Liczba postów: 83
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Byłam inicjowana w Reiki na odległość wszystkie trzy stopnie i nie narzekam. Energia płynie i pomaga ludziom i zwierzętom. Wszystkie inicjacje czułam i z pewnością były przeprowadzone uczciwie...
Liczba postów: 368
Liczba wątków: 8
Reputacja:
3
Tzn. dostałaś inicjację mistrzowską...na odległość?
Czy możesz nam powiedzieć od kogo?
Reputacja:
0
Dwa stopnie niższe od Bożeny Trojok, a mistrzowskie od K Bordiehn. Jeżeli chodzi o inicjacje mistrzowską to myślę, że muszę się postarać, żeby jednak kurs zrobić, bo na razie nie czuję sama powołania by inicjować innych. Nie mam też skrypu z III stopnia, bo to była sama inicjacja. Jest więc tak, ze energia płynie i pomaga, a ja nie inicjuję...
Liczba postów: 368
Liczba wątków: 8
Reputacja:
3
K Bordiehn...
Nie znam.
Mogłabyś podać Linie Przekazu?
I tak z ciekawości - kogo B.Trojok wpisuje teraz jako mistrza Jacka Leszczyńskiego?
Reputacja:
0
U bożeny trojok linia idzie Krystyny Włodarczyk Królickiej i Leszczyńskiego. Konrad Bordiehn mieszka w Niemczech i nie podaje na dyplomie lini przekazu, co mnie zdziwiło. Robiłam też u niego Engel Ki...
Reputacja:
0
Tak warto. Mnie od ego czasu o wiele łatwiej kontakt nawiązywać...Polecam
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
10
21-03-2019, 23:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2019, 23:04 przez
Sigil85.)
Pobawię się w górnika.
Z całym szacunkiem ale nie czuję udzielania inicjacji sposobem korespondencyjnym tym bardziej na stopień mistrzowski.
Jak można porównać inicjację internetową/telefoniczną z dwudniowym spotkaniem z mistrzem, jego zabiegami, nakładaniem rąk,warsztatem?
Z całym szacunkiem i bez oceniania ale czy nie jest to zwykłe wyciąganie pieniędzy?
p.s. przeżyłem inicjację 1 st.