Boski Tarot u Hazar

(11-03-2026, 18:44)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Czy u pani A.K z holistyczna? 
6 Monet - Drogi ten interes, ale na pewno będą efekty odczuwalne. Odciążą, wyrówna się. Jeśli się zdecydujesz AK będzie dobrym wyborem. 

Tak to u mnie wygląda.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Hej Hazar, 

Sprobowalam hipnozy u AK i masz racje to dobry wybor, drogi ale dobry, jestem juz 4 tygodnie po sesji i czuje efekty, zgadza sie wszystko. Dzieje sie u mnie poprzez sny, a sama hipnoza byla silna u mnie i bylo duzo tego.  Dziekuje Uśmiech

Hazar chce zapytac, prosze: Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc? snily mi sie nozyczki jakbym sie odciela. 

Pozdrawiam Blue
Odpowiedz

Witaj Blue

Pytanie:  Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc?

9 pucharów - Wszystko stoi, na razie nigdzie się nie wybierasz, zresztą nie widzę żadnego nawet drgnienia. Jest za to upojenie i euforia. 
Trochę wyglądasz jaki taki drink z opalizującymi drobinkami, cudownie cię ta hipnoza zmieszała, ale na razie nic poza tym. 
Trzeba poczekać, aż się to ładnie wy-segmentuje żeby cokolwiek zobaczyć. 
Ciesz się krążącymi cząsteczkami w krwioobiegu, jak twoja energia się ustabilizować to możemy zaglądnąć. 
Na teraz jest "owocowy shake"

wszystkiego dobrego 
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Rozumiem i bede cieszyc sie euforia, dziekuje. 
Blue  Uśmiech
Odpowiedz

(13-04-2026, 16:35)Hazar napisał(a):  Witaj Asuntina

Pytanie:  czy to ja spowodowałam aż takie odcięcie
4 kielichy - Nie, patrzy mi do góry, jakby coś mu się objawiło. 
Doznał jakiegoś wglądu i personalnie nie ma to z Tobą żadnego powiązania.
Pochłonęła go całkowicie kontemplacja, widocznie musi teraz być w odosobnieniu, by coś zrozumieć czy do końca "zobaczyć".
Możesz zabiegać o kontakt, jeśli to nie jest dla Ciebie upokarzające, bo jeśli będziesz się ranić, to żadne spotkanie nie przyniesie ani radości ani spełnienia 

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Hazar
bardzo bardzo dziękuję. 💐🤗
Pozdrawiam 
Asuntina
Odpowiedz

Dzień dobry!

Uzyskałem informację, że jedna z kobiet z mojej przeszłości interesuje się mną. Sprawdza moje konta społecznościowe itp. Czy jest to prawda? A jeśli tak, to czego dotyczy to zainteresowanie? 

Z góry dziękuję za wróżbę.

Radek, 08.06.1971
Odpowiedz

Witaj GRamofon

Pytanie: Uzyskałem informację, że jedna z kobiet z mojej przeszłości interesuje się mną. Sprawdza moje konta społecznościowe itp. Czy jest to prawda?
XVI Wieża - Sprawdza, ale nie wyobrażaj sobie że to jakieś miłosne uniesienia.
Ona przeszukuje sieć, szuka czegoś co zawali lub zdemaskuje twój wizerunek i już ma co najmniej jedno trafienie. 
Energetycznie przestrzeliła ci kolano. 

A jeśli tak, to czego dotyczy to zainteresowanie?
XX Sąd Ostateczny - Zwyczajnie Ciebie, Objawiłeś się  jak "Anioł w Boże Ciało" a razem z Tobą jakieś stare sprawy i niewypowiedziane kwestie, bo pokazał się "skowyt nocnych mar", które ciągną się za Tobą jak smród.
Po prostu próbuje cię zmusić do zdjęcia maski. I ty musisz to zrobić, bo to koniec drogi, dalej już nie ma nic.  Zresztą, tak jest bezpieczniej, bo im dłużej się opierasz tym mocniej uszkadzają się twoje struktury.
Musisz ostatecznie poddać się jej Opinii.

Jesteś na celowniku Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję bardzo, Hazar!

Jestem o tyle zaskoczony, że nie za bardzo wiem, czego mógłby dotyczyć ten smród, który się za mną ciągnie. Serio. Nie uważam siebie za żaden ideał, ale świadomie żadnej z kobiet (za wiele ich nie było), z którymi byłem bądź jestem związany jakkolwiek (małżeństwo, partnerstwo, relacja koleżeńska), nie skrzywdziłem. Żadna z nich mi tego zresztą nie sugerowała.

Dlatego pewną niewielką nadzieję na miłosne uniesienia miałem Uśmiech , choć z drugiej strony - wszystkie damsko-męskie relacje wydały mi się domknięte. No i objawiłem się jak anioł, czy stróż w Boże ciało? Uśmiech 

Nie mam pojęcia też, jakie ukrywane, wstydliwe oblicze mógłbym odsłonić w necie, jednej z kobiet, z którymi coś mnie łączyło, różniące się znacząco od tego, jakie prezentuję w realu. Raczej kiepsko mi wychodzi ukrywanie emocji, uczuć i zamiarów (choć czasem próbuję), zwłaszcza na dłuższą metę i wobec osób, z którymi czuję się choć trochę związany. Wręcz słyszałem czasem, że mam je wypisane na twarzy. Uśmiech Z pewnością nie jest to twarz doskonała, obła jest i raczej przaśno-słowiańska, ale w lustro patrzę bez obrzydzenia. Więcej problemów w relacjach miałem raczej z powodu zbyt pochopnej szczerości, czy bezpośredniości, niż ukrywania jej za maską.

Niemniej - sąd/osąd ostateczny brzmi poważnie. Łatwiej byłoby mi poddać się mu, gdybyś pomogła mi dowiedzieć się z kim mam się skonfrontować. Np. czy chodzi o kobietę z bardziej odległej przeszłości (sprzed kilku lat), czy raczej liczonej w miesiącach? I czy energetycznie przestrzeliła mi jedynie kolano, czy coś jeszcze? Jakieś inne wskazówki?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam!
Odpowiedz

gRamofan

Jak Anioł nie jak Stróż. Pokazujesz przede wszystkim swoje czyste ręce, a całe dół szaty uwalony w błocie. Niespójność Persony.

Pytania: Np. czy chodzi o kobietę z bardziej odległej przeszłości (sprzed kilku lat), czy raczej liczonej w miesiącach?
I Mag - W latach, pokazała się stara i mocno doświadczona, zajmuje sie w jakiś sposób fizyką i innymi naukami przyrodniczymi.

I czy energetycznie przestrzeliła mi jedynie kolano, czy coś jeszcze?
9 Mieczy - Na razie tylko kolano, ale nad Twoją głową widzę następne dziewięć strzałów. W jakiś sposób jesteś świadomy że wisi nad Tobą miecz Damoklesa, bo nie śpisz spokojnie. Już od jakiegoś czasu, masz tak mocno napięty kark że pokazałeś wszystkie mięśnie szyi.

Jakieś inne wskazówki?
Król Monet - Weź to na klatę, cokolwiek to jest, przynajmniej zachowasz godność i osłonisz serce w jakiś sposób. 
(spójrz na kartę Króla Monet z talli Ciro Marchettiego)
Finalnie powinieneś wyjść z tego z klasą.

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

Odpowiedz

Czy spojrzysz w Karty co wydarzy się u mnie w maju w życiu uczuciowym? Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie:Czy spojrzysz w Karty co wydarzy się u mnie w maju w życiu uczuciowym?

Król Mieczy - Jest Mężczyzna, niedostępny, ale będzie się przyglądał. Nawet trochę za bardzo, może zacząć szpiegować. Widocznie lubi mieć dobrze sprawdzony teren bo wygląda jak saper z wykrywaczem min. 
Maj to taktyczne rozpoznanie, bez działań. 

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dzięki 🙂
Odpowiedz

Hazar co mnie czeka w pracy przez najbliższe 5 miesięcy? Czy zostanę zwolniona lub sama odejdę? A może będzie wszystko ok? Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka 

Pytania: co mnie czeka w pracy przez najbliższe 5 miesięcy? 
As buław - Nowe otwarcie, ale może być gorąco.

Czy zostanę zwolniona lub sama odejdę? 
XIX Słońce -  Nie widać ruchu, nawet nie jestem pewna czy to ty machasz z oddali czy to ktoś inny grozi ręką.

A może będzie wszystko ok?
Królowa kielichów - Wygląda na to że tak, ale wokół głowy masz kołowrotek, natrętne myśli burzą spokój i każą być w ciągłej gotowości.

Odpuść, na początek sobie, nie miel już tych kwestii w głowie, a później otoczeniu w pracy. Po prostu zwiąż włosy i zajmij się pracą. 
Na 5 ms do przodu nie widać żadnych zwrotów akcji a tylko powijaki.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Witaj Hazar. Mam propozycję pracy w sklepie z materacami. Praca z dużą ilością nauki, szkoleń. Praca ambitna. 
Czy poradziłabym sobie w tej pracy i czy ogarnęła bym wszystko?  Czy szefowa byłaby zadowolona i czy to praca na krótki czy długi czas? 
Dziękuję
Odpowiedz

Witaj Maryś 

Pytanie: Czy poradziłabym sobie w tej pracy i czy ogarnęła bym wszystko? 

Czy szefowa byłaby zadowolona i czy to praca na krótki czy długi czas? 

Nie zdążyłam przetasować, wypadły sami.
Paź Monet na 7 Buławach
Tak bez problemu sobie poradzisz jesteś pojętna i łatwo przyswajasz nową wiedzę. Ta praca w szczególności nie sprawi ci kłopotów, bo pokazałaś się młodo i z wdziękiem.

Ale jest jeden szkopuł, ty zwyczajnie nie chcesz iść do roboty. Postawiłaś płot i stoisz na progu, tak by go nie przekroczyć.

Maryś, odłóż tego drąga którym stawiasz opór i idź do pracy.

Albo przyznaj się do tego, tak zwyczajnie, po ludzku, będzie ci lżej, presja się ulotni i może wtedy zwyczajnie ci się zachce i pójdziesz i spróbujesz. 
Bez myślenia czy będzie dobrze, czy się uda, czy jutro będzie padał deszcz. 

Nic z tego że ja ci pokażę mapę, skoro nie chcesz spuścić ręcznego.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję. Chcę iść do pracy ale się boję. A na rozmowie w tym miejscu nie czułam strachu tylko motywację. Naprawdę czułam się świetnie w tej atmosferze. Jest ogrom wiedzy a ja nie lubię zawodzić i nie chciałabym nikogo zawieść tym że np nie poradziłabym sobie. Mam trochę obaw ale też chciałabym spróbować.
Odpowiedz

W takim razie głowa do góry i próbuj  Uśmiech

Odpowiedz

Dziękuję  Kwiatek
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości