Liczba postów: 1.693
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.126
Znak Zodiaku: Baran ♈
Jestem w związku karmicznym, ale to nie jest sedno sprawy bo jestem obecnie w kilku tylko że, ten się reaktywował bo 2 latach.
O co chodzi ?, teraz jestem o te 2 lata mądrzejsza i korzystam z kalkulatora
Chce wam coś pokazać, odczyt... niesamowita piramida mojego partnera karmicznego
Czy wdzieliście coś takiego .???/ bo ja w żadnych podręcznikach do numerologi nie
DZ: 9/27/36
4PZ: 9/18/27 :4PZ
3PZ: 9/18/27/36/45 :3PZ
1PZ: 9/18 9/18/27 :2PZ
CF: 9 9 9/18 :CZ
1WW: 0 0|9 :2WW
WG: 0|9 :WG
WD: 0|9 :WD
jak to jest możliwe, co to za człowiek
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
8.126
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Myślę, że Ty wiesz najlepiej co to za człowiek.
Znając go osobiście i jego numerologię możesz to zweryfikować.
Typ samotnika. Lubi być sam ze sobą, nie potrzebuje pracy zespołowej, jest indywidualistą i na takim stanowisku się realizuje.
Jego praca może polegać na odizolowaniu, delegaturze, podróży, poszukiwania, doświadczenia.
Nie umie rozmawiać z ludźmi, może nie mieć potrzeb towarzyskich.
W tym wcieleniu musi uczyć się być w związku – jest to dla niego wielkim wyzwaniem. Poważny związek powinien zacząć po 35 r.ż.
Nie radzi sobie z budowaniem relacji międzyludzkich, ma problem z utrzymywaniem relacji z ludźmi, co nie znaczy, że nie umie nawiązywać znajomości, może mieć wielu znajomych i być lubianym, szanowanym. Dobrze sobie radzi społecznie.
Cały czas gromadzi wiedzę, wszelaką. Nie ma rzeczy, która by go nie interesowała. Chce zrozumieć dogłębnie. Fachowiec w danej dziedzinie.
Może nosić okulary lub mieć nadwzroczność. Problemy z noga, złamania, kuleje, jakaś niewydolność.
Mocny i słaby, odważny i tchórzliwy.
Uparty.
Potrzebuje czasu.
Ma naturę refleksyjną i poszukującą.
Wolałabym zobaczyć datę urodzenia, niż jakieś zestawienia z programu.
Reputacja:
8.126
Może
może Ty jesteś następną ....
Co do tej 9 znowu zniknęła ale widzę że mnie obserwuje na portalach społecznościowych :
Może tym razem dała sobie spokój
Zbieg okoliczności łagodzących.
Liczba postów: 5.887
Liczba wątków: 64
Reputacja:
5.494
Znak Zodiaku: Lew ♌
Może następnym razem się zastanów zanim napiszesz coś takiego.