Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Boski Tarot u Hazar - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Gabinety wróżek i wróżbitów (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+--- Wątek: Boski Tarot u Hazar (/showthread.php?tid=13598)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: Boski Tarot u Hazar - szakal165 - 05-09-2026

Witam
Ze względu na alkohol męża będę chciala się rozwieść w przyszlosci gdy będę juz stała na nogach finansowo. Nie wiem czy w ciągu roku czy dwoch ale chce żyć normalnie.
Nie chcę by dzieci mialy zycie z alkoholem w tle.

Wiem ze trzeba skorzystać z pomocy prawnika co jest dosx kosztowne nie sama porada ale myslalam o tym by opłacić go po prostu za całość sprawy... 
Mianowicie chodzi o to ze nie chce by dostał opieke nad dziećmi sam gdyz on pije mając pod opieką dzieci i to jest nieodpowiedzialne. Nie chce by sad dał mu jakas opieke bez nadzoru itp. Jego rodzina jest za nim i jestem pewna ze beda go bronić w sądzie. No a chodzi o to by to udowodnić co proste nie jest gdy sie te rzeczy dzieją w domu i wielkiej przemocy nie ma ale jest to picie. 
Chciałabym zapytać czy uda się by rozstrzygnięcie bylo dla mnie korzystne ? Moze jakies rady się pojawią dla mnie.
Dane wysylam

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 05-09-2026

Witaj Szakal165

Pytanie: Chciałabym zapytać czy uda się by rozstrzygnięcie było dla mnie korzystne ? ( w twoim mniemaniu)

XII Wisielec - Nie widać nawet rozwodu, a co dopiero rozwiązania które byłyby dla ciebie korzystne.
Pokazało się za to twoje odbicie w lustrze, ten alkohol to może być pokłosie twojego stanu.
Mogło stać się tak, że razem z tobą zachorowała twoja rodzina. Jemu też wywróciło cały świat do góry nogami. Jest cały powyginany, gimnastykuje się jak może, a pieniądze i tak przelatują mu przez palce. Ciężar utrzymania rodziny trochę go przerasta.

Zapomniałaś w chorobie, że prócz ciebie są jeszcze dzieci i ich Ojciec. 
I Oni też bardzo się boją. 
O Ciebie i tego że mogą zostać sami.

Więcej nic nie widać.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - EmPi - 05-09-2026

Dziękuję za próbę, Hazar.
Odezwę się za dwa tygodnie
Pozdrawiam serdecznie
EmPi

RE: Boski Tarot u Hazar - szakal165 - 05-09-2026

(05-09-2026, 19:22)Hazar napisał(a):  Witaj Szakal165

Pytanie: Chciałabym zapytać czy uda się by rozstrzygnięcie było dla mnie korzystne ? ( w twoim mniemaniu)

XII Wisielec - Nie widać nawet rozwodu, a co dopiero rozwiązania które byłyby dla ciebie korzystne.
Pokazało się za to twoje odbicie w lustrze, ten alkohol to może być pokłosie twojego stanu.
Mogło stać się tak, że razem z tobą zachorowała twoja rodzina. Jemu też wywróciło cały świat do góry nogami. Jest cały powyginany, gimnastykuje się jak może, a pieniądze i tak przelatują mu przez palce. Ciężar utrzymania rodziny trochę go przerasta.

Zapomniałaś w chorobie, że prócz ciebie są jeszcze dzieci i ich Ojciec. 
I Oni też bardzo się boją. 
O Ciebie i tego że mogą zostać sami.

Więcej nic nie widać.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Hmm. Alkohol jest obecny od 6 lat. 
Mam nadzieję że to nie jest celowo napisane bo się wprost przestraszyłam - jestem po zakończonym leczeniu po operacjach i aktualnie pod kontrolą 😯

RE: Boski Tarot u Hazar - Blue Raspberry - 06-09-2026

(22-09-2025, 17:05)Hazar napisał(a):  Witaj Blue 

Prognoza na rok numerologiczny:

jakie niespodzianki do mnie ida? 
V Kapłan - Te niespodzianki jeszcze będą długo szły i w tym roku raczej się ich nie spodziewaj. Nadchodzący czas będzie tylko przygotowawczy i na tym najlepiej sie skupić, By być jak najlepiej przygotowanym. Koncepcji nie widać, tylko twoje modlitwy, by odmienił się los. Jeśli będą żarliwe możliwe, że przyspieszysz ten niespodzianki Oczko 

* co mnie czeka w pracy. Dam radę? 
9 Kielichów, Król Monet - W pracy powinno być lekko i przyjemnie, ale pamiętaj że takie nastroje nie wprowadza się środkami odurzająco-wspomagającymi a zdrowym podejściem i "powołaniem" do opieki nad słabszymi. 
Dasz sobie radę, jesteś dobrze przygotowana, masz wiedzę i wiesz jak ją użyć, więc w twoim przypadku wystarczy się dobrze wysypiać. 

*co w sferze uczuciowej, miłości, czekam na mój czas.
II Kapłanka -  Jeszcze musisz poczekać, pokazały się przyrzeczenia, więc może nie przyszedł jeszcze czas by je wypełnić. 
W tym roku warto skupić się na pracy, bo reszta jest jeszcze w powijakach.  
I cieszyć się z wolności bez ograniczeń, poznawać ludzi i nawiązywać luźne relacje. Tak w przyszły związek wejść otwartym na drugiego Człowieka 

Wszystkiego dobrego
Hazar
Witaj Hazar Uśmiech 

Moge zweryfikowac : 
* niespodzinki tak jak pisalas nie bylo
* praca- odeszlam ze szpitala, pracuje w domu opieki to tutaj jest dobrze, czasem tez ciezko, ale i lekko i przyjemnie, dobre pieniadze i wsparcie
* milosc - nadal singielka.

Prosze o rozklad na nowy rok numerolgiczny,  Kwiatek

* jakie niespodzianki do mnie ida?
*na co uwazac?
* aplikowalam o obywatelstwo, czy do konca tego roku otrzymam juz odpowiedz czy musze czekac az 6 miesiecy?
*jak w pracy, pielegniarka ktora zastepuje wraca w lutym z macierzynskiego? Czy bedzie staly kontrakt?
*czy w tym roku mam szanse na kupno domu, czy odczekac koleny rok? mam konto oszczednosciowe wlasnie w tym celu, Czy kupie go sama czy z kims (mam na mysli partnera)
* czy pojawi sie partner w tym roku, do relacji? 

dziekuje za poswiecony czas  Uśmiech

Pozdrawiam Blue

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 06-09-2026

Witaj Blue

Pytania na nowy rok numerologiczny: jakie niespodzianki do mnie idą?
10 kielichów - Zbliża się relacja pełna ciepła i zrozumienia. Może cię zaskoczyć osoba przy której poczujesz spokój, chociaż w życiu byś się tego po niej nie spodziewała. Taka wyjątkowa niespodzianka.

*na co uważać?
4 monety - Na skąpca, ktoś będzie przed tobą ukrywał pewne sprawy związane z finansami. Staraj się nie ufać zbytnio temu co słyszysz, bo może to być kierowane fałszywą troską, by oszczędzić ci zmartwień, a finalnie przyczyni się do straty. Pilnuj swoich interesów.

* aplikowałam o obywatelstwo, czy do końca tego roku otrzymam już odpowiedz czy muszę czekać aż 6 miesiecy?
7 kielichów - Do końca roku mało prawdopodobne ze się wyrobią. 
Urząd pokazał się zawalony wnioskami, wyjątkowo. Na wszystko możliwe aplikacje.

*jak w pracy, pielęgniarka która zastępuje wraca w lutym z macierzyńskiego? Czy będzie stały kontrakt?
As monet - Jest szansa na stały kontrakt, ale trzeba to monitorować. Pilnuj, by brak jakiejś informacji nie pozbawił cię możliwości go otrzymania.

*czy w tym roku mam szanse na kupno domu, czy odczekać kolejny rok? 
II Kapłanka - Jest szansa na jego kupno już w tym roku. Pokazuje się przygotowana umowa.

mam konto oszczędnościowe właśnie w tym celu, Czy kupie go sama czy z kimś (mam na mysli partnera)
8 Mieczy - Sama

4 Miecze - Ktoś się pojawi, ale relacji z tego nie będzie. Na randki i na chwile jak najbardziej, ale do zwykłego codziennego życia raczej nie, bo to Człowiek rollercoaster. Obniżenia nastroju będą się przeplatać z apatią i agresją. Od święta inteligenty, pragmatyczny Facet, ale na co dzień może być zbyt trudny.

Tak to wygląda. 

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Blue Raspberry - 06-09-2026

(06-09-2026, 13:03)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

10 kielichów - Zbliża się relacja pełna ciepła i zrozumienia. Może cię zaskoczyć osoba przy której poczujesz spokój, chociaż w życiu byś się tego po niej nie spodziewała. Taka wyjątkowa niespodzianka.

*na co uważać?
4 monety - Na skąpca, ktoś będzie przed tobą ukrywał pewne sprawy związane z finansami. Staraj się nie ufać zbytnio temu co słyszysz, bo może to być kierowane fałszywą troską, by oszczędzić ci zmartwień, a finalnie przyczyni się do straty. Pilnuj swoich interesów.

* aplikowałam o obywatelstwo, czy do końca tego roku otrzymam już odpowiedz czy muszę czekać aż 6 miesiecy?
7 kielichów - Do końca roku mało prawdopodobne ze się wyrobią. 
Urząd pokazał się zawalony wnioskami, wyjątkowo. Na wszystko możliwe aplikacje.

*jak w pracy, pielęgniarka która zastępuje wraca w lutym z macierzyńskiego? Czy będzie stały kontrakt?
As monet - Jest szansa na stały kontrakt, ale trzeba to monitorować. Pilnuj, by brak jakiejś informacji nie pozbawił cię możliwości go otrzymania.

*czy w tym roku mam szanse na kupno domu, czy odczekać kolejny rok? 
II Kapłanka - Jest szansa na jego kupno już w tym roku. Pokazuje się przygotowana umowa.

mam konto oszczędnościowe właśnie w tym celu, Czy kupie go sama czy z kimś (mam na mysli partnera)
8 Mieczy - Sama

4 Miecze - Ktoś się pojawi, ale relacji z tego nie będzie. Na randki i na chwile jak najbardziej, ale do zwykłego codziennego życia raczej nie, bo to Człowiek rollercoaster. Obniżenia nastroju będą się przeplatać z apatią i agresją. Od święta inteligenty, pragmatyczny Facet, ale na co dzień może być zbyt trudny.

Tak to wygląda. 

Wszystkiego Dobrego 
Hazar
Dziękuję Hazar  Uśmiech

RE: Boski Tarot u Hazar - Parwati - 06-09-2026

Witaj Hazar, 

Ma sens to, co piszesz o strategii, ale miał też taki odruch w pewnym momencie, że chyba jednak też się speszył.

Zaproponował spotkanie. Czy byłabym z niego zadowolona? Czy jeśli teraz odmówię, będzie jeszcze jakaś kolejna możliwość? 

Z góry dziękuję Kwiatek

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 06-09-2026

Witaj Parwati

Pytanie:  Zaproponował spotkanie. Czy byłabym z niego zadowolona? 
6 Monet - Tak i to bardzo, bo pokazuje się wpływ na materię i takie "doinwestowanie". Czyli to by miało realny wpływ na ciebie, zasiliłoby by jak dobra suplementacja. Dodatkowo poczujesz się dowartościowana, a to dobre uczucie. Podnosi nasze "akcje na giełdzie".

Czy jeśli teraz odmówię, będzie jeszcze jakaś kolejna możliwość?
III Cesarzowa - Prawdopodobnie tak, Bardzo pięknie się pokazałaś. Wartą wielu spotkań. 
Jeśli tylko się nadąży. Jeśli zaś nie będzie okazji, zostaniesz w pamięci jako zjawiskowa Kobieta z klasą.  

W każdym razie cały czas jest pod wrażeniem.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 07-09-2026

Cześć Hazar, czy w ciągu 3 miesięcy u mnie w robocie będzie kontrola? Chodzi o legalność. Pozdrawiam

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 08-09-2026

Witaj Rozalka 

Pytanie: czy w ciągu 3 miesięcy u mnie w robocie będzie kontrola?

4 kielichy - Nie, albo do tej kontroli czegoś brakuje, zgłoszenie nie jest pełne, albo zwyczajnie będą się tylko przyglądać. 
Gra nie warta świeczki. 
Urzędnik pokazał się, że siedzi i patrzy. Za mało by podnosić się ze stołka i wszczynać procedurę.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Blue Raspberry - 09-09-2026

(06-09-2026, 13:23)Blue Raspberry napisał(a):  
(06-09-2026, 13:03)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Witaj Hazar, 
Czy moge dopytać czy to bedzie zupełnie nowa osoba poznana, czy ktoś kogo znam? Kobieta czy mężczyzna.  Uśmiech

Dziękuję Blue 😀

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 09-09-2026

Witaj Blue

Pytanie:  Czy moge dopytać czy to bedzie zupełnie nowa osoba poznana, czy ktoś kogo znam? Kobieta czy mężczyzna.

Król Monet - Mężczyzna i prawdopodobnie go znasz. Starszy, dobrze sytuowany w swoim mniemaniu, z klasą. Opiekuńczy.
Głęboko osadzone oczy i włosy zawijają się na karku jak mojemu Ojcu Oczko Prawdopodobnie będzie miał włosy podatne, delikatne loki.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Blue Raspberry - 09-09-2026

Dziękuję Hazar  Uśmiech

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 11-09-2026

Dziękuję  Uśmiech

RE: Boski Tarot u Hazar - Hipnooza - 17-09-2026

(23-08-2026, 19:54)Hazar napisał(a):  Witaj Hipnooza

Pytanie: co w tym momencie czuje do mnie ten mężczyzna?
Paź kielichów - Bardzo delikatne uczucia, jest zauroczony, jak nastolatek. Zrobiłaś na nim ogromne i takie świeże wrażenie. 
Tak jak kiedyś to czuł, jak był młody.

jakie są jego intencje
2 Miecze - Na razie ich nie ma, dystansuje się, prawdopodobnie przez to co poczuł. 
Tak jakby to aktywowało alarm, coś głęboko było wyparte i to o sobie przypomniało. Pobudziło, jak dawno zapomniany zapach.

Czy w ciągu najbliższego miesiąca dojdzie do kolejnego spotkania i jak ono ewentualnie przebiegnie ? 
XVI Wieża - Raczej nie dojdzie, a jak dojdzie to wszystko na nim się zawali.

On już "to" czuł do innej kobiety, ale to nie skończyło się dobrze. Zapisało się jak trujący wzorzec. 
To tak jakbyś okropnie sie struła jakąś potrawą i nawet po latach na jej aromat masz nudności i torsje. 
Nie do przejścia, zapisane tak głęboko w podświadomości, że za tym faktem pokazuje się już tylko czarna dziura.

Ale zawsze można wierzyć, że to oswoi i zdecyduje się budować na nowo.
Ten człowiek jest jak posklejana porcelana, trzeba być ostrożnym. 

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Witaj Hazar 😊 wracam z weryfikacją...
Do spotkania faktycznie póki co nie doszło i to ja je odwołałam,ponieważ dzieli nas dość duża odległość...więc uznałam że chyba nie dla mnie taki związek i to zakończyłam 😏 

Mam natomiast pytanie do kart 💫 odnośnie tej relacji 

On wydaje się być bardzo mną zainteresowany ,odezwał się do mnie i chce się mimo wszystko spotkać.
Czy dać tej znajomosci jednak szansę i co z tego spotkania może wyniknąć?

Joanna ,Panna, 1978
Radosław, Baran, 1978

Dziękuję bardzo za odpowiedź 🍀

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 18-09-2026

Witaj Hipnooza

Pytania:  
Czy dać tej znajomości jednak szansę.
2 Buławy -To trudna decyzja, bo tak naprawdę nawet ja nie widzę potencjalnych skutków. Są dwie możliwości, ale nie wiadomo nawet jakie. Nie ma nawet sugestii, skrzynie są zamknięte na głucho.

i co z tego spotkania może wyniknąć?
XIX Słońce - Zasłona, nie widzę wyniku, tylko moment jak do spotkania dochodzi, bo postać wyciąga rękę i macha. I to wszystko.

Hipnooza nie przejdą te pytania. Rozwałkowałaś temat jak naleśnik i porobiły się dziura. Nie zobaczy całości obrazu jak rozrywany.

Tak to wygląda.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Hipnooza - 18-09-2026

Dziękuję bardzo Hazar 😊

RE: Boski Tarot u Hazar - EmPi - 20-09-2026

(05-09-2026, 16:29)EmPi napisał(a):  Witaj Hazar,
Baaardzo długo mnie tu nie było. Wróciłam z niewielką nadzieją, że Cię tu zastanę ale jesteś  Oczko bardzo się cieszę bo Twoje rady były zawsze trafne.
Próbuję się wyplątać z toksycznej relacji, ciężko idzie; na pewno nie pomaga fakt, że w jednej chwili wydaje mi się, że uczucia już zupełnie wygasły a w innej pojawia się światełko nadziei i one jakoś na nowo wracają. Rozum mówi - odpuść, zawalcz o siebie. Serce jeszcze nie dopuszcza do siebie, że tak będzie lepiej. No i wiadomo - pojawia się strach co będzie dalej.
Czy uda mi się zerwać ten łańcuch? Czy sytuacja się rozwiąże pozytywnie dla mnie? Co powinnam zrobić żeby nie zatracić siebie w tym wszystkim?
I co będzie dalej, tak powiedzmy do końca roku?
Czekam z nadzieją na Twoją wróżbę i rady
EmPi

(05-09-2026, 18:40)Hazar napisał(a):  Witaj EmPi

Rama czasowa do końca roku

Pytania: Czy uda mi się zerwać ten łańcuch?

Strażnik Talii  w pierwszej karcie rozkładu - Odmowa prognozy.
Zapraszam za 2 tygodnie spróbuje podejść jeszcze raz Oczko

Czy sytuacja się rozwiąże pozytywnie dla mnie? 
Co powinnam zrobić żeby nie zatracić siebie w tym wszystkim?
I co będzie dalej, tak powiedzmy do końca roku?

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Witaj ponownie, Hazar,
Przez ostatnie dwa tygodnie zmieniło się trochę - nie mieszkamy już razem ale nadal są rzeczy które nas łączą więc jakiś kontakt będzie niezbędny dopóki to się nie pozamyka. Jednak wątpliwości pozostały i pytania, które Ci zadałam ostatnio są nadal aktualne. Wciąż wewnątrz walczą we mnie dwie różne wersje - co powinnam, czego bym chciała, co będzie dla mnie lepsze...
Spróbujesz, proszę, raz jeszcze spytać kart? Może tym razem coś powiedzą...
Dziękuję bardzo,
EmPi

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 20-09-2026

Witaj EmPi

Pytania:Czy uda mi się zerwać ten łańcuch?
XXI Świat - Tak bez problemu, pokazało się że ta relacja już definitywnie się kończy.

Czy sytuacja się rozwiąże pozytywnie dla mnie? 
XIII Śmierć - Tak, ale w takim sensie ostatecznym, odejdzie "to" wreszcie i przestaniesz się karmić płonną Nadzieję. Finalnie mega pozytywnie, chociaż bardzo boleśnie.

Co powinnam zrobić żeby nie zatracić siebie w tym wszystkim?
XVI Wieża - Nie dać się złamać, choćby miał ci "połamać nogi".
Nabierz wielki haust powietrza i trzymaj jak "wciśnie ci głowę po wodę". To już końcówka, za niedługo będziesz wolna.

EmPi, jeszcze trochę trzeba wytrzymać, ale już ładnie wszystko puszcza. Każdy nowy dzień przybliża cię do Spokoju. 
Za niedługo będziesz wolna.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - EmPi - 20-09-2026

Dziękuję Ci, Hazar,
Brzmi bardzo pozytywnie i optymistycznie. Mam nadzieję, że tak się stanie jak napisałaś i zza chmur w końcu wyjdzie słońce.
Dam znać!
Pozdrawiam serdecznie,
EmPi

RE: Boski Tarot u Hazar - Parwati - 28-09-2026

Witaj Hazar, 

Poznałam niedawno dwóch panów i chciałabym zapytać o ich intencje wobec mnie i jakimi są osobami.

Z góry dziękuję Kwiatek