Liczba postów: 206
Liczba wątków: 16
Reputacja:
275
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
Witaj, chciałam zapytać, dlaczego ten człowiek nie chce się ze mną spotkać? Czym go zraziłam do siebie? (A może po prostu poprzewracało mu się w głowie? ) Jak to naprawić? Pozdrawiam
Liczba postów: 1.729
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.141
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Rozalka
Pytanie : co go boli ?
8 Mieczy - Osaczasz go, na razie jeszcze go nie boli, ale ostrza twojej uwagi są coraz bliżej skóry.
Nie dajesz mu przestrzeni, dlatego się odsuwa. Gdzie się nie odwróci wszędzie Ty i Ty.
musisz czekać na kontakt, czy propozycje z jego strony. Jeśli utrzymasz dotychczasowa tendencje znajomości, On sobie dobrze ja przemyśli i definitywnie zerwie znajomość.
Zaczęłaś go obdzierać, albo z męskości, albo z godności. Zorientował się, że jakieś te twoje metody, nie były do końca czyste.
Daj mu decydować kiedy może się odzywać do Ciebie, a kiedy nie. Jeśli to za dużo, to trzeba sobie tą znajomość przemyśleć, bo w tej chwili nie idzie w dobrym kierunku.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
8.141
Witaj Rozalka
Pytanie: grudzień w sferze miłości/uczuć. Czy wydarzy się coś znaczącego?
Wyskoczyła - 6 Mieczy - Rozalka możesz mieć wyjazd, jeśli taki się urodzi to jedź, bo miał znaczenie w tej miłości

.
Przy okazji patrz za siebie, ktoś tam sie kuli, jakiś cichy wielbiciel.
Ale na razie się nie objawi, bo jest skryty i nieśmiały, woli szpiegować niż działać.
jak będzie wyjazd to po prostu jedz i niech się dzieje spontanicznie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
8.141
Dziękuje za weryfikacje Rozalka
Reputacja:
275
Witaj, jaki będzie dla mnie marzec w miłości? Po dłuższej niedyspozycji wracam do żywych 🙃 pozdrawiam
Reputacja:
8.141
Witaj Rozalka
Pytanie: jaki będzie dla mnie marzec w miłości?
IV Cesarz - Ktoś się pojawi, ale nie widać żeby się zbliżył.
Stoi i patrzy. Żadnych ruchów.
Może być zajęty, ale to nie przeszkadza żeby patrzeć.
W marcu bez uniesień i motyli w brzuchu.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
8.141
Witaj Rozalka
Pytanie: Co się stanie w kwietniu w miłości u mnie?
8 kielichów - Utkniesz w jakiejś znajomości internetowej. Ale ona nie wyjdzie z sieci, nie wyjdzie, bo nie ma "nóg" i zwyczajnie nie może. Będziesz tylko podziwiać czyjeś odbicie w ekranie monitora. Spotkań, uniesieni i żywego człowieka w kwietniu nie widać, tylko lanie wody.
Trzeba jeszcze poczekać.
Wszystkiego Dobrego,
Hazar
Reputacja:
275
Witaj Hazar, co u mnie wydarzy się w maju w uczuciach? Za kilka dni zweryfikuję kwiecień pozdrawiam
Reputacja:
8.141
Witaj Rozalka
Pytanie: co u mnie wydarzy się w maju w uczuciach?
XXI Świat - Zdecydowanie ruszysz do ataku na aplikacjach randkowych. Wszędzie tam, gdzie cię tylko poniesie.
Niestety, może być za dużo możliwości i na ten czas zwyczajnie brak chętnych, pomimo twojej jasnej postawy co do celu znajomości.
jest bezruch w interesie, ale to już końcówka.
Prawdopodobnie w następnym okresie powinno się coś pojawić, bo twoja samotność dobiega końca.
wszystkiego dobrego
Hazar