Relacje, znajomości

Witam Cię serdecznie Joano Uśmiech
Jeśli miałabyś chwilkę to mam wielką prośbę , abyś zapytała kart o moją przyszłość z mężczyzną...-Joanna 17.09.1978 i Mariusz 28.02.1978.
Z tego co wyczytałam , to z naszych dróg życia wychodzi nam związek karmiczny 7/16 (karma miłości), czyli dość trudny, do "przepracowania"...
Niedawno się rozstaliśmy, ale widzę ,ze on chce podtrzymywać kontakt,tęskni i w jakimś sensie mu na mnie zależy-a ja nie wiem co o tym wszystkim myśleć...
Moje pytanie dotyczy tego ,czy mam walczyć o ten związek, czy on w ogóle ma przyszłość?
Co Mariusz do mnie czuje?
Pozdrawiam gorąco Uśmiech
Odpowiedz

Hipnooza w kartach widoczne jest Wasze rozstanie. To podkreśla, że nie jest to tymczasowe rozejście się, decyzja zapadła, chwilowo nie jesteście razem. Nie widzę przeszkód byście mogli do siebie wrócić. Piszesz że partner tęskni i chce powrotu do relacji.  W kartach widać, że nie otrzymał od Ciebie tego co chciał, uwagi, zainteresowania, czułości. Na chwilę obecną chciałby rozmawiać, przekonywać Cię do swoich racji, choć na pewno nie za wszelką cenę. W pewnym stopniu przebolał to, że nie jesteście razem. Co nie oznacza, że nie chciałby zawalczyć. Gdyby mu się nie powiodło rozważa wyjazd, zmianę otoczenia. Ty o wiele bardziej poważnie traktowałaś ten związek. Wiązałaś z nim plany na przyszłość. Nadal widać, ze darzysz byłego partnera uczuciem, sentymentem. Sądzę, że nie miałabyś nic przeciwko odnowieniu kontaktów. W kartach widać, że macie szanse do siebie wrócić i spróbować naprawić ten związek. Oczywiście o ile obojgu z Was na tym zależy. Paradoksalnie Ty w głębi serca również chciałabyś powrotu do tego co było. Myślę, ze warto porozmawiać, wyjaśnić niektóre kwestie. Decyzja należy do Was obojga, a karty dają Wam otwartą drogę.

Proszę o wstępne uwagi do rozkładu. Pozdrawiam serdecznie Uśmiech
Odpowiedz

Bardzo dziękuję Joano za szybką odpowiedź Uśmiech
Generalnie wszystko się zgadza to co napisałaś-ten wyjazd, zmiana otoczenia- w kartach pewnie wyszło, ponieważ On za 3 tygodnie ma jechać na miesięczną daleką podróż do Indonezji...martwi mnie niestety stwierdzenie,że niby mnie bardziej na tym związku zależało Smutny to chyba nie za dobrze rokuje na przyszłość ... i możliwe,że w tym tkwi problem? dlatego nie byłam pewna czy warto ponownie próbować, ale skoro karty dają "otwartą" drogę to może warto?

Jeszcze raz dziękuję Uśmiech pozdrawiam
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: