22-08-2015, 10:09
Witam,
Podążę dalej za moimi szkolnymi wspomnieniami. Zdałam egzamin do Liceum Ogólnokształcącego i dostałam się na wymarzony profil biologiczno-chemiczny. Od razu zostałam dostrzeżona przez działaczy Samorządu uczniowskiego:
1. Czym zajmowałam się w ramach przynależności do samorządu.
Studniówka to było wielkie wydarzenie, każdy z nas je bardzo przeżywał, oczywiście odbyła się na sali gimnastycznej. Dla mnie to był dodatkowy stres.
2. Dlaczego byłam przejęta i zdenerwowana przed studniówką.
Życzę powodzenia
Wyniki podam w przyszłą sobotę
Podążę dalej za moimi szkolnymi wspomnieniami. Zdałam egzamin do Liceum Ogólnokształcącego i dostałam się na wymarzony profil biologiczno-chemiczny. Od razu zostałam dostrzeżona przez działaczy Samorządu uczniowskiego:
1. Czym zajmowałam się w ramach przynależności do samorządu.
Studniówka to było wielkie wydarzenie, każdy z nas je bardzo przeżywał, oczywiście odbyła się na sali gimnastycznej. Dla mnie to był dodatkowy stres.
2. Dlaczego byłam przejęta i zdenerwowana przed studniówką.
Życzę powodzenia

Wyniki podam w przyszłą sobotę

Generalnie duże napięcia emocjonalne.
, zaskoczyłaś mnie, witam i bardzo, bardzo....się cieszę
, nawet nie wiesz jak. Drugi piękny prezent otrzymałam dzisiaj na tym forum. Dziękuję. Buziaczek.
Ale tak się mogę domyślać na podstawie kart, że byłaś odpowiedzialna za nowych uczniów, pomagałaś się im zaadaptować w nowej szkole, pośredniczyłaś pomiędzy uczniami a nauczycielami, pomagałaś uczniom w załatwianiu jakichś formalności, uporządkowaniu pewnych spraw itp.
Może uczestniczyłaś w jakichś sprawach organizacyjnych związanych ze studniówką i oni Ci w tym pomagali?