Boski Tarot u Hazar

Witaj Parwati

Pytanie:  Poznałam niedawno dwóch panów i chciałabym zapytać o ich intencje wobec mnie i jakimi są osobami

Ad 1. 6 Kielichów -Ten szuka bratniej duszy, intencje czyste. Taki Dyzio Marzyciel, czuły, kochliwy i żyjący w błogich uniesieniach. Jeśli brak realizmu nie przeszkadza, to idealny kandydat do emocjonalnego wsparcia. Ta Bratnia Dusza może trochę bruździć, bo pokazuje się, że on cały czas będzie jej szukał, a szczególnie w przeszłości.

Ad 2. 8 Monet - Intencje również czyste, podejście zaś czysto biznesowe. Zanim w cokolwiek sie zaangażuje musi to precyzyjnie przekalkulować. Drobiazgowy, może się czepiać o duperele, ale dyscypliną i rygorem może pomóc się finansowo ustatkować. Taki finansowy pragmatyk.

Najważniejsze, Panie są Uczciwi, ale mocno skrajni. 

Jeden pokazuje się jak Dzieciak albo Rycerz w białej zbroi który szuka wiecznej i czystej Dziewicy. 
Drugi jak surowy Finansista, nie akceptuje trwonienia, czy to pieniędzy, czy to czasu, czy uczuć. Bilans u niego musi się zgadzać.

Wszystkiego dobrego 
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar, 

Dziękuję Ci. Ciekawie się zapowiada. Obym mogła szybko zweryfikować  Uśmiech

Pozdrawiam.
Odpowiedz

Hej Hazar, czy w listopadzie będę jeszcze miała pracę? Czy rozpocznę wolne już w październiku. Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: czy w listopadzie będę jeszcze miała pracę?

XIX Słońce - Coś powinno być, tak jakby ktoś cię zawołał jeszcze do tej pracy, ale spokojnie, to wołanie jest takie z oddali i równie dobrze może wołać kogoś innego. Spokojnie, nasłuchuj w razie czego żeby się pierwsza zgłosić. 

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dzięki 💐
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości