pokierować, więc jeśli to robi nie opieraj się zbytnio.
Dobrze pokazuje sie praca online oraz szukanie następnej, bo mogłabyś nawet dwie takie ogarnąć na spokojnie. Co do mamy to powinnaś jej ufać, bo zna się na rzeczy. Wszystkie jej pomysły i propozycje powinny być dla ciebie z korzyścią.
Tak to wygląda.
Wszystkiego dobrego
Hazar