Boski Tarot u Hazar

Witaj Kasiorka

Pytania: czy ta sprawa zostanie rozwiązana na komisariacie czy będzie skierowana do sądu. 
XI Sprawiedliwość - Zostanie skierowana do sądu.

Czy coś widać jak dalej to się potoczy czy dobrze czy źle.
As Buław - Niewiele, prawdopodobnie będzie to zależne od sędziego i adwokatów.
dołożenie Paź buław - Powinnaś się przygotował w razie czego na niewielkie odszkodowanie.

Poszukaj kogoś kto się podejmie w razie czego obrony waszych interesów, dużo może tu zależeć od zwykłego szczęścia.

Niczym się nie martw, po prostu staraj się tak żyć, by nie dawać powodów, by można było się do was przyczepić.
Będzie dobrze

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

kasiorka, nie pierwszy raz piszesz o problemach z sąsiadami, ale nie piszesz o co dokładnie chodzi...
https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=16206
do tej wróżby od Hazar nie napisałaś weryfikacji...
czy te sprawy z sąsiadką są w jakimś stopniu powiązane ze sprawą którą opisywałaś w tym poście...

[Obrazek: attachment.php?aid=79236]
Odpowiedz

(23-04-2025, 18:58)Krystyna napisał(a):  kasiorka, nie pierwszy raz piszesz o problemach z sąsiadami, ale nie piszesz o co dokładnie chodzi...
https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=16206
do tej wróżby od Hazar nie napisałaś weryfikacji...
czy te sprawy z sąsiadką są w jakimś stopniu powiązane ze sprawą którą opisywałaś w tym poście...
Jedno i drugie nie ma ze sobą nic wspólnego to zupełnie inny temat.
Odpowiedz

dołożenie Paź buław - Powinnaś się przygotował w razie czego na niewielkie odszkodowanie.
To znaczy że to ja mam to odszkodowanie zapłacić komuś tak?
Odpowiedz

Kasiorka, tak wynika z karty, a raczej z tego jak patrzyłaś z niej na mnie.

Możesz próbować się jeszcze dogadać, tak zwyczajnie jak Człowiek, poza sądem. Ale to wymaga siły i obiektywnego patrzenia na sprawę. 
Jeśli zdołasz odsunąć swoje racje na bok i emocje, próbuj. 
Nikt jeszcze źle nie wyszedł na "świętym spokoju"

Mądrych decyzji 

Wszystkiego dobrego 
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj, czy będę pracować u tego mężczyzny do późnej jesieni? Dane wysłane. Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: czy będę pracować u tego mężczyzny do późnej jesieni?
Król kielichów, Paź mieczy - Tak powinnaś pracować, On cię lubi pomimo tego że jesteś służbistka i masz cięty język. Traktuje cię jak córkę. 
Tak jak swoje ulubione krnąbrne dziecko.
Postaraj się czasami obdarzyć go dobrym słowem, opiekuńczo się pokazuje.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Haha coś w tym jest 😂 on mnie chce w tej pracy.  Ja też okazuję mu sympatię. Pozdrawiam
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości