Czy zaczynać relację?

Czy można postawić karty na relację która się jeszcze nie zaczęła w realu?
Odpowiedz

Czy pytasz o relacji z tego wątku?
https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=11541
czy to coś nowego?
czy tylko teoretycznie tak pytasz?

[Obrazek: attachment.php?aid=79236]
Odpowiedz

Nie, zacząłem pisać z kimś przez internet. Nie znam tej osoby z realu, ani nigdy się z nikim z neta nie spotykałem. Myślałem o zaproponowaniu spotkania ale obawiam się ''zderzenia z górą lodową'', to jej słowa na któreś z jej dawnych spotkań, bo ona ma już podobno pewne doświadczenia w tym temacie. Czy można stwierdzić, że to ma jakiekolwiek szanse na ciąg dalszy?
Odpowiedz

Można.

Zadaj konkretnie pytanie co chcesz wiedzieć i zobaczę jak to wygląda.
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Jakie dane są potrzebne do wróżby?
Odpowiedz

Potrzebuje pytania.
zapytaj, w zapisie podasz mi wszystkie informacje.

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

(22-04-2025, 17:49)Hazar napisał(a):  Potrzebuje pytania.
zapytaj, w zapisie podasz mi wszystkie informacje.

Ja nigdy nie spotkałem się z nikim kogo bym wcześniej nie widział i słyszał a tylko pisał z nim maile. Chciałbym zapytać czy gdyby doszło do pierwszego spotkania to obie strony miały by chęć to kontynuować, czy coś by między nami zaiskrzyło? Ja 13. 11. 1980, ona 28.11.1989.
Odpowiedz

Witaj Nick

Pytanie: Chciałbym zapytać czy gdyby doszło do pierwszego spotkania to obie strony miały by chęć to kontynuować?
10 Monet - Tak jak najbardziej, spotkanie otworzyło by komnatę dobrobytu w każdym człowieczym aspekcie czyli możliwe że jesteście sobie pisani. Na spotkanie zabierz czerwone tulipany, jakoś sie wybiły na pierwszy plan. Prawdopodobnie ona kocha kwiaty i bukiet byłby wisienka na torcie.
pokazuje sie że to już formalność, maile ugruntowały znajomość u podstaw.

czy coś by między nami zaiskrzyło?
IV Cesarz - Rozpaliło by się mocne światło, a dokładnie twoje berło by wyjątkowo mocno zaświeciło. 
Na karcie przede wszystkim to się pokazuje. Jaśnieje  twoja włócznia.

Oprócz tego jest godność i prestiż, jedyne do czego można by się czepić to więzy, ale to mogliście przenieść z innego życia.
Już mogliście być razem, kiedyś, w innym czasie.

Nie obawiaj się, ja widzę wszystko w złocie. Bedzie dobrze, ta relacja sie obroni, ma do tego zasoby.

wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuje bardzo. Napiszę jak się to dalej potoczy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: